Epizod 13 - Loose Lips Sink Ships

Zaczęty przez Showmag, Pt, 14 Maj 2010, 07:12:19

sloneczko107

oj wnosili ;) byli postaciami epizodycznymi zajmującymi tło ;) choć Rupert nie wiem dlaczego dostawał tyle wypowiedzi...

slawek

Nie wyobrażam sobie, żeby kto inny mógł wygrać tą edycję poza Sandrą i Parvati, chociaż nie mogę się zdecydować na jedną z nich, obie grają świetnie i obie bardzo dobrze każda na swój sposób. Jerri też tam sobie świetnie radzi, kto wie może będzie finałowa trójka kobieca ... :)
Colby już jest tak zdesperowany że nawet brata obwiniał za przegraną, no cóż brawo.
Niestety już w poniedziałek się wszystko okaże, ale będzie ciekawie  :yeah:
Sławek

kokosanka

Parvati sie nie opłaca brac do finału a COlbiego wrecz przeciwnie-wiadomo,ze nie wygra :devil:

Kardines

Jeśli w finale będą Sandra albo Parvati to wygrają, jeśli byłyby obie to byłoby jeszcze ciekawiej bo zaciety finał by był.
Jest jeszcze jeden czarny scenariusz który mógłby zrujnować końcówke: Parvati i Sandra odpadają, w finalle Russel, Jerri i Colby...

Rosa

Cytat: kokosanka w So, 15 Maj 2010, 14:22:13
Dlaczego tak bardzo nie lubicie Ruperta?według mnie jest o wiele gorszych,ze sie tak wyraze uczestników.Ja nic do niego nie mam :P Nie sądze by był bardziej zarozumiały od Parvati czy Russela.
Ruperta nie lubię od momentu kiedy za nic (no moze poza tym że podobał się edytorom) wygrał milionik. Pokazywali go jako dobrego wujaszka to ludzie na niego zagłosowali ale z tego co mowili o nim uczestnicy to on zawsze był zarozumiałym obleśnym przeszkadzającym innym facetem. Pamiętasz może chatkę w ziemi w allstarsach?

Sylvia2307

Heh ja Ruperta lubiłam ale tylko w 7 :D no cóż tam był piratem :D:D

Co do 13 odcinka całkiem całkiem :D Nie powiem bardzo się denerwowałam kiedy w wyzwaniu o immunitet została już tylko Parvati i Rupert... Jak to dobrze, że wygrała ona. Cóż szkoda, że dziewczyny nie wywaliły Russella, ale w sumie im się nie dziwie, on gwarantuje wręcz zwycięstwo przy obecnym jury ;)) Mam nadzieję, że w finale zobaczymy i Parv i Sandrę i sama nie wiem, której bardziej życzę zwycięstwa... myślę, że one są najlepszymi kandydatki z 3 osób do miliona, oby tylko Jerri, Colby i Russell czegoś nie odwalili...

No ale niedługo już się dowiem co tam się wydarzyło :D;p