Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Pn, 13 Kwi 2009, 15:13:15

Balladosis

no tak, ale w tej edycji miały być same legendy ukochane i znienawidzone przez fanów. Kto wie czy produkcja wybierze tych, którymi widzowie będą zafascynowani? 
nie podoba mi się ten pomysł z angażowaniem do tej edycji kogoś z Samoa

Thorvald

Cytat: etoos w Pn, 10 Sie 2009, 21:56:08
Na 99% potwierdzone

No to ja to skomentuję...

JT, Coach, Tyson, Randy, Boston Rob, Parvati - jeśli te sześć osób będzie w jednym sezonie, to chyba nie będę oglądał - to będzie gorsze od 14 i 5 razem wziętych ;//

Rupert, Tom W, Candice, Sandra - są mi obojętni...

Colby, Steph, Danielle - cieszę się xD

James, Amanda, Courtney - nie kojarzę...

Sugar, Jerri - bardzo się cieszę :D

sloneczko107

James, Amanda i Courtney są z 15
a ja bym stąd wywaliła Sandrę, Ruperta, Coacha i JT
reszta mi odpowiada :)

Thorvald

Ja bym wywalił tą 6 którą napisałem :P Ja chcę Jonathana  :prosi: :prosi: :prosi: Niech chociaż jego dadzą, żeby nie było mi aż tak przykro :P

wookash94

Ja jakoś nie mogę uwierzyć w udział Danielle. Probst nazwał ją "casting mistake"... Nie wydaje mi się żeby tak nijaki charakter znalazł się w jubileuszowym sezonie. Dokładnie taka sama sytuacja jak z Amber w ASS1. Jeśli miałbym obstawić kogoś, to byłaby to Jenna Morasca i Cirie. Aha, i chociaż to lista survivor300, to jakoś nie dałbym jej 99%.

Dobra, ja już wyłączam się z dyskusji, bo już mam dość spekulacji i list, które zmieniają się co chwilę ;) . Poczekam na coś pewniejszego.

ruma1992

Dajcie spokój z tą Danielle :prosi: Mam nadzieję, że już jej więcej nie zobaczymy.
W Panamie fartem udało jej się zajść aż tak daleko.

sloneczko107

a ja lubiłam Danielle
dla mnie pomyłką tej listy jest Sandra i JT... i choć lubię Parvati to pomyłką dal mnie są osoby które już zwyciężyły, bo w końcu mogli by dać szansę innym gracza na milon dolarów
ale poczekajmy do oficjalnej listy :)

survivor__china

A ja tam się ciesze z udziału Sandry  :yeah: W Pearl Islands była genialna (podsłuchiwanie rozmów, sabotaż plemienia, genialne odzywki, mówienie prosto z mostu itd.), ale muszę przyznać, że miała więcej szczęścia niż strategii. Chciałbym widzieć ją w plemieniu z Jonnym ;DDD
a co do Danielle... nie miałem nic do niej, ale nie chciałbym jej znowu widzieć w programie.

Tkk_Bolly

Moje top 3 z tej listy ( już kolejnej)
Stephenie
Parvati
Jerri

Ucieszyłbym się z
Colby
Sugar
Candice W ( już się wystraszyłem, że to ta z s17, ale na szczeście ta z s13,w tym sezonie bardziej jej kibicowałem niż Parv)
Courtney Y

Kończę z tym tematem, na dniach będą się pojawiac informacje, kto już wrócił z "wycieczki"

etoos

W sumie może 99% to przesada ale kto wie ;)
Co jeszcze ciekawe to fakt, że Danielle niekoniecznie oznacza Danielle DiLorenzo (jak pamietam) a Danni(elle) Boatwright z S11 ;P

Dla mnie najlepsza wieść to Sandra, Jerii, Colby => miło, że nie zapomnieli o pre-ASS ;P
A theme HvV nie jest juz tak pewny, wiec tez nie wiadomo jak z plemionami.
Wszystkie spoilery z SSucks.

Ciekavy

James i Rupert będą pewno dobrymi kumplami ;) Tak dobrze będą się bawić w "przetrwanie", że zapomną o normalnej grze ;)

wookash94

Wreszcie coś pewnego: https://truedorktimes.com/s20/survivometer20.htm

Korzystając z tego, że mogę edytować posta, napiszę, że najbardziej cieszę się z Courtney i Sugar, miło będzie zobaczyć także Jerri i Amandę, a za Stephanie jakoś nigdy specjalnie nie przepadałem. Jej udział to żadne zaskoczenie, podobnie jak Coacha, Ruperta i Jamesa. Męska strona zupełnie mi nie odpowiada: Coach, Randy i Boston Rob razem (  :haftmax: - 3 najgorszych uczestników w historii), plus James, którego aktualnie nawet lubię i Rupert - porażka. Dziwię się tylko, że nie ma na tej liście Sandry - przecież jej udział jest już niemal potwierdzony...
Mam nadzieję, że niedługo na tej liście pojawią się Tyson, Parvati i Candice i że nie zobaczę tam JT i Danielle (którą lubię, ale zdecydowanie nie zasługuje na udział i zabranie miejsca Cirie/Tinie/Sierrze).

sloneczko107

dlaczego mój post zniknął?
dziwne...
liczę na to że Sandra się na liście nie pojawi i JT też nie
a tak to dziwi mnie że Rob bierze udział i zostawia amber sama z dzieckiem
skład kobiecej części bardzo mi się podoba :) nawet mdła Amanda mi go nie popsuje :)
a faceci... Coach samo to wystarczy... mam nadzieję że wyleci od razu

Showmag

Cytat: sloneczko107 w Cz, 13 Sie 2009, 20:36:45
dlaczego mój post zniknął?
dziwne...

Regulamin Forum > https://showmag.info/forum/index.php?topic=46.0

1.
h) powstrzymuj się od udzielania wypowiedzi w stylu
"zgadzam się", "popieram", "jestem za", itp. Jeżeli zgadzasz się z opinią innego użytkownika, a nie masz nic sensownego do dodania - nie pisz nic

sloneczko107

kurde sory...
nawet nie pomylalam że to moze pod to podejść
następonym razem będę sie takich krótkich wypowiedzi wystrzegać :)