Survivor 18: Tocantins, The Brazilian Highlands

Zaczęty przez slawek, Nd, 19 Paź 2008, 16:00:35

Tkk_Bolly

Edytowałem tę wiadomosc (Coacha nie ma) przyjrzyj się jeszcze raz tym zdjęciom , a może włącz jeszcze raz sobie końcówke odcinka 6-tego.. Taki malutki Stephenik chyba jest. Choc twarzy nie było To widac, że Jeff Probst i JT w innych ubraniach, a na Coacha ten ktoś mi nie wygląda. Chyba, że to ktoś z ekipi technicznej Survivor, który pokazuje jak robic zadanie

wookash94

Cytat: Tkk_Bolly w Cz, 30 Kwi 2009, 22:56:12
Czy na tej stronie pajęczyna z Taj, Stephen'em, JT już była?
Tam jest tylko Taj i JT... Nie wiem skąd wziąłeś Coacha i Stephena. A poza tym to nic nie znaczy, bo to tylko połowa składu F4. Mi się wydaje, że Taj zdradzi Jalapao, bo to jej jedyny sposób na zajęcie wyższego miejsca niż trzecie, a JT po prostu wygra wszystkie konkurencje i takim sposobem dojdzie do F4. Dodam jeszcze, że w wielu poprzednich sezonach z odcinkiem epilogowym pokazano F4 IC i żadna widoczna w niej osoba nie wygrała. Także wszystko w rękach Taj i Erinn - one zadecydują jak potoczy się gra.

bobaas

18X11
Po dzisiejszym odcinku to już praktycznie nic nieprzewidywalnego nie może się stać. Można mieć tylko nadzieję, że wywalą Stephena i JT i nie dojdą do finału. Tylko skąd Debbie i Coach wezmą do tego ludzi? Marzy mi się pożegnanie Stephena, tak za karę, bo wierzy Coachowi, a ten kłamie mu prosto w oczy. Przynajmniej Taj i Erinn mu nie uwierzyły.

Meeg

18x11
BARDZO, ale to bardzo podobał mi się ten odcinek.
Począwszy od wywalenia Sierry, poprzez moją jedną z ulubionych konkurencji o nagrodę, aż po zapowiedź następnego odcinka.
Zastanawia mnie tylko dlaczego Erinn zagłosowała na Stephena (tzn. wiadomo, bo zadecydował, że to ona pójdzie na Exile Island). Może to teraz się obrócić przeciwko niej, bo uznają, że nie jest lojalna etc. Zaczynam się bać o nią, tak jak kilka odcinków temu.
Przyznam, że nie wiem co się dalej stanie. Pewnie Coach nie odpadnie, bo zapowiedzi się zazwyczaj nie zdarzają. Ale ten pomysł z przyłączeniem się Debbie to Stephena, JT i Taj to już mi w ogóle nie odpowiada. Bo to może oznaczać (jeśli Coach wygra immunitet), że Erinn odpadnie. Nie wiem co się stanie, trochę się o to boję... .
Tak generalnie bardzo dobry odcinek, nie mogę się doczekać następnego :D.

bobaas

Zapowiedzi się nie sprawdzają, więc wszystko jest jasne. Kolejno odpadają:

F6: Erinn
F5: Coach
F4: Debbie
F3: Taj
F2: Stephen i JT

Meeg

A gdzie się podziały te blindside'y?
Sierra się spodziewała, że odpadnie.
A jeśli Erinn odejdzie następna - wydaje mi się, że ona raczej się będzie tego spodziewać. To jej połączenie z Jalapao wcale nie jest mocne. Raz zagłosowała przeciwko Tysonowi i na tym się skończyła jej pewna pozycja w Survivor. Myślę, że wcale nie byłaby zaskoczona, gdyby odpadła.

Aha i jeszcze jedna rzecz. Uwielbiam intro w tej edycji :D. Może po połączeniu nie jest takie świetne jak było na początku, ale i tak mi się bardzo, bardzo podoba (super muzyka + niezłe ujęcia niektórych uczestników np. Tysona :D, Stephena, Sierry, Brendana).

Tkk_Bolly

Czemu oni pokazali zdjęcia z finałowego odcinka :plask:
Ktoś nie widział Stephen'a
Proszę

Czyli też mi się wydaje, że wszystko jasne
F6 Erinn
F5 Coach
F4 Debra
F3 Jalapao
To już bez emocji.
Ale kolejny sezon obiecałem sobie żadnego forum, żadnych stron o Survivor, żadnych zapowiedzi do przyszłych odcinku. Wtedy będą emocje :yeah:

Meeg

Czyli jednak pewnie macie rację.
Szkoda...
Pewnie JT wygra.
Bo on (teoretycznie) niczemu nie jest winien, tak naprawdę cały czas kombinuje Stephen.
O rany, nie wyobrażam sobie FTC z trójką z Jalapao.
Jakież to będzie nudne !
Teraz liczę tylko na to, że jury się opamięta i wygra ten kto najbardziej na to zasługuje.

wookash94

Cytat: Tkk_Bolly w Pt, 01 Maj 2009, 14:49:23
Czemu oni pokazali zdjęcia z finałowego odcinka :plask:

Tkk_Bolly, czy widziałeś może pełne zdjęcie? Jeśli nie, to zobacz, bo to jest podstawiona osoba, która wypróbowuje zadania ( https://resources.survivorphoenix.com/graphics/gallery/S18BTSChallenges/S18BTS_MakingoftheOpening_006 ). To nie jest Stephen, nawet nie jest podobny. Erinn już jest bardziej podobna. To jest ujęcie przedsezonowe, na którym Jeff opowiada o różnych rzeczach.

18x11
:bye: :bye: :bye: Mój trzeci faworyt z rzędu odpadł (Sierra była jedną z moich ulubionych postaci ze wszystkich sezonów), ale to nie koniec. Nie mam żadnych wątpliwości, że następna będzie Erinn. Ona zrobiła NAJWIĘKSZY błąd jaki kiedykolwiek widziałem. Miała ustawione miejsce w finałowym odcinku, a głosem na Stephena skreśliła wszystko czego do tej pory się dorobiła. Ten odcinek przesądził WSZYSTKO. Poza tym był nudny i gdyby nie ta kłótnia ze Sierrą, to można by powiedzieć, że nic się nie wydarzyło. Zostało 6 osób a ja nienawidzę Stephena, Debbie, JT, Coacha i Taj mi zbrzydła, czyli jednym słowem nie chcę mi się już oglądać tego sezonu. Ale cóż, Amerykanie będą skakać z radości, kiedy wygra JT. O Erinn nie wspomnę, bo to że odpadnie następna wydaje mi się nieuniknione. Właściwie wydawało mi się, że Erinn była przeszkodą do zjednoczenia Timbiry, a jednak było zupełnie na odwrót. Timbira to najgłupsi ludzie, jacy kiedykolwiek wzięli udział w tym programie. Jedna Candace by więcej zrobiła niż oni wszyscy. Żal mi ich, bo żeby zaprzepaścić pewną finałową szóstkę, trzeba być zwyczajnie głupim. Nawet Casaya z Panamy, która się nienawidziła, do końca trzymała się razem.
Czyli następna odpada Erinn, potem Coach, Debbie, Taj, Stephen i JT najgorszym zwycięzcą ze wszystkich dotychczasowych. Wolałem już Vecepię, która siedziała nic nie robiąc i płakała co 5 sekund, bo okłamała człowieka. Nie żartuję. Przykro mi, że tak dobrze zapowiadający się sezon zaprzepaścili ludzie z Timbiry.

Tkk_Bolly

Nikt z Timbiry (oprócz Erinn) nie zasługuje na wygraną po bezsensownych ruchach jakie zrobili.
Dokładnie, pamiętam edycję 12. Finałowa szóstka, większosc nie lubiała się nawzajem, nie nawidzili Courtney, Shane nie był zbyt popularny, ale wszyscy trzymali się razem do końca.
W takim razie skoro to nie Stehen to liczę, ze w tej czwórce obok Debbie, Taj i JT będzie Erinn, ale to tylko mozliwe w wypadku gdy Taj odwróci sie od współtowarzyszy , a moim zdaniem to niemozliwe.
Btw. Stephen do finału weźmie Taj, jeśli wygra konkurs o imunitet, byłby głupi gdyby zrobił inaczej.

slawek

18x11

o nie wszystko podupadło jak Sierra wyleciała :) normalnie na tego pajaca Coucha nie mogę już patrzeć, tak mnie irytuje że mi się wszystko przewraca jak go widzę, a on tak kłamie .... nie wiem czy on taki wiarygodny jest czy jak.

O co chodzi z tą pajęczyną o której mowa w wypowiedziach bo chyba trochę pobłądziłem  :kreci:
Sławek

wookash94

Cytat: slawek w Pt, 01 Maj 2009, 17:23:26
O co chodzi z tą pajęczyną o której mowa w wypowiedziach bo chyba trochę pobłądziłem  :kreci:
Na końcu odcinka 'First Fifteen Days' pokazano kilka fragmentów przyszłych odcinków, w tym F4 Immunity Challenge. Można było zauważyć tam Taj i JT.

Aha, na przyszłość, jeśli możecie, nie piszcie proszę żadnych spoilerów, bo nie każdy chce je znać. Ja je znałem, ale nie chciałem ich pisać, bo wiem, że komuś mogłem popsuć tym oglądanie. I dlaczego zlikwidowano funkcję 'spoiler'? Bardzo by się przydała. Pamiętam, że kiedyś taka była...

Cytat: Meeg w Pt, 01 Maj 2009, 12:34:39
Tak generalnie bardzo zły odcinek, nie chcę już oglądać następnego :P .

Meeg

Nie ustalona jest tylko pozycja moich ulubionych dwóch uczestników, którzy zostali w programie :P.
Mimo że lubię Stephena to ciekawiej by było, gdyby to Erinn była jednak w F4.
Poza tym miał być jeszcze jakiś blindside, prawda? :D
Jeszcze nie wszystko jest przesądzone.
A jeszcze co do uczestników, którzy pozostali:
Uwielbiam - BRAK, w tej edycji uwielbiałam tylko i wyłącznie Tysona
Lubię - Erinn i Stephena
Nie lubię - Coacha, Debbie, JT i Taj

Cytat: wookash94 w Pt, 01 Maj 2009, 18:52:13
Cytat: Meeg w Pt, 01 Maj 2009, 12:34:39
Tak generalnie bardzo zły odcinek, nie chcę już oglądać następnego :P .

A mi się bardzo podobał :D. Po części dlatego, że odpadła Sierra (a Tobie też pewnie dlatego m.in. się nie podobał). Poza tym bardzo fajne Reward Challenge (trochę gorsze było o immunitet). Jakoś bardzo pozytywnie odebrałam ten odcinek ;).

wookash94

Cytat: Meeg w Pt, 01 Maj 2009, 19:36:01
Poza tym miał być jeszcze jakiś blindside, prawda? :D
Ja się boję, że tym blindsidem będzie odejście Erinn, potem Coacha (który będzie myślał, że wyleci Taj) i potem dopiero wywalenie Taj (Stephen wygra finałową nietykalność i weźmie do finału JT). Takie blindside'y to nic ciekawego...
Aha, i wiecie, że Erinn i Sierra się polubiły? https://cbs.com/primetime/survivor/video/video.php?cid=994960635&pid=HrRktf_LOWGQeLR8o9Un1CbkgQg125lv&category=recent&play=true

Merlin_89

Bez sensu, Stephen weźmie JT do finału??!!! OK, lubią się, ale Stephen już pokazał że jest wyrachowany. Nie wierzę, że nie wie że nie ma szans w finale z JT. Za to z Taj, jak najbardziej.
Mam nadzieję, że Couch poleci w następnym odcinku, nienawidzę jego uśmieszku i opowieści z Amazonii, <bleee>.
Trzymam kciuki za Stephena!