Survivor 17: Gabon, Earth's Last Eden

Zaczęty przez Showmag, So, 02 Lut 2008, 16:45:21

slawek

17x04
Chyba to był jak dotąd najsłabszy odcinek. Dopiero na końcu się trochę zaczęło dziać jak Crystal znalazła immunitet u Sugar. Do końca nie wiedziałem na kogo będą głosować, ale na szczęście GC wyleciał. Czy to Kota będzie tym złym a Fang tym dobrym o czym było w zapowiedziach na początku, że będzie to walka dobra ze złem ?
Sławek

slawek

17x05

Dobry odcinek. Qrczę tak trzymałem kciuki za Fang, żeby wygrali w końcu ten immunitet i tak niewiele zabrakło. Crystal znowu nie wytrzymała w zawodach z bieganiem a Randy to tak wkurza, taki cwaniaczek, oby Kota za tydzień się go pozbyła.
Czy nikt nie ogląda tego sezonu?
Sławek

Showmag

17x01-04
Tak poza HD to nie ma po co ogladac tego programu. Ciekawych osob brak, a część uczestnikow tak dziala na nerwy, ze nie chce sie wlaczac kolejnego odcinka (Gillian, GC, Ace, Ken, Marcus, Randy, Charlie - na szczescie pierwszej dwójki juz nie ma). Pozostali są tak nijacy, że nosorożce, szympansy i słonie robią wrażenie bardziej charakternych.

wookash94

Jaki ten administrator krytyczny...
S17E05:
Dobrze jest!
Fang mogłoby już coś wygrać, bo na Randy'ego już patrzeć nie można. Żal mi już ich. Z zapowiedzi kolejnego odcinka wynika, że będzie podwójny TC. Moje typy na odpadnięcie to:
- z Fang - Crystal
- z Kota - Randy albo Dan
A co do ostatniego odcinka do nie mogę się nadziwić łatwowierności Sugar i gadatliwości Kelly, ale mimo to uwielbiam je obie. Za to Ace potrafi dobrze manipulować i wywalczył sobie dobrą pozycję w grze.

W Kocie nic ciekawego... Ale zawsze tak jest, że wygranemu szczepowi poświęca się mniej czasu, a to znaczy, że w kolejnym odcinku już będzie równo podzielony czas. Pozostaje mi teraz czekać na następny odcinek...

Showmag

Ciężko być bezkrytycznym, kiedy mamy do czynienia z najgorszą edycją od czasów Figi.

17x05
I co za niespodzianka :P Fang znow przegralo :lol: A uczestnicy nie przestają irytować.
Przynajmniej nastepny odcinek ZAPOWIADA się o tyle ciekawiej od dotychczasowych, ze bedziemy mieli podwójną radę. A tak to trzeba tylko liczyć na to, ze moze po polaczeniu plemion coś się wreszcie  ruszy.

Rosa

Nie rozumiem co dobrego było w ostatnim odcinku :)
Po kolei
czerwoni
Crystal - i ona jest byłą zawodniczą olimpijską? Marna zarówno w konkurencjach jak i w strategii. Najpierw gdy były wybierane zespoly i była ona z Gillian to na trzecią wybrała SUZIE  :buzz: .
Kenny- w zasadzie nic do niego nie mam (jeszcze)
Matt - o rany, co za człowiek, zbliża się polączenie plemion, potrzebni są gracze lojalni a nie fizyczni a on nie dosc że bierze się za sojusz z Ace, wywale lojalna wobec nich Kelly, to jeszcze jak na spowiedzi podaje mu swojego najlepszego sojusznika. :sciana: :sciana:
Ace - wnosi troche rozrywki i w zasadzie mimo że go nie lubie to nie miałbym nic przeciwko temu żeby wygrał, jak na razie w pelni zasługuje na to
Sugar - no po prostu klasyczna słodka idiotka, najpierw opowiada wszystkim o swoim idolku a pote go po prostu oddaje, szkoda gadać
żółci - (których prawie nie pokazują)
Marcus - golden boy który jest koszmarnie, po prostu koszmarnie nudny, dostał sie do programu bo go ktos wypatrzył na zdjęciu w kolorowej gazetce i teraz na 90% wygra ten program, po prostu tragedia
Charlie - jego podopieczny ktory najchetniej wskoczylby Marcusowi do łózka, czeka tylko na jego skinienie.
Corinne - miała byc bitch a na razie jakos tego nie widać
Dan - no cóz, pana zapewne w nast odcinku pożegnamy
Randy - nieprzyjemny typ ale go lubię :)
Bob - przyjemny starszy pan, zna się na swojej robocie , pewnie zajmie 4 lub 5 miejsce, nikt normalny go nie dopusci w pobliże finalu
Suzie - kto?, ona cos mówiła, czy cos robiła podczas tych 5 odcinków? Nie przypominam sobie.

slawek

Cytat: Rosa w Pn, 27 Paź 2008, 15:23:36
Nie rozumiem co dobrego było w ostatnim odcinku :)

A choćby obie konkurencje były dobre i bliska wygrana Fang w konkursie o immunitet, walka była zacięta aż do składania flagi.
Sławek

wookash94

17x06
Brawa dla Sugar, brawa dla Corinne, która w końcu była bitch. Stały się dla mnie faworytkami i chcę je obie w F2.
Odcinek trochę nudny, ale na szczęście TC przyjemne. Kenny świetnie zmanipulował Sugar, która nareszcie zrozumiała, że Ace'owi ufać nie można. Crystal przeżyła i tak ma być. Jeśli wyleci Randy to będzie bardzo dobrze. I uważam, że to jedyny sezon, w którym przydałby się powrót Outcastów. Wyobrażacie sobie np. powrót Kelly i Palomy? Pewnie tak by namieszały, że same by doszły do finału...

Showmag

17x06
Cieszę się z wyeliminowania Ace'a i Dana. WRESZCIE.
Pomimo tego promyku pozytywnych zdarzeń, wciąż jednak utwierdzam się w przekonaniu, że z tego sezonu nic dobrego już nie będzie... Do tej pory każdy odcinek był niczym wymiotowanie po zjedzonym posiłku i ponowne przeżuwanie tego wszystkiego. Po odejsciu Ace'a zabraknie przynajmniej trawienia własnych wymiocin. Byle do wiosny.

PS Dziadek płaczący po otrzymaniu listu pobił wszystkie reality showowe płaczki, jakie dane mi było widzieć...

Rosa

17x06
No WRESZCIE niezły odcinek, troszkę się działo, mały blindside, Corinne pokazała swoje prawdziwe ja, a do tego cudowne widoczki w HDTV.
Szkoda tylko troszkę Ace bo to on wprowadzal nieco życia do programu. Ken poprawil w moich oczach swoje notowania, Bob i Susie przebili dno a Marcus i Charlie pozostali tak samo nudni jak poprzednio.

slawek

17x06

Go Sugar !!  :yeah:
Niby taka bezużyteczna dla plemienia ale to Ona (a nie Matty który tak się mądrzył że jest niepotrzebna podczas konkursów o immunitet) była w finale o nietykalność. Ja po tym odcinku też liczę na Sugar.
Ace jeszcze mógł trochę pokąsać jako żmija.   
Sławek

Ciekavy

A mnie tak zastanawia, jaki profil gracza w "Survivor" akceptujecie ;) Ace nie, Marcus nie, a więc zło i dobro nie, kombinacja i spokój nie. W ogóle sądzę, że to, czego nie akceptujecie u mężczyzn, u kobiet bardzo miło widzicie, co zauważyłem po poprzednim sezonie, kiedy tak wychwalano Parvati i Nathalie, a tutaj polubiono teraz Corinne ;)

Rosa

Ja akceptowałem Ace :) Pisałem że nie miałem nic przeciwko temu żeby wygrał.
Gracz musi byc ciekawy, dobrze by było gdyby do tego umial grać.
Ace był ciekawy, Marcus jest nudny jak flaki z olejem.
Ni podoba mi się jesli program wygrywa ktos kto po prostu dotarl do finału bo był miły (Aras) lub dociągnął go do finału Idol (Yul). Lubię jak ktos gra, jest fałszywy, knuje itp, dlatego podobaja mi się tacy zwycięzcy jak Richard, Brian, Sandra, Parvatti.

Rosa

17x07
:ubaw: :yeah:
Brawa, przyznaję, producenci zrobili mnie w konia i murowany faworyt nagle odpadł :)
Myslalem że ten sezon mnie niczym nie zaskoczy a tu proszę jaka miła niespodzianka. No, teraz nie mam zielonego pojęcia kto może wygrac, kto może nastepny odpaść i sezon nagle nabral dla mnie nowych barw. Już z niecierpliwościa czekam na nastepny odcinek  :prosi: :prosi:

Showmag

Ace Gordon trafił do aresztu
Ace Gordon - uczestnik siedemnastej edycji reality show "Survivor", został aresztowany, gdy będąc pod wpływem alkoholu uderzył mężczyznę.

Więcej: https://showmag.info/2008/11/18/ace-gordon-trafil-do-aresztu/