Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Cz, 19 Lis 2009, 02:13:17

Swietomir

Ja tam juz wole ogladac gwiazdy, niz trafic na sezon z miernymi uczestnikami. A jezeli okaze sie prawda, ze znowu dorzucaja na sile do gry ludzi, ktorzy nawet nie wiedzia jak w to gra. To w efekcie moze sie to zle skonczyc.
Poza tym zawsze mam dziwne odczucia jak ogladam "normalny"sezon tuz po tym gwiazdorskim. Mimo wszystko w all-star zawsze jest zupelnie inna dynamika gry, no i jakby nie bylo od samego poczatku mamy swoich faworytow, jak i osoby ktorych chetnie bysmy sie pozbyli. Im blizej jesieni tym pewniej wiecej potwierdzonych niusow bedziemy dostawac.

Rosa

Słuchałem ostatnio podcastu z Robem C i Jenną M i spodobał mi się ich pomysl aby powstał sezon Old School vs New School czyli ludzie z sezonów do 7 i >8. Widac że Jenna i Rob C chętnie by znowu zagrali więc pewnie i tak ich niedługo zobaczymy w jakiejś edycji ;)

Fei_Long

Mnie się wydaje, że najlepiej by było gdyby All Starsy byłby robione po 5 sezonach. 1,2,3,4,5 sezon i bach: SEZON 6 : ALL STARS i potem znowu... Bardzo lubię: Steph, Parv, Russella, Amandę, Cirie ale ponownie oglądanie ich, w tak krótkim czasie byłoby męczące...Niech minie trochę czasu, niech się zmienią, przemyślą latami strategie...Teraz albo wcześnie poodpadali albo kompletnie się wypalili...

Zauważyć można, że producenci ratują się all starami przed spadającą oglądalnością i myślą jak gra ten i ta to wszyscy będą to oglądać.... Obecne zaczynają powstawać all star'y  all star'ów.

Swietomir

Problem w przypadku gwiazd polega na tym, ze inni uczestnicy wiedza czego sie po nich spodziewac i jesli w swoich sezonach byli powaznym zagrozeniem, to zazwczyczaj szybko wylatuja. I zazwyczaj do tego przyczyniaja sie mniej interesujace osoby. Ale sa takie osoby jak np Boston Rob ktorego moglbym dlugo ogladac. Czekalbym na pojedynek Roba z Russellem  :buzz: Zreszta ponowne pojawienie sie Russella w survivor bylo by iscie zabawne, bo wszyscy inni od razu by sie na niego rzucili. Wiec ciekaw bylbym czy wytrwalby chociaz do 4 dnia :devil:. Tak czy owak czekamy poki co na nowych ludzi i mam nadzieje, ze dostaniemy niezly przekroj osobowosci, zeby gra byla ciekawa i nieprzewidywalna.

kokosanka

Plemiona:

Espada, the Spanish word for "sword," will be the name of one of the tribes when SURVIVOR: NICARAGUA, the twenty-first installment of the Emmy Award-winning reality series premieres this September, now on Wednesdays at 8/7c on CBS

La Flor, the Spanish word for "flower," will be the name of one of the tribes when SURVIVOR: NICARAGUA, the twenty-first installment of the Emmy Award-winning reality series premieres this September, now on Wednesdays at 8/7c on CBS.

Ciekavy

Rosa

Wreszcie przy oceanie. 
Zauważ że w Samoa ocean był tak zanieczyszczony że mieli zakaz wstępu do wody i brak konkurencji wodnych.

sloneczko107

Ocean jest piękny
tylko podział nie za udany
według wszystkich źródeł plemię La Flor to plemie z ludzmi do 30 roku życia a Espada z tymi powyżej

kokosanka

It's a battle of the ages.

The two tribes squaring off in Survivor: Nicaragua are divided according to age, CBS announced today. The elder tribe, dubbed Espada, comprises 10 Castaways all older than 40. Competitors in the opposing tribe, La Flor, are mostly in their 20s.

We were in Nicaragua for filming, so stay tuned for more details about all the Castaways—including their faces!

Survivor: Nicaragua premieres—in a new Wednesday time slot—Sept. 15 at 8 p.m.

https://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b192515_survivor_nicaragua_big_twist_revealed.html?cmpid=rss-000000-rssfeed-365-topstories&utm_source=eonline&utm_medium=rssfeeds&utm_campaign=rss_topstories

kokosanka

Meeg

Moim zdaniem podział plemion beznadziejny. Pewnie będę za młodszymi, bo generalnie wolę młodych zawodników, ale zobaczymy. Mam nadzieję, że ten pomysł jednak wypali, bo kiepsko to widzę :P

Rosa

W zasadzie podział na młodych i starych mieliśmy już w S5 czyli Tajlandii. Wtedy to nie za bardzo wypaliło, zobaczymy jak będzie teraz.

Quentin

kokosanka

czyli jednak podział na ''młodych'' i ''starych''.nie podoba mi sie to :sciana: oceniajac po samych fotkach-po wygladzie nic ciekawego  :buzz:

Ciekavy

News z E! Online -

https://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b194317_jimmy_johnson_survivor_saved_my_life.html (Jimmy Johnson: "Survivor Saved My Life" )

https://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b194320_survivor_nicaragua_cast_revealed_get.html (Survivor Nicaragua Cast Revealed! Get Inside Scoop From the Set)

Czyli mamy sławną osobę, która jest na dodatek jako druga pod względem wieku w historii Survivor. Najstarszym był Rudy Boesch. Konkurencje mają być mniej fizyczne, niż zawsze. Ciekawie wygląda sprawa z ''Medallion of Power''. Może to interesująco zmienić grę.