Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Pn, 13 Kwi 2009, 15:13:15

Showmag

Richard Hatch w "Survivor 20"?
Richard Hatch - zwycięzca pierwszej edycji "Survivor", który został skazany na karę pozbawienia wolności m.in. za nieodprowadzenie podatku od wygranej w reality show, zostanie niebawem zwolniony z więzienia i prawdopodobnie pojawi się w 20. sezonie programu.

Więcej: https://showmag.info/2009/04/11/richard-hatch-w-survivor-20/

Tkk_Bolly

To by tłumaczyło dlaczego zwycięzców nie było w s16 :hmm:

wookash94

Nie za bardzo podoba mi się ten pomysł, chociaż jest on w jakimś stopniu wiarygodny. Probst wspomniał kiedyś o tym. Jest jednak kilka wad. Nie podoba mi się możliwa przewaga mężczyzn (chyba, że Tocantins i sezon 19 wygrają kobiety, co by mnie bardzo ucieszyło - Taj, Erinn, Sierra :P ) oraz fakt, że niektóre osoby zagrałyby po raz trzeci, co jest już lekką przesadą. Zamiast tego powinno się dać szansę ciekawym osobom, które nie wygrały, np. Courtney z Chin czy Sugar z Gabonu. Zwycięzcy przeważnie byli beznadziejni - Vecepia, Earl, Bob, Chris itp. Jedyni godni uwagi to: Parvati  :love: , Todd, Tom, Jenna i może Aras i Sandra. Tak więc jestem przeciwko edycji zwycięzców, chociaż bardzo chciałbym zobaczyć jeszcze Parvati i Todda.

Cytat: Tkk_Bolly w Pn, 13 Kwi 2009, 19:52:00
To by tłumaczyło dlaczego zwycięzców nie było w s16 :hmm:
To znaczy proszono o udział Toma Westmana, ale odmówił. Powiedział, że nie chce sobie zepsuć reputacji po Palau.

Showmag

Realizacja "Survivor 19" i "Survivor 20" już latem
Podczas gdy nie zrealizowano jeszcze 19. amerykańskiej edycji "Survivor", wiadomo już, że 20. sezon widowiska powstanie w czasie najbliższego lata.

Więcej: https://showmag.info/2009/06/15/realizacja-survivor-19-i-survivor-20-juz-latem/

Thorvald

Jeśli ta edycja będzie ze zwycięzcami to... :/ Nie chcę oglądać po raz kolejny takich osób jak Amber, Chris, Yul, czy Bob albo JT :/ Jeśli w tej edycji będzie JT, to chyba nie będę oglądał :(

Moim zdaniem ciekawsze by było, gdyby dali osoby, które doszły do finału, ale nie wygrały ;]

etoos

prawdopodobnie nie bedzie ze zwyciezcami, bo do 20 sezonu przeprowadzano castingi (rownolegle z 19) wiec to by nie mialo sensu :d
a poza tym wyobraźcie sobie być w f2 w s20, a potem czekać do maja :x

Showmag

Oj, biedni będą Ci uczestnicy.
Sporo miesięcy w niepewności, a wcześniej przyjdzie im jeszcze obejrzeć całe S19 w tv :)

Co ciekawe, producentom wcale to nie jest na rękę - trzeba wszystko wczesniej przygotowac, przywiezc sprzet... Pol roku poza domem. A to tylko przez cięcie kosztow, co narzucili szefowie stacji.
Nawet prowadzącemu to się nie usmiecha... potem będą mieli dłuugą przerwę między S20 a S21.

slawek

No proszę, tego nie wiedziałem.

Ale czy sezon 20 też będzie na Samoa? To samo miejsce to nie za bardzo, ale i tak mi wszystko odpowiada, ważne żeby był Survivor hehe :yeah:
Sławek

etoos

Showmag

USA: "Survivor 20" z gwiazdami poprzednich edycji
Znane już są pierwsze szczegóły 20. sezonu reality show "Survivor". Podobnie jak "Survivor 19", także jubileuszowa edycja realizowana będzie na terenie Niezależnego Państwa Samoa. W programie zobaczymy powrót największych bohaterów i łotrów znanych z poprzednich edycji.

Więcej: https://showmag.info/2009/07/13/usa-survivor-20-z-gwiazdami-poprzednich-edycji/

sloneczko107

to pewnie zobaczymy Randego z 17 i Johnnego z 7 :D

Blue

Podział na złych i dobrych, świetny pomysł, ten sezon może mieć naprawdę ciekawy przebieg.

wookash94

Ależ się cieszę z tej wiadomości.  Oby dobrali ciekawy skład. Modlę się żeby znalazły się tam Parvati, Sierra i Eliza, a boję się, że zobaczę Randy'ego, Coacha, Fairplaya - ale pewnie tak się stanie (damn!).
Co do Natalie: nie powinna się dostać, bo istniała tylko przez 1/4 sezonu, ale zdecydowanie była zła, co najwidoczniej jej się opłaciła. Hatchem ani trochę się nie zdziwiłem i jego udział jak najbardziej popieram.

Ciekawi mnie tylko skąd ta wiadomość. Nie znalazłem jej ani na survivor.com, ani nigdzie indziej.

Rosa

Oczywiście jak chyba większośc fanów będę kibicował tym złym :)
Jest jedno zastrzeżenie. Nie wątpie że tego idiotę Coacha tam dadzą a to oznacza że jesli go szybko nie wywalą to następny sezon będzie spaprany.

Tkk_Bolly

Wspaniała wiadomość. W sumie nic dziwnego, że zaproszono Natalie, bo z fanów nikt nie zasłynął. Jeszcze pewnie weźmie udział Eric jako ten dobry.Koniecznie Sugar z s17.Ale jednak liczę na jak najwięcej uczestników z sezonów 1-7. No i najlepsza intryganka jak do tej pory czyli Cirie (s12, s16) Sporo uczestników dostanie trzecią szansę