Survivor 16: Micronesia, Fans vs Favorites

Zaczęty przez Showmag, So, 30 Cze 2007, 01:04:23

Kardines

To tez musi byc jakims wymysłem fanów, bo oficjalnie potwierdzono że nie będzie nikogo z sezonów 1-8 a ty podałeś Johnny'ego Fairplay jako jednego z uczestników :]

Exile

Szczerze powiedziawszy wątpię, bowiem są to spoilery z najbardziej wiarygodnej strony o Survivor - SFever. A zdjęcia do 16. edycji już się zakończyły.
Zobaczymy, jednak uważam, że zdecydowana większość z tego co napisałem jest prawdą.

Exile

Sorki za podwójny post, nie mogę już edytować poprzedniego...

Więc czy moje doniesienia okażą się słuszne przekonamy się 3 stycznia - wtedy ma być oficjalnie ogłoszona lista rozbitków...

omiii

oby ten spoiler się nie sprawdził szczerze mówiąc nie mam ochoty znów patrzeć na co poniektórych uczestników : P

Exile

To był sprawdzony spoiler, bo na sfever tylko takie się pojawiają...
w Reunionie ogłoszono, że oficjalna nazwa to Survivor:Micronesia (ktoś z zarządu niech wyedutyje tytuł tematu) a podtytuł jest fans vs favourites :) Jeff nie powiedział tylko kto z all-starsów będzie grał :)

Kardines

Jesli uczestnicy sa sprawdzeni to sie zawiodłem :/ Ciekawi sa Yau-Man, Eliza, Cirie i Johnny Fairplay. Brakuje kogos z Gwatemali bo mieli wielu fajnych uczestników i z samego Palau (ciekawe dlaczego identyczne miejsce nazwali inaczej :P ). Przydalby sie jeszcze ktos kontrowersyjny typu Shane. Jesli nie trafia dobrze w debiutantów to sezon znowu może byc nieciekawy :/

Exile

Cytat: Kardinesciekawe dlaczego identyczne miejsce nazwali inaczej
Były 3 edycje w Panamie i każda nazywała się inaczej...
Cytat: KardinesJesli nie trafia dobrze w debiutantów to sezon znowu może byc nieciekawy
Uważam, że są to prawdziwi fani programu (można było wywnioskować po sposobie mówienia w promo) i mają świeże pomysły na grę i przede wszystkim od zawsze o tym marzyli. Fiji już się nie powtórzy.

slawek

Cytat: ExileByły 3 edycje w Panamie i każda nazywała się inaczej...

Które to były edycje?
Sławek

Exile

Cytat: slawek
Cytat: ExileByły 3 edycje w Panamie i każda nazywała się inaczej...

Które to były edycje?
7. - Pearl Islands Panama
8. - All - Stars Panama
12. - Panama Exile Island

Showmag

"Survivor 16: Micronesia" już od 7 lutego
Już w lutym rozpocznie się emisja szesnastego sezonu "Survivor". Najbliższa edycja będzie znacząco różnić się od poprzednich.

Od lat wielu fanów oglądało program i zawsze chciało wziąć w nim udział. Teraz nadchodzi ich czas. Po raz pierwszy w historii, w widowisku wezmą udział najwięksi fani "Survivor" i All-Starsi, czyli wybrani zawodnicy znani z poprzednich edycji reality show. Fani widowiska dopiero na miejscu dowiedzą się, że będą grać przeciw najlepszym. Czy dawni Ocaleni odłożą dawne konflikty i czy miłośnicy programu przechytrzą ulubieńców?

"Survivor: Mikronezja, Fani kontra Ulubieńcy" ("Survivor 16: Micronesia, Fans vs Favorites") będzie można oglądać już od 7 lutego 2008 w CBS.

Showmag

Znamy uczestników "Survivor 16: Micronesia"
Wiemy już, kto wystąpi w szesnastej edycji reality show "Survivor", która 7 lutego zadebiutuje w stacji CBS.

Oficjalną listę uczestników ogłoszono w dniu dzisiejszym. Jednocześnie potwierdziły się ostatnie pogłoski o tym, kto faktycznie wystąpi w reality show. Przypomnijmy, że w kolejnej odsłonie "Survivor", po raz pierwszy w historii wystąpią najwięksi fani programu oraz All-Starsi, czyli wybrani zawodnicy znani z poprzednich edycji reality show. W sumie widzowie śledzić będą losy 20 uczestników: 10 fanów i 10 All-Starsów. W ostatnim czasie wśród osób oglądających widowisko zrodziło się pytanie, dlaczego producenci nie zdecydowali się na kolejną edycję All-Stars. "Uważaliśmy, że to nie byłby dobry pomysł, ponieważ zrobiliśmy to już raz i od tego czasu podobne rzeczy miały miejsce także w innych programach. Potrzebowaliśmy nowego twistu" - powiedział prowadzący Jeff Probst. Zdradzono także, że w kolejnym sezonie powróci motyw Exile Island, który był nieobecny w "Survivor 15: China".

Oto pełna lista uczestników kolejnej edycji "Survivor":

Fani
- Joel Anderson, 32 lata, Avondale
- Natalie Bolton, 32 lata, West Hollywood
- Michael Bortone, 34 lata, Los Angeles
- Tracy Hughes-Wolf, 43 lata, Fredericksburg
- Alexis Jones, 24 lata, Beverly Hills
- Erik Reichenbach, 22 lata, Ypsilanti
- Mary Sartain, 29 lat, Emeryville
- Jason Siska, 22 lata, Fox River Grove
- Kathleen Sleckman, 45 lat, Glen Ellyn
- Chet Welch, 48 lat, Ford City

All-Stars
- Yau-Man Chan, "Survivor 14: Fiji"
- James Cement, "Survivor 15: China"
- Ami Cusack, "Survivor 9: Vanuatu"
- Jon "Jonny Fairplay" Dalton, "Survivor 7: Pearl Islands"
- Cirie Fields, "Survivor 12: Exile Island, Panama"
- Amanda Kimmel, "Survivor 15: China"
- Ozzy Lusth, "Survivor 13: Cook Islands"
- Eliza Orlins, "Survivor 9: Vanuatu"
- Jonathan Penner, "Survivor 13: Cook Islands"
- Parvati Shallow, "Survivor 13: Cook Islands"

"Survivor 16: Mikronezja, Fani kontra Ulubieńcy" ("Survivor 16: Micronesia, Fans vs Favorites") będzie można oglądać już od 7 lutego 2008 w CBS.

Exile

Wszystkie spoilery z SFever sprawdziły się :)
Przeraził mnie Ozzy, który się ściął... zupełnie jest teraz niepodobny do tego, który był w S13

Thorvald

Mam nadzieję, ze Fairplaya wywalą tak jak Roba C w all starsach :) Kibicuję fanom, oraz Ami i Elizie z Vanuatu. Szkoda, że nikogo nie ma z Survivor 10 : Palau :(

Showmag

I Gwatemali...
Parvati jest chyba tylko po to, żeby bylo na kogo popatrzeć, a Cirie - żeby bylo z kogo się pośmiać. I na myśl o tych twarzach przypominają się wszystkie najgorsze sezony "Survivor"...

I znow wracają z Exile Island - które tym fatalnym sezonom towarzyszyło :?!:

Zapowiada się... kiepsko. Pozostaje jedynie miec nadzieje na mile rozczarowanie.

Exile

Mnie cieszy powrót Exile Island, zawsze to lubiłem :)
Uczestnicy też mnie niezbyt cieszą (pisałem o tym już wcześniej, ale może nie wszyscy czytali to co było w znaczniku [.spoiler] więc się powtórzę)  Nie ma nikogo z 10 (a tak liczyłem na Angie...) i 11 sezonu (tu Rafe), a z 12 i 14 jest tylko po 1 osobie. Mogli jakoś równomierniej rozłożyć.
Amandy, jak i Ozzy'ego nie poznałem od razu... musialem się lepiej przyjrzeć!
Fajnie, że będzie JFP oraz Yau-Man, chociaż
Spoiler
podobno długo ich nie pooglądamy Fairplay ma odpaść 1., Yau niewiele później
[Zamknij]

Pozostaje nadzieja w fanach, od których można było czuć mnóstwo pozytywnej energii i zapału. Oby oni postarali się o dobry sezon.
Z pewnością będą jakieś twisty, mamy 20 osób, więc coś muszą wymyślić. Ciekawe, czy postawią na nowe rzeczy, czy te które już ogladaliśmy. Wiadomości w butelce powrócą? Możliwe.

Jeśli ten sezon będzie klapą jak np. 12. to szykuje nam się zmierzch Survivor...