Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Pn, 13 Kwi 2009, 15:13:15

Meeg

Zgadzam się :D :D (chociaż w Gabonie jeszcze bardziej lubiłam Corinne).
Dzięki takim uczestnikom zawsze coś się dzieje, bo mimo że dla niektórych był wkurzający, ja tam się z niego strasznie uśmiałam. Poza tym uwielbiam czarne charaktery ;).

wookash94

Cytat: Rosa w Pn, 17 Sie 2009, 13:50:26
Czepiacie się Randiego  :ubaw: To moja ulubina postać z Gabonu i JEŚLI by był w 20 to byloby wspaniale.
Randy to największy żart Survivora. Że niby co w nim było ciekawego? Zjeżdżanie i nienawidzenie wszystkich pozostałych uczestników? Bycie chamem? Poza tym zero strategii, zero siły fizycznej, nic.
Cytat: Meeg w Pn, 17 Sie 2009, 16:52:57
Zgadzam się :D :D (chociaż w Gabonie jeszcze bardziej lubiłam Corinne).
Dzięki takim uczestnikom zawsze coś się dzieje, bo mimo że dla niektórych był wkurzający, ja tam się z niego strasznie uśmiałam. Poza tym uwielbiam czarne charaktery ;).
Wkurzający? On był TRAGICZNY! A z czarnych charakterów to lubię tylko dobrych strategów (Rob C., Parvati, Todd), nienawidzę natomiast osób typu Randy, Corinne, Coach, Jean-Robert, które są dnem w tej grze i są popularne tylko dlatego, że ludzie mają ochotę ich zabić :P .

Showmag

Cytat: wookash94 w Pn, 17 Sie 2009, 17:33:58
Randy to największy żart Survivora. Że niby co w nim było ciekawego?
Wiele mozna o Randym powiedziec, ale na pewno nie to, że nie był ciekawym uczestnikiem.
Co jak co, ale charakteru to mu nie brakowało.

Meeg

Cytat: wookash94 w Pn, 17 Sie 2009, 17:33:58
Wkurzający? On był TRAGICZNY! A z czarnych charakterów to lubię tylko dobrych strategów (Rob C., Parvati, Todd), nienawidzę natomiast osób typu Randy, Corinne, Coach, Jean-Robert, które są dnem w tej grze i są popularne tylko dlatego, że ludzie mają ochotę ich zabić :P .

Co do Coacha się zgadzam ;). Ale resztę z nich bardzo lubiłam. I wiadomo czarne charaktery strategów lubię jeszcze bardziej, bo nie dość, że dużo wprowadzają do gry swoją osobowością to jeszcze potrafią się dobrze ustawić i nawet wygrać. A co do reszty - generalnie wolę tych 'złych' od dobrych, dlatego wiem za którym plemieniem będę w 20 sezonie.

sloneczko107

skoro to beda 'źli' konta 'dobrzy' to zastanawia mnie gdzie trafi Stpehanie bo w Palau grała bez skazy a w Guatemali pokazała różki :D

Meeg

Tzn. tak dokładnie tłumacząc to będą "bohaterzy" vs. "czarne charaktery" (Heroes vs. Villains).
I to jest bardzo dobre pytanie gdzie trafi Stephenie. Ja bym ją dała do czarnych charakterów ze względu na Gwatemalę, a przynajmniej ja bym ją chętnie widziała w tym plemieniu. Chociaż nie wiem czy do Coachów, Randych by pasowała, ale w końcu w czarnych charakterach będą też stratedzy więc według mnie to jest plemię dla niej.

wookash94

https://en.wikipedia.org/wiki/Survivor_20
Oprócz tych 8 uczestniczek, które są na tej "99%" liście, mamy jeszcze Sugar, Natalie i Jennę, prawdopodobnie także Tinę. Ktoś na Sucks napisał, że wyczytał gdzieś, że tym razem nie będzie 39 dni, tylko 42. Mi to wygląda jakby miało być więcej niż 20 uczestników. Jeśli chodzi o mężczyzn to mamy jeszcze Kenny'ego, który był widziany na lotnisku. I jest pierwszy boot spoiler (niestety go przeczytałem), ale jakoś mało prawdopodobny się wydaje. Kto chce go zobaczyć jest na Sucks. A ja już więcej nie szukam bo nie chcę się natknąć na podobne informacje.

A to jeszcze o Jennie:
"As reported on the Dot Net Members' website over two weeks ago, Jenna Morasca will not be appearing on TNA television for at least a couple months. She is currently in Samoa working as a contestant on the 10th anniversary of "Survivor."

Bardzo się cieszę z Jenny :) .

sloneczko107

to ja tam nie wchodzę
super że Jenna będzie w tej edycji :)
Kenny... jak ja go nie znoszę...
mówiesz o tej którą wsyawiąłęs ostatnio? tam jest zdaje mi się 7 kobiet podanych (Jerri, Sandra, Stephanie, Aamnda, Courtney, Natalie, Suger)

Meeg

Co do Jenny to jej nie znam, bo nie oglądałam edycji z jej udziałem, ale podobno była świetnym graczem.
Za to bardzo się cieszę z Kenny'ego ! :D
Aha i wydaje mi się, że przeczytałam ten sam spoiler, co Ty wookash i też nie chce mi się w niego za bardzo wierzyć.

sloneczko107

aż mnie korci żeby przeczytać :P ale nie przeczytam... wolę nie :) bo jeszcze sobie zepsuję ochotę na ogladanie tego sezonu :)
Meeg, Jenna naprawdę jest świetna :) taka niepozorna ale ograła wszystkich :)

Thorvald

To w końcu kto jest na pewnej liście :?: Bo ja czytam i czytam i nie jestem w stanie tego wywnioskować  :los: Na jakiej stronie to jest napisane :?:

sloneczko107

https://truedorktimes.com/s20/survivometer20.htm
ttu jest lista :)
i ciesze się bo jest na niej Danielle którą lubię :)
ale jeszcze brakuje zwłaszcza mężczyzn...

Thorvald

Jerri, Stephenie, Danielle, Sugar, Super :D

Ale Randy, Boston Rob i Coach - tylko zwymiotować ://

Blue

Jerri działała mi na nerwy więc nie bardzo mi odpowiada, że wraca. Co do reszty to jest ok. Wprawdzie co do Steph to mam mieszane uczucia, bo nie wiem czy ją lubić czy nie, ale zobaczymy. Coach to w sumie śmieszny facet, więc będzie można się z niego pośmiać, tak samo Randy, przynajmniej nie będzie nudno. Cieszę się z Sugar, Amandy Jamesa i Ruperta, bo lubię te osoby. Chciałabym bardzo jeszcze zobaczyć Colby'ego z 2 i Grega z 1.

sloneczko107

i wyszło, kolejny uczetsnik
biggest villian ever to ten pan w kapelutku z 19 bo jest w 20... oj już go nie lubię