Epizod 00 - Surviving Survivor

Zaczęty przez Showmag, Pt, 05 Lut 2010, 11:49:59

sloneczko107

20x00
jak nie lubię odcinków powtórkowych tak ten specjalny podobał mi się :)
fajnie było zobaczyć ludzi których się lubi, albo i nie, którzy opowiadają o tym co w ich życiu się dzieje co im dał program no i zobaczenie Richarda który śmieje się z Russella ze nie wygrał jest bezcenne :D
ale najmocniejszą cześcią tego programu było pokazanie Jenny i Ethana i jego zmagania z chorobą

Rosa

20x00
Rzygać już mi się chce jak nie ma 5 minut programu w ktorych nie przypomnianoby "wspaniałego" Russela i nawiedzonego Coacha. Żeby tylko tak nie wygladala reszta sezonu  :prosi:

A pozostale wrażenia
Russel wciąż zyje w świecie iluzji i wierzy ze jego social game w S19 byla idealna.
Jeff wygladał mlodziutko podczas S01
Jenna jest wciąz śliczna, Ethan wyglada marnie ale z krotkimi wlosami mu chyba będzie lepiej
Elizabetch jest wciaz ładna ale zbyt sztuczna.

chatiflatt

Czy Coach też będzie uczestnikiem S20?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

slawek

Cytat: chatiflatt w So, 06 Lut 2010, 13:47:02
Czy Coach też będzie uczestnikiem S20?

Tak, Coach jest uczestnikiem w 20 sezonie, jest członkiem plemienia Villains.
Sławek

wookash94

20x00
Jestem bardzo zaskoczony, że Parvati dostała aż tyle czasu, na równi z Coachem, Russellem i Rupertem. Oczywiście mile zaskoczony. Pokazano wszystkie najlepsze momenty, nie zabrakło nawet Heidi z Jenną. Na plus jeszcze część z Jenną i Ethanem. No i Elisabeth.
Na minus oczywiście Russell - sama jego obecność na ekranie i fundacja Ruperta  :?!: .

Teraz pozostaje czekać na premierę. Cieszę się, że będzie dwugodzinny odcinek tylko z jedną eliminacją. Oby tylko Russell i Rupert nie zabrali całego czasu, a wszystko na to wskazuje.

sloneczko107

tylko jedna eliminacja będzie? to dobrze, ale pewnie Russell i tak zgarnie lwią część odcinka... choć mam tą cichą nadzieję że każdy dostanie na tyle dużo czasu żebyśmy mogli się przekonać jak uczestnicy się zmienili albo i nie od swoich edycji

Meeg

20x00
Najlepszy był chyba początek + przypomnienie drogi Richarda do zwycięstwa (który jest jednym z moich ulubionych uczestników ze wszystkich edycji Survivor, chyba zaraz po Toddzie). Cieszę się, że było dużo Jerri, Parv, Cirie, właśnie Richarda, trochę Colby'ego, Ethana, Steph. Za to Russell, Coach i Elisabeth  :sciana:. Nie cierpię tej trójki. Szkoda, że jeszcze nie dorzucili Sierry :P.
Trochę mnie wkurzyło, że zignorowali wielu uczestników S20. W końcu po coś ich wzięli, skupili się tylko na kilku osobach, a całą resztę pominęli. Szkoda.
Ogólnie odcinek całkiem niezły.

Kardines

W promowaniu sezonu skupili się głównie na Russelu, Coachu i Rupercie. Są poza nimi inni, mniej pokazywani, ale mające swoje 5 minut ( m. in. James, Stephanie, Cirie, Parv) ale wkurza to że są też kompletnie pomijane osoby (np. Sandra która jest dla mnie jedną z najlepszych uczestniczek)
A co do odcinka to wyjątkowo fajny + koment Richa na sam koniec  :D
Mam nadzieje że jeszcze zobaczymy go w którejś edycji

misiunio13

gdzie mozna zobaczyc ten odcinek?

sloneczko107

jak sobie ściągniesz tak jak reszta z nas to ogladniesz :)

wiedzie mam takie dziwne wrażenie ze ta edycja może być dość brutalna, chyba że to tylko fragmenty wybrane miały to ukazać, bo nie mogę sie na pierwszy odcinek doczekać bo dość ciekawie to wyglądało :) pod warunkiem że pierwszy odcinek to nei będzie Russell show

Tkk_Bolly

Już teraz wiemy, że sezon bedzie skupiony na Russelu, Coachu, Rupercie i ja bym dodał jeszcze Parvati. A pobocznie na Jerri, Stephenie, Cirie, Jamesie i może Colbym i to mnie cieszy, bo z moich faworytów brakuje tylko Sugar. Liczyłem na jakieś fragmenty z Jenn,a była tylko wstawka na koniec

sloneczko107

"Slay Everyone, Trust No One" tytuł pierwszego odcinka czyli można się spodziewać że będzie on się skupiał nie na Russellu tylko na Coachu... super odmiana...

Grotherd

Może skupi się na Coachu i pod jego koniec nastąpi eliminacja wielkiego Dragon Slayera? : > Chciałbym to zobaczyć. No, niecierpliwie czekam na czwartkowy odcinek, mam nadzieję, że warto. :)

sloneczko107

o tym nie pomyślałam, ale rzeczywiście idąc tropem kreowania uczestników w 19 mogłoby tak być i to by była świetny początek sezonu :D