Epizod 03 - That Girl is Like a Virus

Zaczęty przez sloneczko107, Pt, 26 Lut 2010, 12:18:47

joker

Mój jedyny komentarz do tego odcinka jest taki, że sami sobie w stopę strzelają robiąc tylko 1 konkurencję na odcinek! Cała reszta - nuuuuda :/

Rosa

A ja wolę odcinki gdzie jest jedna konkurencja ale za to pokazuja więcej z życia plemienia. Dla ogladania konkurencji miałem Olimpiade.

joker

Ja zamiast oglądać jak plemię herosów łapie kurczaki, jak randy męczy się z mięczakami wolałbym obejrzeć ich zmagania. Akurat jest już po Igrzyskach :P wystarczy że kilka seriali było przez nie przerwanych do tego jeszcze survivor?!

vinz1986

tez  brakuje mi 2 konkurencji miejmy nadzieje ze niedługo sie to zmieni

Grotherd

A ja mam nadzieję, że będzie jedna konkurencja na odcinek przez cały czas; jak najwięcej ciekawych i rozbudowanych zawodów, wymagających odrobiny myślenia, zręczności i sprytu, a nie takich, jakie były w trzecim odcinku. Liczę też na ciekawe poszukiwania ukrytego immunitetu :yeah:

sloneczko107

ja tam też obstaję przy dwóch konkurencjach na odcinek bo w obozach znów takie strasznie ciekawe rzeczy się nie dzieją, w końcu nawet nie pokazali tego że Randego inni obwiniają o schowanie maczety, jest to o wiele ciekawsze od ciągłego pokazywania Russella...

Sylvia2307

Tak Russel jest do zmęczenia nudny... :|

tooriz

Z pewnością Russell jest ciekawszy o waszych postów. Pokazują go mniej niż w s19 i dlatego takie nudne te odcinki są.

Blue

Ten sezon jak dla mnie zapowiada się wspaniale, są moi ulubieńcy, szkoda tylko, że Ozzego nie ma.  Co do konkurencji to rzeczywiście  brakuje mi 2. Odcinki z 2 konkurencjami są bardziej dynamiczne, zwłaszcza jeśli konkurencja wymaga i sprawności fizycznej i umysłowej.

Sylvia2307

Racja szkoda, że nie ma Ozzy'ego ;) i jeszcze Terry'ego z Panamy (nie jestem pewna czy nie pomyliłam imienia)

kokosanka

Ja tez załuje,ze nie ma Ozzy'ego!!
I szczerze mowiac jak narazie jestem rozczarowana tym sezonem,zobacze co bedzie dalej.
Mam nadzieje,ze Sandra daleko zajdzie  :yeah: