Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Cz, 19 Lis 2009, 02:13:17

Ciekavy

Panie Adminie, mały błąd w newsie -

Jimmy Johnson, lat 67. O nim mowa, jeśli chodzi o drugiego najstarszego uczestnika w historii show. Zresztą, osobistość znana w światku sportowym w USA.

Rosa

Alina - przypomina Amandę
Ben - strategia flirtowania? Ciekawe czy w męskiej wersji wypali
Brenda - ciekawe czy w koncu jakaś azjatka zagra niezłą grę
Chase - czlowiek po przejściach, skoro zabrali go z tego powodu to pewnie będzie nudny
Dan- Roger z S06 v2.0?
Holly- tough lady? Ciężko cos powiedzieć, moze byc różnie
Jane - zapewne pierwsza do wylotu
Jill - w plemieniu starszych może być silna
Jimmy J- łatwy do odstrzału
Jimmy T- jak mówi o respektowaniu innych to juz mi Coacha przypomina, a kysz
Jud - może, może
Kelly B - bez nogi? powinna szybko wylecieć ale mielismy już Scout więc nie ma co mowic hop
Kelly S-  blondi w stylu Ashley z Survivor Russel
Marty - miejmy nadzieje ze sprosta temu co mówi i bedzie knuł
Matthew - kolejny flirciarz, zobaczymy który lepszy ;), skromnośc nie jest jego specjalnoscią
Naonka - zbuntowana amazonka , chyba szybko innych zirytuje
Shannon - chyba nudziarz
Tyrone - ugh, kolejny strazak
Wendy - oj, będzie wkurzająca
Yve - spicy latina, miejmy nadzieje że będzie Evil :)

Dziwnym i wg mnie głupim pomysłem sa ludzie z takimi samymi imionami w tej serii. Naprawde nie mieli innych kandydatów ktorzy mieliby inaczej na imię?

Meeg

Z tego co widziałam w wywiadach etc., to ciekawymi uczestnikami wydają mi się być Ben, Marty, Brenda, Yve i Kelly B. Za to kompletnie nie widzę potencjału w Kelly S., Wendy, Jimmym J., Alinie. Mam mieszane uczucia szczególnie co do Juda, bo czytałam, że to podobno bardzo ciekawy charakter, ale na pierwszy rzut oka wydaje mi się rozpuszczonym dzieciakiem.
Ogólnie to pozwoliłam sobie poszukać informacji na temat tego sezonu podobno jest wiele interesujących uczestników, ale jak wiemy, wszystko zależy od scenarzystów. Jak nie skupią się znowu na jednej czy dwóch osobach to być może czeka nas naprawdę udany sezon.

Rosa

Cytat: Meeg w Pt, 20 Sie 2010, 14:52:51
Ogólnie to pozwoliłam sobie poszukać informacji na temat tego sezonu podobno jest wiele interesujących uczestników, ale jak wiemy, wszystko zależy od scenarzystów. Jak nie skupią się znowu na jednej czy dwóch osobach to być może czeka nas naprawdę udany sezon.
Własnie, widac to po Cook Island. Z perspektywy czasu widac ze w tamtym sezonie byli naprawde nieźli i ciekawi  gracze (Parvatti, Jonathan, Ozzie, Cao boy, Candice) a mimo to sezon mozna zaliczy do tych nieudanych i niewartych zapamiętania.