Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Pn, 13 Kwi 2009, 15:13:15

Sylvia2307

ehhh brakuje mi jednak w tej grupie osób Terry'ego Deitz'a z S: Panma... on by się nadawał :D

jnk

Ciekawie bedzie al-stars są zawsze lepsze i tu jeszcze taka ekipa.jeszcze cos fajnego wymyslą z ukrytym immunitetem i będzie najlepsza edycja :szok: :ubaw:

Balladosis

https://truedorktimes.com/s20/survivometer20.htm
what the fuc*?!
żałuję, że tam wszedłem i mam nadzieję, że to nieprawda i po pierwsze: zobaczę Natalie z 16 sezonu w programie i będzie inaczej wyglądała lista odpadających, choćby dlatego, że jak będzie taka jak tam to nie będę miał żadnej frajdy z oglądania. A co do 'niby' zwycięzcy podanego w tej liście to jak dla mnie może być i pozostałe dwa miejsca też :D Ale nadal mam nadzieję, że to tylko jakiś wymysł fanów, ale jeśli nie to lepiej nie wchodźcie tam, jest podana cała lista po kolei odpadających. No ale powtórzę się jeszcze raz" mam nadzieję, że to nie prawda, bo jak prawda to bez sensu będzie dla mnie te oglądanie! Kurde a tak długo się powstrzymywałem, żeby nie wchodzić na takie strony!

sloneczko107

szkoda że ktoś otym wcześniej nie pisał bo tam już od około 2 tygodni to jest bo też przez przypadek trafiłam...
zwycięzca jest BEZNADZIEJNY! i mam nadzieję że to nie prawda
na szczęście nie przeczytałam dokłądnie kto po kim odpada ale więc jak narazie czekam z niecierpliweiniem na ten sezon :)

Tkk_Bolly

Ale mam nadzieję, że  są Ci sami uczestnicy i nic się tu nie zmieniło?
Dobrze, że tam nie wszedłem, bo ostatnio mnie coś kusiło sprawdzic czy nadal jest na sama lista uczestników (która jest fenomenalna)

Już dawno temu jak jeszcze program trwał widziałem jak jakiś użytkownik napisał czwórkę, która odpadnie jako pierwsza. I była tam tylko jedna osoba godna uwagi, ale i tak się spodziewałem, że szybko poleci, ale i tak nie był to mój faworyt. Ale nie wierzyłbym w to zbytnio. Plus jak moze byc znany zwycięzca, jak finał będzie na żywo :los: Listy na szczęście nie widziałem

Nadal są oni?
Cytat: ander333 w Pn, 31 Sie 2009, 20:18:48Russell
J.T.     
Coach
Randy
Rupert
Tyson                                 
James                               
Tom
Rob
Colby                       
Sandra
Courtney                   
Amanda 
Cirie                                   
Jerri                                   
Danielle                                     
Parvati                           
Candice
Stephenie                     
Sugar

Balladosis

Ciekavy

Cytat: Tkk_Bolly w Cz, 12 Lis 2009, 01:10:06
Plus jak moze byc znany zwycięzca, jak finał będzie na żywo :los: Listy na szczęście nie widziałem

Wydaje mi się, że to zwykła formalność, uczestnicy na pewno wiedzą, kto wygrał daną edycję na długi czas przed odcinkiem live.

Meeg

cóż też widziałam kolejność odpadania i mam nadzieję, że się nie sprawdzi w 90%.
nie chcę nic zdradzać, ale gdyby sezon miałby taki przebieg to byłoby to kompletnie nie po mojej myśli.

wookash94

Czyli prawie wszyscy znamy boot order...
Ja jestem w miarę zadowolony. Mam jednak nadzieję, że przynajmniej kilka rzeczy się zmieni, żeby nie było, że wszystko się sprawdzi w 100%. Kilka osób na tych wysokich miejscach mi w ogóle nie pasuje.

jnk

Sandr powinła odpas pierwsza bo nie pasuje to takigo 'elitarnego grona"

sloneczko107

jnk jakby to pwoiedzieć mogłeś/mogłąś zachwoać to dla siebie bo niektórzy tam nie zaglądają
dlatego też nie piszę się tu imion graczy...

ja wam powiem że jeden faworyt odpadł od razu... drugi się utrzymał bardzooo długo ale zwycięzca i tak jest do d*** więc to moze mi sezon obrzydzić...

jnk

ok ale to pewne informacje nie są a ja tylko wyraziłem swoje zdanie.Zgadzam sie z tobą ta osoba chociaz do połączenia powinła  dotrzeć.

kokosanka

Szkoda,ze wybrali Amande i Parvati..one juz nic ciekawego nie pokazą cos mi sie wydaje.Mysle,ze wywala je na poczatku.Chciałabym Todda,Rockiego,Ozziego,Pee Gee,Erika(Chiny), :devil:

Showmag

301 uczestników "Survivor" zaproszonych na imprezę promującą "Survivor 20"
Już w lutym przyszłego roku amerykańska stacja CBS rozpocznie emisję 20. edycji "Survivor". Z tej okazji zorganizowana zostanie impreza promująca program, na którą zaproszeni zostali wszyscy dotychczasowi uczestnicy reality show.

Więcej: https://showmag.info/wp-content/images/2008/12/19.jpg

kokosanka