Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Pn, 13 Kwi 2009, 15:13:15

Thorvald

Patrząc na listę wyżej cieszę się, że są tam Jerri i Sugar :D Steph mi trochę podpadła w 11 ale jest dobrym graczem i też się z niej cieszę :D

Rob, Randy i Coach - wookash zgadzam się w 100% Co to w ogóle ma być, dla mnie to nie do pomyślenia, po co oni tam mają być? Mam nadzieję, że będą pierwszymi trzema osobami, które odpadną :P

Poczciwy Rupercina ujdzie, a reszty nie kojarzę :P

Jeny, niech dadzą Jonathana z 13, on to potrafi być czarnym charakterem, w końcu jest aktorem i ostatnio się zastanawialiśmy ze sloneczko107, czy w 13 nie był podstawiony przez CBS bo występował gościnnie w jednym z ich seriali :?

https://youtube.com/watch?v=xbRVyYnLmP0 - przejrzyjcie sobie ten filmik ;)

sloneczko107

zastanawialiśmy się wspólnie nad ty a nie ty sam :P

szkoda że nei ma pełnej listy jeszcze... ale pewnie to dopiero będzie po zakończeniu nagrywanai lub przed samą emisją

Thorvald

Już wyedytowałem :P Nie wiedziałem, czy chciałaś, aby tutaj o tym wiedziano :P

sloneczko107

a czemu nie
ale wracając do tematu :)
dalej nei wiadomo co z Parvati,... a szkoda bo kolejny sezon z nią byłby super :)

Thorvald

Nie wiem :P

W temacie:

Ja tam nie chcę jej widzieć, dla mnie była, jest i będzie irytująca.

sloneczko107

oglądnij 16 to porozmawiamy
i jeszcze Erinn z 18 brakuje...
i z tego co widzę to prawie nikogo poza Jerri i Robem M. nie ma z pierwszych edycji :( szkoda bo niektórzy byli by warci uwagi :)

Thorvald

Oglądnę, ale polubić na pewno nie polubię :P

O tak, Erinn brakuje zdecydowanie... i może Debbie ;)

Colby by się przydał... Albo Tina ;)

Tkk_Bolly

Dlaczego sądzicie, że akurat ta lista jest pewna :hmm:

Thorvald

Ja się do niej odnoszę jakby była pewna, ale "nie przywiązuję się do niej na tyle", żeby nie móc za chwilę przerzucić się na inną :P Bo nadal wierzę, że Jonathan Penner w 20 będzie  :devil:

Meeg

Bardzo się cieszę z:
Stephenie
Courtney
Colby'ego
Cirie
Tysona
Boston Roba
Candice (bardzo duże zaskoczenie)
Randy'ego

Nie mam pojęcia za to co ru robi JT  :sciana: i Danielle  :sciana:.
Z udziału Coacha się nie cieszę, ale chłop ma przynajmniej uzasadniony powód udziału w programie. Nie cieszę się do końca z udziału Amandy i Parv (która była świetnym graczem, ale wątpię żeby znowu pokazała nową strategię i z czymś się wychyliła, prędzej zrobi to Cirie ;)), Jerri, Sugar (strateg, ale jej ruchy były nieprzemyślane, a finałowa rada plemienia beznadziejna - tak jak Amandy). James jest ok.
Z osób wymienionych wyżej nie znam Ruperta, Toma i Sundry więc o nich nic nie mogę powiedzieć.
Żałuję tylko, że nie ma dwóch osób - Todda (najlepszy gracz Chin) i Erinn (najlepszy gracz Tocantins).
Jeśli mam być szczera to z castingu jest bardzo zadowolona, jeśli to prawda. Ale musimy jeszcze trochę poczekać na 100% informacje.

Aha i zapomniałabym o najważniejszym. Nie ma Sierry !   :yeah:  :yeah:  :yeah:

wookash94

Cytat: Tkk_Bolly w Pt, 14 Sie 2009, 23:37:15
Dlaczego sądzicie, że akurat ta lista jest pewna :hmm:
Jest na TDT.

Dla mnie do szczęścia potrzeba kogoś z tej grupy: Candice/Parvati/Courtney/Eliza :P . W ogóle muszę zmienić awatar, usunąć Sierrę i dodać Courtney i Candice.

sloneczko107

Meeg ale Cirie i Tysona i wielu innych nie ma liście :P
chyba nie weszłaś w link który wookash94 dał
coraz więcej spekulacji jest :) i nie zdziwiłabym się jakby ta lista okazała się podpuchą :D

Meeg

Pisałam to według listy etoosa, którą zacytowałam, ale ktoś ją usunął w moim poście ;).
A co do linku wookasha to weszłam na niego dopiero dzisiaj.
Jeśli chodzi o tę listę to najbardziej cieszę się z Roba, Stepehenie, Courtney, Natalie i Randy'ego.
Ale jak na razie w nic nie wierzę, bo nic jest pewne na 100% :D.

sloneczko107

wiesz też się ciesze na te osoby :) (poza Randym :P)
ale jeszcze kilka osób nie ma wiec zawsze można sobie pomyślec o tym kogo chcemy widziec :)

Rosa

Czepiacie się Randiego  :ubaw: To moja ulubina postać z Gabonu i JEŚLI by był w 20 to byloby wspaniale.