Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Pn, 13 Kwi 2009, 15:13:15

sloneczko107

albo robią jubileuszową edycję i biorą najlepszych :) i przy okazji chcą podwyższyć słupek oglądalności :) przecież ludzie będą włanczać survivor żeby tylko na swoich ulubieńców w innych edycji popatrzeć :)

Meeg

Cytat: wookash94 w Pn, 20 Lip 2009, 13:38:06Z tych spilerów wynika, że najbardziej prawdopodobny jest udział: Toma Westmana, Stephanie La Grossy, Randy'ego, Coacha, Shane'a, Cirie, Jean-Roberta, Ruperta, Sandry, Jerri, Sierry i Sugar - te imiona najczęściej się pojawiają. Znalazłem też coś o Erinn, Frostim i Eriku z Mikronezji.

Z tych wymienionych osób bardzo bym się cieszyła - może oprócz Sierry i Sugar :P, ale nadal brakuje mi takich osób jak Erinn, Tyson, Todd, Courtney, Richard. Bardzo chciałabym zobaczyć ich jeszcze raz. Na razie to i tak spoilery, wiec nie ma co za bardzo spekulować, jak zaczną kręcić 20 edycję to pewnie więcej się dowiemy ;).

survivor__china

Cytat: wookash94 w Pn, 20 Lip 2009, 13:38:06
Z tych spilerów wynika, że najbardziej prawdopodobny jest udział: Toma Westmana, Stephanie La Grossy, Randy'ego, Coacha, Shane'a, Cirie, Jean-Roberta, Ruperta, Sandry, Jerri, Sierry i Sugar - te imiona najczęściej się pojawiają.

Z osób, które ewentualnie pojawiłyby się po raz trzeci, cieszyłbym się jedynie z powrotu Stephenie, w swoich dwóch sezonach wywarła tak odmienne wrażenie, że ciekaw jestem, jaką strategię przyjęłaby tym razem  ;P Ewentualnie chciałbym zobaczyć Cirie. Nie mógłbym znieść za to widoku Ruperta. Choć Rupert wykazał się niebywałymi umiejętnościami przetrwania, jego strategia jest marna. Poza tym, koleś osiągnął już zbyt wiele dzięki temu programowi (np. milion dolarów z Survivor: America's Tribal Council). Jerri jest mi obojętna.

Tom, mimo tego że jest jednym z najbardziej zasłużonych zwycięzców, jakoś nie budzi mojej sympatii. O wiele chętniej zobaczyłbym Sandrę.

Jeśli chodzi o typowe czarne charaktery, takie jak Shane, Randy czy Jean-Robert, jestem jak najbardziej za. Takie osoby zdecydowanie urozmaicą ten sezon (przydałby się tu jeszcze Judd z Gwatemali). Natomiast kiedy słyszę o Coachu, od razu  :updown: :disappointed: :haft: Przecież ten człowiek całkowicie zrujnuje ten sezon, tak jak i swój.

Hmmm... jeśli chodzi o Sierrę... strasznie się na niej zawiodłem w Tocantins, ale powiedzmy, że jakoś przeżyję jej udział.

Najbardziej cieszyłbym się z powrotu Sugar. Jej nieprzemyślane decyzje, kierowanie się wyłącznie uczuciami, kompletny brak strategii i nieprzewidywalność sprawiły, że Survivor: Gabon był tak udanym sezonem.

Zdecydowanie chciałbym jeszcze zobaczyć Erinn i Tysona z Tocantins, Kenny'ego z Gabonu, Natalie z Mikronezji i Courtney z Chin... Mam nadzieję, że chociaż część z nich pojawi się w tym sezonie. Szykuje się kolejny fantastyczny sezon ;P

wookash94

Jeśli chodzi o osoby, które mają być po raz trzeci: ja jestem jak najbardziej za. Te osoby to największe gwiazdy Survivora, więc liczę, że przynajmniej pojawi się ktoś taki jak Eliza, Kathy, Parvati, Jonathan, Stephanie, Colby, Cirie, Yau-Man czy Jerri. Oczywiście, powinno też być mnóstwo osób, które nie dostały jeszcze drugiej szansy. Mam na myśli przede wszystkim Courtney Y., Todda, Peih-Gee, Erinn, Sierrę, Tysona (wydaje mi się, że ten będzie na pewno, bo przeciwko Rupertowi, Ozzy'emu, Jamesowi i Tomowi muszą być jacyś silni źli), Sugar, Kena, Candice, Judda, Toma W., Sandrę, Ryana O., Heidi, Christy, Elizabeth i Jeffa - mam nadzieję, że przynajmniej połowa z nich będzie.

Balladosis

Wow. Jeśli te plotki o tych osobach, którym proponowano się potwierdzą i się zgodzą to będzie super.
Większość z tych co wymieniliście zasługuje na udział, nawet po raz trzeci. Tylko w ogóle nie rozumiem waszej ekscytacji Sierrą  :?!: Przecież ona nic nie zrobiła. Faktycznie od początku była zdana na siebie, potem 'chwyciła się' Brendana i gdy ten odpadł, to ta się płaszczyła przed Coachem i jego ekipą ( :vomit:), obiecując lojalność, gdy oni nie dali jej szansy to liczyła na cud, który się co prawda zjawił , ale to już ona w tej sprawie nawet nie kiwnęła palcem, bo to J.T i Stephen skorzystali z szansy pozbycia się najsilniejszego. Potem, miała jeszcze szanse pozostać dłużej, gdyby Timbira trzymała się dalej razem i wyrzuciliby Jalapao i edycja może nie byłaby tak nudna i przewidywalna, no ale ona uniosła się dumą i jak na tym wyszła? zaraz potem odpadła. Jedyne, co można jej powiedzieć dobrego to, to że jest bardzo ładna.  Już od niej na szansę bardziej zasługuje Debbie.

Mam nadzieję, że plotki się potwierdzą i będzie to edycja: dobrzy kontra źli. Bo to świetny pomysł.
Ja bym najbardziej chciał zobaczyć ponowne: Natalie (16), Stephanie (10,11) jak to okaże się prawdę to reszta z wymienionych też mi pasuję.

Rosa

Cytat: Balladosis w Wt, 21 Lip 2009, 15:06:30
Potem, miała jeszcze szanse pozostać dłużej, gdyby Timbira trzymała się dalej razem i wyrzuciliby Jalapao i edycja może nie byłaby tak nudna i przewidywalna, no ale ona uniosła się dumą i jak na tym wyszła?

To jest nieprawda bo to wlasnie Coach był tym dla którego "honor,  prawda i siła"  :sciana: liczyły się ponad wszystko i który dążył do tego żeby to JT był z nim w finale nawet kosztem Timbiry.

Balladosis

Przecież w odcinku 11 po eliminacji Tysona, Debbie i Coach, zwrócili się do niej by odnowić sojusz z nią i może Erinn (ona była wtedy na wyspie wygnańców), ona się nie zgodziła. Po czym Coach powiedział, że to ona spytała o sojusz, a nie on i rozkręciła się awanturka, Sierra opowiedziała o całym zajściu reszcie, oni się wypierali. Ona i Debbie zaczęły płakać. I J.T podjął decyzję o wyrzuceniu jej przed Debbie bo jest z nią zła atmosfera.
To prawda, że dla Coacha niby to wszystko się liczyło, był pogromcą smoków bla bla bla, otaczał się wojownikami bla bla bla, ale po tym jak stracili Tysona zapytali ją o zjednanie się, więc to jest prawda.  :)

Ciekavy

Ciekawi mnie, w jaki sposób "źli" będą ze sobą współpracować jako plemię ;) Stawiam, że szybko się wzajemnie wykoszą, a łatka "złych" po połączeniu plemion sprawi, że obóz "dobrych" przeprowadzi ich szybką eliminację, choćby dla zasady. Wśród "złych" brakuje osób dobrych w zawodach, a współpraca między nimi będzie pewno ciężka ;)

Showmag

Cytat: Ciekavy w Śr, 22 Lip 2009, 07:18:11
Wśród "złych" brakuje osób dobrych w zawodach, a współpraca między nimi będzie pewno ciężka ;)

To ciekawe jak można snuć takie twierdzenia i przypuszczenia, nie znając w gruncie rzeczy ani jednej osoby, ktory na 100% wezmie udzial w programie.
Żebyś się nie zdziwil ;)

sloneczko107

ty też tego możesz nie wiedzieć
w końcu w każdej plotce jest ziarenko prawdy :)

Showmag

sloneczko107

a my snujemy :)
zawsze można mieć nadzieję :)

a wracając do tematu to chciałabym w tej edycji zobaczyć kogoś z Tajlandii, Penny nadaje sie w sam raz do dobrych :) i Heidi z Amazoni :)

Thorvald

Z Tajlandii to ja bym chciał widzieć tylko i jedynie Shi-Ann ;)

etoos

Billy Garcia dał gdzies większe info...
Jest na tej stronie co ktos podawał liste Coby'ego.
Shane jest alternatywnym uczestnikiem :/

wookash94

Kolejna dawka spoilerów:
Nie wiem czy wiecie, ale około 90% uczestników Survivora ma profil na myspace czy facebooku.
Status Elizy na myspace: "On vacation for a while...".
Status Jenny M. na myspace: "packing for a wonderful journey".
Na survivorsucks (forum o survivorze, znacie?) jest zalogowanych kilka ciekawych osób: Kathy Sleeckman, Eliza, Todd, Spencer no i Coby. Eliza niespodziewanie zniknęła. Coby zaspoilował listę poproszonych osób (Eliza na niej była w grupie ' nie zaproszeni'). Nie wiem czy wiecie, ale Coby zaspoilował Elizę do Fans Vs. Favorites ponad rok temu. Ja myślę, że tym razem Eliza go okłamała i teraz leci do Samoa. Podobne plotki dotyczą Tysona (Meeg się ucieszy :P ). Kathy z kolei zaspoilowała, że z jej sezonu poproszeni zostali Natalie i Erik. Todd raczej nie weźmie udziału, zaspoilował trochę o Courtney. Billy (ten od Candice :P ) też. Courtney właściwie jest już tam 'zaliczania' do składu S20 (a przynajmniej tak im się wydaje). Z osób, które są już także 'zaliczane' do składu All-Starsów znalazłem Sugar (ktoś zaręczał, że na pewno będzie) i Coacha (niespodzianka...). Szukając spoilerów znalazłem ciekawą wiadomość: Ami Cusack zaręczyła się z MĘŻCZYZNĄ.