Epizod 10,5 - The First 27 Days

Zaczęty przez slawek, Pt, 27 Lis 2009, 16:07:39

slawek

Cytat: slawek w So, 26 Wrz 2009, 21:42:07
19x02

Mi też się czołówka podoba, fajne widoczki. A Marissa może pojawi się w czołówce jak będzie odcinek typu "tego nie widzieliśmy w tv".

I Marissa doczekała się swojego miejsca w czołówce :)
Sławek

sloneczko107

oglądał ktoś wczorajszy odcinek? warto ściagać choćby dla tych uczestników którzy nie pokazują? a może jest coś ekstra?

Showmag

Coś ekstra?
W tym odcinku mamy bardzo dużo o takich postaciach jak: Szambo i Russell. Edytorzy nie zapomnieli rownież dodać kilku nowych, jakże interesujących scen z udziałem ulubieńców wszystkich - Russella i Szambo. No i najważniejsze - z tego wszystkiego zapomniałbym jeszcze dodać, że bardzo wiele czasu poświęcono innym uczestnikom programu, takim jak np Szambo i Russell :)

Na deser zapowiedź kolejnego, jakże emocjonującego odcinka, w którym to u jednego z graczy ujawnią się zdolności profetyczne. Nie trzeba chyba nadmieniać, iż tą osobą będzie jedna z wymienionych wyzej gwiazd.

Jeśli uwielbiacie Szambo z Russelem tak samo jak ja - ten odcinek jest dla Was. Polecam.

I do wyrzygania za tydzień.

Tkk_Bolly

Dzięki Aaragorn za opis. To nie ściągam

sloneczko107

ależ dziękuję za wylewny opis  :buzz:
hmmm sami ulubieńcy, ale chyba zrezygnuję bo jak dla mnie za mało takich osób jak np. Russell i Shambo  :boks: :zzz: