Epizod 11 - Jumping Ship

Zaczęty przez Rosa, Pt, 30 Kwi 2010, 09:54:45

Rosa

20x11
Russel jak zwykle nie trafia z immunitetem :)
Ciekaw jestem na ile to co pokazano z Sandra jest prawda a na ile ona grała. Pozbycie się Russela obecnie nie lezy w niczyim interesie bo nie ma lepszej osoby która mozna by bylo zabrac do finałowej trójki, przecież całe jury wprost go NIENAWIDZI.
Kto by nie tak dawno pomyślał że taki Colby nie będzie przez nikogo traktowany jako jakiekolwiek zagrożenie ;) Teraz kiedy Amanda wyleciała to już jest oficjalny koniec Herosów, Colby i Rupert nie nadają się do niczego a Candice mysli o sobie więc paradoksalnie pozostali moga nieco jeszcze przetrwać w grze ale żadne z nich juz nie wygra. Po tym co pokazują nie widze innej mozliwości niz zwycięstwo Parvatti lub Sandra. Danielle byla zbyt niewidoczna i nie jest traktowana jako powazny gracz, Russel tak samo jak Danielle dostałby pewnie 0 głosów a Jerri jest taka jakas zbyt nijaka, brakuje mi starej Jerri.

Fei_Long

20x11 Nieźle, nieźle... coraz lepiej... kocham tego typu odcinki. Hit dnia: Danielle goniąca Amandę za wskazówką.

Parv-tak samo jak było dobrze poprzednio to dziś niczym szczególnym się nie wybiła
Russell- immunitet... o nie... nie wiem jak ten gościu to robi, ale jest niezły, tylko po co go używał? Po raz drugi zmarnował immunitet....
Amanda- w Chinach moją faworytką, w tym odcinku była wręcz żałosna, ta cała szarpanina z Danielle, dobrze, że odpadła
Danielle- jest dla mnie trochę graczem na przemytnika, trochę strategi i siły... zobaczymy co zdziała
Sandra- gra, walczy, próbuje coś zdziałać w sumie dla mnie jest obojętna
Jerri-poprzednio zagrożona, dzisiaj nikt nie sugeruje jej nominacji i to może ją zaprowadzić na szczyt, chociaż po ostatnim immunitecie być może się to zmieni, fajnie się cieszyła jak wygrała
Rupert- przemilczmy, bo i słów szkoda
Candice-zawarła pakt z diabłem, który może ją zaprowadzić dalej
Colby- zupełna olewka, jakby mu puścili Teletubisie to też by patrzał z zainteresowaniem, a nie szukał wskazówki...

Coach- czapeczka, coś nowego
Cortney- zabłysnęła tekstem i ten wymuszany śmiech xD
J.T.- dziwnie się go oglądało na ławie sędziowskiej, jakoś tam nie pasuje

Zapowiedź kolejnego odcinka jak zawsze.... niby obiecująca... zobaczymy...

Przewidywany według mnie  finał: Russ, Parv, Sandra albo Candice

chatiflatt

20x11

Cytat: Rosa w Pt, 30 Kwi 2010, 09:54:45
Ciekaw jestem na ile to co pokazano z Sandra jest prawda a na ile ona grała.
Ona rzeczywiście może chcieć się go pozbyć, bo on pozbył się jej przyjaciół [?], a Sandra to waleczna mściwa bestia, więc zemsta będzie dla niej pokarmem :) Do finału może sobie wziąć chociażby Ruperta albo Colbiego, trzyma się z nimi, udaje sojusze, może właśnie po to?

Przed radą urwano rozmowę Sandry i Candice, Sandra zapytała wprost, na kogo powinny głosować. Odpowiedzi nie pokazano. Potem obie zagłosowały na Amandę. O czym to może świadczyć?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

sloneczko107

20x11
szarpanina o wskazówkę była świetna, nie przypominam sobie żeby coś takiego kiedykolwiek miało miejsce ;)
ale mina i obojętność Colbego była świetna, ale on zamiast poprzeć amandę... mieli by równe szanse a tak to pożegnaliśmy Amandę która nic do tego sezonu nie znosiła

odcinek mi się podobał, ale jakoś bardziej nudnawy jak ostatni

Danielle  - walczy jak lwica, ale czy jej to coś da?
Parvati - coś mało jej było
Jerri - cieszę sie ze wygrała Immunitet, bo ją lubię i liczę na to że zajdzie daleko
Sandra - o było do przewidzenia że zacznie kombinować i choć chwali jej się to to i tak jej nie lubię
Candice - nie wiem czy wykonała dobry ruch, ale dalej trzymam za nią kciuki
Amanda - przyszła na nią pora, nareszcie
Colby - no proszę... on nie jest żadnym zagrożeniem dla innych
Rupert - nie wiem po co oni go tyle pokazują
Russell - bezużyteczne użycie imminutetu

Showmag

Cytat: chatiflatt w Pt, 30 Kwi 2010, 14:01:53
Przed radą urwano rozmowę Sandry i Candice, Sandra zapytała wprost, na kogo powinny głosować. Odpowiedzi nie pokazano. Potem obie zagłosowały na Amandę. O czym to może świadczyć?
Najprawdopodobniej o tym, że Candice odpowiedziala "Amanda" i Sandra zdecydowala glosowac z wiekszoscią.

slawek

20x11

Kurczę coraz bliżej końca kolejnego Survivora ...
Ale nie o tym mowa. Dzisiaj wyleciał dobry gracz, faktycznie Amanda potrafiła grać socjalnie bardzo dobrze więc dlatego postanowiono ją w końcu usunąć. Dzielnie walczyła o wskazówkę o ukryty immunitet, ale Colby zaprzepaścił wszystko, o nie, jemu już kompletnie chyba nie zależy na tej grze, bo sposób w jaki powiedział Amandzie że powinna oddać wskazówkę Danielle ...
Parvati ale miała stresa na radzie, już chyba myślami była jedną nogą w "domu".
A ktoś tu jeszcze kiedyś pisał w tych spojlerach kto ewentualnie będzie brał udział, że Jerri na jakimś portalu społeczniościowym napisała Sandrze że za nią tęskni już, więc może jeszcze połączą swoje siły na te kilka dni i będą decydować kogo pożegnać. Faktycznie Herosi już nie istnieją, Colby i Rupert są wypaleni, a Candice dobrze kombinuje :)
Sławek

Meeg

20x11
No, muszę nadrobić Survivora.
Dobry odcinek, cieszę się, że wyleciała Amanda. Już nic nie wnosiła do tego sezonu. Zaraz po niej powinni polecieć Colby i Rupert.
Sandra jest świetna ! Na ten moment mam nadzieję, że ona albo Parv wygrają tę edycję. Podoba mi się też gra Danielle, ale jak już ktoś wspomniał zapewne dostałaby 0 głosów od jury.

Sylvia2307

Postanowiłam obejrzeć po angielsku :D w sumie zrozumiałam a tak się bałam, że może być ciężko :D:D

Rozbawiła mnie sytuacja z tą wskazówką i ta pogoń za nią :D:D ale Colby przegiął... w sojuszu jest z Danielle czy Amandą? No właśnie był z Amandą, a poparł tą drugą... bez sensu... widział już jaką moc mają HI i takie coś odwalił... nic mu nie zależy na grze...

Drugie wyzwanie od początku było widać, że Jerri wie co robi, później dogonił ją Russel i nie było wiadomo kto będzie ostatecznie pierwszy... w sumie zadecydowały sekundy ;) Fajnie się cieszyła, w sumie jej pierwszy immunitet no i ostatnio było zagrożona, co tu jej się dziwić :D

Ciekawa jestem, czy ruch, który wykonały Sandra i Candice im pomoże :D w sumie i tu i tu mogłyby być na wylocie... czy wykonały dobry ruch? No cóż dowiem się po obejrzeniu kolejnego odcinka :D:p

Dobry tekst miała Amanda na odejście :D Cóż kiedyś i jej pochodnia musiała w końcu zgasnąć. Lubię ją, ale w Chinach pokazała, że potrafi grać. W Mikronezji dopiero pod koniec i jeszcze zdążyła to spierniczyć... Tutaj nie wiele było widać, żeby coś robiła. A Parvati wnosi coś nowego za każdym razem... może jeszcze namieszać :D:D