Epizod 09 - Survivor History

Zaczęty przez Fei_Long, Pt, 16 Kwi 2010, 10:36:29

chatiflatt

A gdzie producenci nabijali sie z JT? W filmikach do odcinka?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Nie, w zapowiedziach tego odcinka. Przecież od początku sugerowali że JT zrobi cos idiotycznego i odda idola.

kokosanka

Ja nie wiem co wy widzicie w danielle ..nie lubie takich wrednych i pustych lalek jak ona i parvati ale ta 2 przynajmniej ma jakas strategie jak sadze :zabek:

chatiflatt

Ten "wstęp" o idiotycznym ruchu może być tylko zmyłką. Rzeczywiście, dla widzów gest wydaje się głupi, więc czemu nie podsycić ich zdziwienia gadką o najgłupszej rzeczy w historii programu? Dzięki temu produkcja będzie mieć nagły zwrot akcji, kiedy JT jednak wypłynie na fali przez to, co zrobił z idolem, a przez to opadnięte kopary widzów :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Jerri to dobrze podsumowała.
Co wpadło do głowy JT aby swojego idola oddawać obcemu plemieniu kiedy oni nawet nie wiedza co się w tym plemieniu dzieje. Nie dośc że oddal idola to napisal jeszcze idiotyczny list w ktorym wyjawił ze głównym celem Herosow jest Parvatti.

Teraz Villainsi maja zamiar udawać że Russel uzył swojego idola, Parvatti zuzyła drugiego i przez przypadek została wyeliminowana Courtney. Jesli plan sie powiedzie (jedyną niewiadomą jest Sandra) to Herosi będą mysleli ze bezpiecznie będa mogli zaglosować przeci Parvatti i spotka ich niespodzianka. Aby plan sie powódł Russel będzie musiał caly czas zwodzic JT więc kiedy w końcu ten odpadnie to nagle wsród jury się dowie że ten list ktory w ktorym w pierwszym zdaniu bylo napisane "czytaj w absolutnej prywatności" Russel od razu przeczytał wszystkim pozostałym. Takie cos z pewniością zostanie uznane za zdradę i nawet gdyby Russel dotarl do finału to jestem pewien że w takim wypadku stracilby głosy przynajmniej JT, Colbyego i Ruperta.

chatiflatt

Dokładnie tak, ale Rupert nie potrafi planować długofalowo, on skupia się na "programowaniu" swoich współplemieńców, by uważali go za bossa. Super, ale tu gra się o pieniądze :)
Barbara Weston

kokosanka

20x09
w tej grze naprawde sa prawie sami idioci......co za pomysł z oddaniem immunitetu russelowi........ :sciana: jestem pewna,ze Sandra dołaczyła by ich 'sojuszu' po połaczeniu wiec po co marnowac immunitet?,bezsensowny ruch :devil:

PS;nie wiem dlaczego niektorzy uwazaja,ze Sandra nic nie zrobiła.a podpuszczeni Russela ? nie jest głupia :zabek:

misiunio13

swietny duet danielle i parvati! obie sa swietne! jednak oprocz swietnej zapowiedzi na kolejny odcinek najbardziej rozsmieszyl i zapadl pamiec kiedy to courtney 'odswiezyla' wszystkim pamiec i pokazala jak to couch zmagal sie w jednych z wyzwan ^^ sezon jest genialny... ktory najlepszy nie moge sie zdecydowac... czy ten czy micronesia..