Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Pn, 13 Kwi 2009, 15:13:15

sloneczko107

pewnie się nie zgodziła wziąć udziału albo jej nawet o to nie porosili a to że wystapi to były tylko plotki

Showmag

Znamy datę premiery "Survivor 20: Heroes vs Villains"
Znana jest nazwa i data premiery jubileuszowej, dwudziestej odsłony reality show "Survivor".

Więcej: https://showmag.info/2009/12/21/znamy-date-premiery-survivor-20-heroes-vs-villains/

Tkk_Bolly

Dlaczego w zapowiedzi sezonu 20-stego miga 20-stu uczestników i owszem  jest tam Sandra, Cirie, Jerri, Rupert, Amanda czy Rob, ale jest także np Jenna Morasca, Yau-Man -Fair Play,Tom, ta Jenna z s1 i s8 też.Ale były by checa gdyby skład tej edycji okazał się w połowie inny niż spekulowano :los:

wookash94

Właściwie pokazano tam 32 uczestników, ale na pewno są to przypadkowe osoby, bo nie ma szans żeby wzięli Ethana z rakiem czy JP, który odpadł jako czwarty. Gdyby jednak coś się zmieniło, to bardzo bym się cieszył, bo to by oznaczało, że ten pełny boot spoiler na truedorktimes.com jest nieprawdziwy :) .

Ciekavy

Lista uczestników zaczyna pojawiać się już w mediach mainstreamowych. E! Online, TV Fanatic i TV Overmind podają w zasadzie taką samą -

Heroes Tribe

* Amanda Kimmel, China and Micronesia: Fans vs. Favorites
    * Candice Woodcock, Cook Islands
    * Cirie Fields, Exile Island and Micronesia: Fans vs. Favorites
    * Colby Donaldson, Australian Outback and All-Stars
    * J.T. Thomas, Tocantins
    * James Clement, China and Micronesia: Fans vs. Favorites
    * Rupert Boneham, Pearl Islands and All-Stars
    * Stephenie LaGrossa, Palau and Guatemala
    * "Sugar" Kiper, Gabon
    * Tom Westman, Palau

Villains Tribe

* "Coach" Ben Wade, Tocantins
    * "Boston Rob" Mariano, Marquesas and All-Stars
    * Courtney Yates, China
    * Danielle DiLorenzo, Exile Island
    * Jerri Manthey, Australian Outback and All-Stars
    * Parvati Shallow, Cook Islands and Micronesia: Fans vs. Favorites
    * Randy Bailey, Gabon
    * Russell Hantz, Samoa
    * Sandra Diaz-Twine, Pearl Islands
    * Tyson Apostol, Tocantins

Rosa

Nie rozumiem takiego podziału.
Co robią Candice i Sugar w Herosach? Candice bardzo lubie, była jedna z najlepszych zawodniczek i gdyby nie wyjatkowy pech z twistami to mogła wygrać swoją edycje ALE nie zapisała sie jednak jako heroska, o Sugar to juz w ogóle lepiej nie wspominac.
Co robią Danielle i Sandra w Villains? Obie nie zrobiły nic złego podczas swoich edycji.

wookash94

Ja akurat rozumiem ten podział.
Danielle została znienawidzona przez wywalenie ulubieńców widzów- Terry'ego i Cirie. Sandra była chytra, przebiegła, kłóciła się i jeszcze wyrzuciła te ryby w krzaki. Sugar grała bardzo emocjonalnie (cecha bohaterów) i pomogła wygrać Bobowi, który był ulubieńcem widzów. Candice była na EI chyba ze 4 razy i wzbudziła tym sympatię, poza tym w bitwie Candice vs Jonathan, to ona była tą dobrą.

sloneczko107

podobnie jak Rosa nie rozumiem cor robi Danielle w Villains, ale z resztą się zgadzam :D
i Suger i Candice pasuje do Herosów, bo obydwie wzbudzały raczej pozytywne emocje :D a Sandra w Villains jest idealnie, obmawiała innych, knuła, kłamała... tylko że ja bym w ogóle jej nie brała do tej edycjio bo jej strasznei nie lubię..

Meeg

ja nie wiem co robi Danielle w Villains oraz Candice w Heroes. Sugar rozumiem, a Sandry nie znam, bo nie oglądałam edycji z nią ;).

survivor__china

A ja tam Sandrę uwielbiam  :yeah:
to chyba moja ulubiona postać z edycji przedallstarowych i mam wielką nadzieję, że zajdzie bardzo daleko, chociaż to mało prawdopodobne (jak dla mnie najsłabsza zawodniczka fizyczna, może na równi z Cirie i Courtney, poza tym zbyt bezpośrednia i podstępna, może stanowić zagrożenie np. dla Russella). A, no oczywiście zgadzam się, że zdecydowanie pasuje do plemienia Villains. Nie mogę się doczekać kolejnej edycji z nią. ;)
Taaa, udział Danielle w tej edycji to w ogóle jakieś nieporozumienie. Jakim cudem tzw. błąd castingowy (jak o niej powiedział Probst) został zaproszony do ponownego udziału? Zamiast niej chciałbym widzieć Laurę albo Corrinne.

sloneczko107

mi Danielle nie przeszkadza w tej edycji, wręcz się ciesze że jest ale nie w tym plemieniu co trzeba... ale co tam ona wystarczy mi że i Parvati i Stephanie sa w tej edcyji :D

Tkk_Bolly

A co Courtney zrobiła, że jest w Villains :hmm: Szkoda, ze to nie jest edycja z Wyspą wygnańców...

sloneczko107

wydaje mi się że Courtney jest w Villanach z powodu charakteru i tego co mówiłą a nie co robiła :)

Grotherd

Wyspa, na której będą wspólnie Coach, Boston Rob, Courtney, Jerri, Parvati, Randy, Russell i Sandra z Tysonem, chyba eksploduje po jednym dniu. Nie wyobrażam sobie współpracy niektórych tych zawodników ze sobą (np. Amanda+Randy, Coach+Courtney), a jednocześnie czekam na Coacha i Randy'ego razem w jednym plemieniu i jestem ciekaw, jak Parvati i Courtney będą ich objeżdżać :devil:

Swoją drogą, nie widzę żadnych szans dla plemienia złoczyńców w wyzwaniach - mają same uciążliwe i słabe osoby (może z wyjątkiem trzech lub dwóch), a w plemieniu Bohaterów jest razem Tom, JT, Colby, James, Rupert, Stephenie, Amanda... Złoczyńcy będą mogli przesiedzieć sobie wyzwanie, bo i tak nie będą mieli szans na zwycięstwo.

Sylvia2307

Heheh pożyjemy zobaczymy ;] może jeszcze jakoś się podszkolą i tak źle z nimi nie będzie :P ale fakt drużyna dobrych jest dość silna ;))