Survivor 16: Micronesia, Fans vs Favorites

Zaczęty przez Showmag, So, 30 Cze 2007, 01:04:23

wookash94

Super dobór gwiazd - bede glosowac na Amande, Elize i Parvati. Fantastyczny pomysł - ulubieńcy kontra ich fani. Johnny Fair Play chciał już wziąć udział w 8 edycji, ale go nie przyjęli - nie dziwie się, mam nadzieje że długo nie pociągnie w tej edycji. Właśnie kończe oglądać finałowy odcinek S15: Chiny i jestem pod wrażeniem tego sezonu :D - dla mnie to najlepszy sezon!!!!!!! Piszę to tutaj, bo narazie nie chce się dowiedzieć w dziale S15 kto go wygra (licze na Courtney i Amandę i mam nadzieje ,że sie nie przeliczę). Survivor to zdecydowanie najlepsze reality:D

Tkk_Bolly

Za wiele nie mogę powiedziec o gwiazdach, oglądąłem narazie Survivor do 10-tego sezonu . Wogóle Johnny Fair-Play tutaj to pomyłka .Eliza, która przeszła tak daleko jedynie dzięki pomocy Twily i Scout i Ami , która w sumie nadawałaby się do Johnny'ego , bo z zachowania jest podobna

slawek

No to się zaczyna spoilerowanie poprzednich sezonów. Na tym etapie moja obecność w tym temacie się kończy bo nie chcę wiedzieć co się działo w sezonach 7-14.
Sławek

Tkk_Bolly

Jeżeli chodzi o to , ze ja spoilerowałem to sorry, ale te edycje  przecieżź o których ja pisałem już były w Polsce, więc nie rozumiem o co te pretensje

Rosa

Niestety ale mając przed sobą sezon gdzie występują uczestnicy z poprzednich edycji raczej nie da sie uniknąć spoilerów. I tak siłą rzeczy ktos kto to bedzie ogladał dokładnie sie dowie kto co zdzialał i czym "zasłynął" w swoim sezonie.
Jedyna rada, niecaly miesiąc do rozpoczęcia więc można nadrobić troszkę zaległości i obejrzeć z 1 czy 2 poprzednie sezony :)

slawek

Cytat: Tkk_BollyJeżeli chodzi o to , ze ja spoilerowałem to sorry, ale te edycje  przecieżź o których ja pisałem już były w Polsce, więc nie rozumiem o co te pretensje

Ale ja nie mam absolutnie żadnych pretensji.
Sławek

Rosa

Są juz dostępne filmiki przedstawiające uczestników 16 edycji programu. Machina ruszyła i już mozna liczyc dni do rozpoczęcia Mikronezji :)

Exile

No :) To już jutro :) Wszystko ciekawie się zapowiada, fani zdają się być naprawdę przekonujący :)
Czekamy :)

Showmag

USA: debiutuje "Survivor 16: Micronesia"
Już dziś w Stanach Zjednoczonych swoją premierę będzie miała szesnasta edycja reality show "Survivor".

W kolejnej odsłonie "Survivor" wystąpią najwięksi fani programu oraz All-Starsi, czyli wybrani zawodnicy znani z poprzednich edycji reality show. W sumie widzowie śledzić będą losy 20 uczestników: 10 fanów i 10 All-Starsów. Najnowszy sezon ma obfitować w romanse i wiele zwrotów akcji. Obie drużyny szybko staną się wrogami, co doprowadzi do wielu interesujących wydarzeń. "Survivor 16: Micronesia" ma także obfitować w rekordową liczbę osób, które zostały wyeliminowane z reality show, zupełnie się tego nie spodziewając.

Oto pełna lista uczestników kolejnej edycji "Survivor":

Fani
- Joel Anderson, 32 lata, Avondale
- Natalie Bolton, 32 lata, West Hollywood
- Michael Bortone, 34 lata, Los Angeles
- Tracy Hughes-Wolf, 43 lata, Fredericksburg
- Alexis Jones, 24 lata, Beverly Hills
- Erik Reichenbach, 22 lata, Ypsilanti
- Mary Sartain, 29 lat, Emeryville
- Jason Siska, 22 lata, Fox River Grove
- Kathleen Sleckman, 45 lat, Glen Ellyn
- Chet Welch, 48 lat, Ford City

All-Stars
- Yau-Man Chan, "Survivor 14: Fiji"
- James Cement, "Survivor 15: China"
- Ami Cusack, "Survivor 9: Vanuatu"
- Jon "Jonny Fairplay" Dalton, "Survivor 7: Pearl Islands"
- Cirie Fields, "Survivor 12: Exile Island, Panama"
- Amanda Kimmel, "Survivor 15: China"
- Ozzy Lusth, "Survivor 13: Cook Islands"
- Eliza Orlins, "Survivor 9: Vanuatu"
- Jonathan Penner, "Survivor 13: Cook Islands"
- Parvati Shallow, "Survivor 13: Cook Islands"

Kolejnej edycji "Survivor" towarzyszyć będzie także nowa forma promocji. W marcu tego roku do amerykańskich sklepów trafią bowiem... płatki śniadaniowe "Survivor Supercharged Sunflower Seeds". Choć pomysł robinsonowych płatków zbożowych wydaje się śmieszny, ma on być jednym z elementów stanowiących promocję samego widowiska i marki "Survivor".

Kolejne plany to wprowadzenie w życie projektów: "Survivor Fitness" - promującego zdrowy tryb życia, oraz "Survivor Adventure" - zapewniającego zwykłym ludziom możliwość przeżycia niezwykłej przygody.

"Survivor 16: Mikronezja, Fani kontra Ulubieńcy" ("Survivor 16: Micronesia, Fans vs Favorites") będzie można oglądać w każdy czwartek na antenie CBS.

wookash94

16x01
No więc pierwszy odcinek nie był zbyt przekonujący...... Już myślałem ,że moje dwie faworytki odpadną, ale na szczęście tak się nie stało. Nie będe wam psuć zabawy, dlatego nie napiszę tu kto odpadł....

Trzymam kciuki za Elize i Parvati, choć jak pokazał pierwszy odcinek nie lubią się za bardzo.....

Kardines

16x01
Jak dla mnie to odcinek całkiem dobry. Miałem wrazenie ze 3/4 czasu poświęcili na gwiazdy, a jakas 1/4 na fanów :P Co od odpadniecia to było przewidywalne, choć z troche innych powodów niż sie stało. Miejmy nadzieje ze akcja sie rozkreci ;) I po raz kolejny mam nadzieje ze wygra Eliza :P

omiii

16x01
Ja tam sie ciesze że sie stalo jak sie stało  tym bardziej ze Parvati jaki i Eliza nie sa mi obojetne, odcinek taki dosyc sredni - ciekawa rada plemienia, troche zawiodłem sie jesli chodzi o konkurs z tego co bylo widac Malakal nie mieli zbyt wiele szans zeby dogonic przeciwnikow

Exile

16x01
Już wczoraj obejrzałem, jednak dopiero dziś mam czas napisać.
Trochę się zawiodłem na 1. odc. Nie poczułem tego klimatu edycji, jak było np. w sezonach 11 i 15. Fajny moment powitania ulubieńców przez fanów - dobrze rozłożyli, na końcu była osoba która przez 15 sezonów jest najbardziej lubiana a jednocześnie znienawidzona :)
Trochę wszystko za szybko, powinien byc nieco dłuższy odcinek. Konkurencja o nietykalność taka sobie, ogólnie oceniam start na 6,5/10

slawek

A powiedzcie mi aby czy jak przedstawiają ekipę faworytów w pierwszym odcinku to mówią np. XXX zwycięzca np. 11 edycji? Bo nie wiem czy zacząć oglądać bo nie chce sobie zepsuć sezonów 9-14.
Sławek

Rosa

16x01
Ja również jestem nieco zawiedziony, choć ciężko mi powiedzieć czym konkretnie.
Ciężko mi sie oglada ludzi z ktorych polowę juz znam a polowa jest mi całkowicie obca.
Zgadzam się z tym że pierwszy odcinek powinien trwać 1h15 zamiast 45 minut (tak jak bylo w sezonach 6 i 7).

Tak czy inaczej o tym czy sezon będzie dobry nie decyduje pierwszy odcinek a to to się bedzie działo w trakcie gry, czego nie możemy na razie przewidzieć. Ja mam nadzieję że będzie jeszcze OK :)