Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Pn, 13 Kwi 2009, 15:13:15

Kardines

Bedzie gdzieś ta impreza dzisiejsza emitowana? Czy to tylko jakieś wewnetrzne swietowanie?

Rosa

Po obejrzeniu tych wywiadów:
Najbardziej podobały mi sie Courtney i Sandra, z facetów jakos nikt mi specjalnie nie zapadl w pamiec. Ciekawa może byc konfrontacja Cirie vs Sandra obie panie graja podobnie i obie sa swietne w tym co robią.
Po Jerri zaczyna być widac te latka które upłynely od Australii, Colby się lepiej trzyma.
Z osób ktorych nie chcialbym za dlugo ogladac to oczywiście Coach, Russel, James, Danielle i miłosna parka czyli JT i Sugar.

Skoro będa następne edycje ze starymi uczestnikami to jestem pewien że Jenne M jeszcze zobaczymy w ktorejś z edycji ;)

kokosanka

"miłosna parka czyli JT i Sugar."
dlaczego tak mowisz??:P

załuje,ze nie ma Corine z Gabonu...z niej do była wredna su** :D

Rosa

Przeciez w wywiadach wyraźnie mówią że sa parą.

Ee, Corinne pewnie jeszcze zobaczymy, i tak damska ekipa jest w tym sezonie wyjątkowo dobra więc bez Corinne sie obejdziemy :)
PS, Czy widzieliscie jak ladnie byla ubrana na tym party  :ubaw:
https://farm3.static.flickr.com/2612/4262029512_8d00e2c417_b.jpg

kokosanka

nie ogladałam jeszcze tych wywiadow... jaki ona ma gust :plask: i jak do siebie pasuja...myslałam,ze ona ma meza...

no oby,oby :D ahaha bosko wyglada :D i Charlyy :P

ja nie jestem zbyt zadowolona z uczestnikow ktorzy sa..ponad połowy nie lubie :P mogli lepiej wybrac.bede najbardziej kibicowac  Steph :devil:

Rosa

Coby napisał że Russel został poproszony do udzialu w S20 juz w POŁOWIE swojego sezonu. Jesli to prawda to nie ma co sie dziwic że tak go często pokazywano i nie pozwolono mu odpasc zbyt wcześnie.

misiunio13

ja tam z tych osob nie jestem zbytnio zadowolony ; / moja lista to:
* przede wszystkim Natalie do łotrów! - uwielbiam ją!
* Phi Ghi
* James ok
* Corrine - sucz :) :)
* Surgar ok
* Amanda ok
* Cirie ok
* Parvati ok
* Russel ok :)
* Courtney ok
* Deb
* Erinn
* Randy SUPER!
*Taj
* Danni
*Kenny
*Crystal byla bosska
no i nie mam pomyslow juz ;p ! wkurza mnie to , ze bd JT z tym swoim akcentem wiesniackim! brrr okropny jest! Coach jest chyba najbardziej wkurzajacym czlowiekiem na ziemi, zaraz po nim Tyson :) sezon 16 jest moim ulubionym tyle podejsc , caly czas sie cos dzialo! oby ten sezon byl chociaz w polowie tak dobry! :)

Rosa

Wyszły nowe filmiki promujące S20, most memorable moments dotyczące każdego z uczestników

tooriz

Cytat: Rosa w Pt, 15 Mar 2010, 20:59:02
Coby napisał że Russel został poproszony do udzialu w S20 juz w POŁOWIE swojego sezonu. Jesli to prawda to nie ma co sie dziwic że tak go często pokazywano i nie pozwolono mu odpasc zbyt wcześnie.
Kto napisał ? Proszę o czytanie/słuchanie ze zrozumieniem! Na dole przytaczam wywiad Jeff'a Probst'a i Marka Burnetta w którym to jest napisane, że w połowie sezonu stwierdzili, że chcą go mieć w następnej edycji. DOPIERO po jej zakończeniu złożyli mu propozycje i od razu się zgodził. Proszę więc o podawanie w miarę rzetelnych informacji.

Russell grał zgodnie z zasadami i nikt nie musiał mu pomagać. Pokazywano go często bo przecież beznadziejnych conf. Bretta i innych oglądać za długo nie można, bo to nie dobranocka.

What happened with Russell?
About halfway through Samoa, they decided that Russell would be so memorable that they wanted him on this season.
"The minute that the show ended, we pulled him into a room and said "Here's the deal. We want to invite you back." and he said "I'm in. I don't care it is, I'm in." But we told him that you can't talk about this season at all. You can't tell people that you did well. You can't lie and tell people that you were voted off first. You can't say that you found idols. You can't say A WORD. What we said them was that Russell is not allowed to talk about Samoa, but you can definitely read into the fact that we have anointed him as one of the 5 most villainess men to play the game. Read into that. He's here for a reason. They all knew that this dude did something or he wouldn't be here. 

https://heroesvsvillains.survivor.com/heros-vs-villains/2010.01.10/jeff-probst-and-mark-burnett-interviews.html

JT i Sugar
Cytat: Rosa w Cz, 14 Mar 2010, 14:52:19
Przeciez w wywiadach wyraźnie mówią że sa parą.
W których wywiadach mówią, że są parą? Podeślij link i powiedz konkretnie w którym momencie. Fakt, są zdjęcia, plotki itp. i zapewne coś między nimi było, no ale jak napisałem wcześniej poproszę o link. :)

Tkk_Bolly

Słabe te "most memorable moments" myślałem, że będzie tu chodziło o jakieś najlepsze ruchy w grze np , eliminacja Courtney przez Cirie była wielka :prosi: Tak samo F vs. F eliminacja Yau-Mana i Erica. A Parvati jak upolowała Ozzy-ego a później Jamesa. Tymczasem zacząłem oglądam jakieś nudne filmiku jak Cirie złowiła rybę i kąpiel Parvati, to już mogli tej drugiej pokazac kąpiel tą z Ozzy'ym i Yulem :los:

kokosanka

Misiunia Crystal z ktorego sezonu?bo nie kojarze jej :>

ja Courtney nie znosze...Boze jak ona mnie denerwowała swoimi gestami,tekstami..wszystkim!!

Ja bym chetnie zobaczyła  NP.Christe ,Sierre,Ozziego,BJ,Brandona

misiunio13

Chrystal z sezonu 17 bodajze Gabon..  Sierra byla troszke nijaka chociaz moglaby byc, Ozzie spoko , Brandona, Christie i Bj nie kojarze - moze nie ogladalem tych sezonow ;>
Courtney jest nawet polewkowa :) ja tam ja lubie! :)

Tkk_Bolly

Brandona z Afryki (sezon 3) ? Słaby gracz, nie lubiał Franka i choc gdyby zagłosowanie razem z nim  na Lexa mogłoby bardzo przybliżyc do zwycięstwa, to tego nie zrobił nie wiadomo czemu i odpadł na kolejnej radzie.
Ja bym chciał zobaczyc o ile będzie sezon  22 Second Change to Lindsay i Silas musza tam byc.Świetne postacie i choc to były pre-merge boot to wiele się z nimi działo i ja ich zapamiętałem.

Meeg

Cytat: Tkk_Bolly w Wt, 19 Mar 2010, 22:38:38Lindsay i Silas musza tam byc.Świetne postacie i choc to były pre-merge boot to wiele się z nimi działo i ja ich zapamiętałem,
Kończenie Silas, koniecznie : ). Jak dla mnie Afryka była nudnym sezonem, ale Silas był moim ulubionym zawodnikiem tej edycji.
A ja niezmiennie bardzo chciałabym zobaczyć jeszcze dwóch zwycięzców - Todda i Richarda, muszą się pojawić w którymś z przyszłych sezonów. I chętnie bym widziała jeszcze Erinn z Tocantins i Natalie z Micronesii.
A może chodziło o Brendana z Tocantins ? Ciężko się domyślić :P.