Survivor 06: The Amazon

Zaczęty przez Viggo, Pn, 21 Sie 2006, 22:45:46

slawek

O nie mój faworyt odpadł  :bye:

Ale Ją zrobili w bambuko :obrazony:

No wściekły jestem :)
Sławek

survivor__china

:ubaw: Hahahaha! No, to było dobre  :bravo:  :P
Żal mi troszkę Cristy, ale z drugiej strony.... dobrze jej tak. Była zbyt pewna siebie, sądziła, że to ona rozdaje karty w tej edycji :ubaw:

Moimi faworytkami od pierwszego odcinka są  :love: Jenna i Haidi :love:

slawek

Czuła się nietykalna i to Ją wyprowadziło w pole...

A Ty wiesz kto wygra? Ja nie wiem i czasem nie pisz (będę wdzięczny) ;)
Sławek

ixa86

Napewno wie  :P i w tym wątku tez jest napisane na bank kto wygral dlatego go nie czytałam od początku - poczytam po finale  :terefere:

survivor__china

No cóż... nie będę ukrywał - wiem kto wygra.... ale nie będę nikomu zabawy psuł

Mam za to świetną wiadomość - już 7 grudnia poznacie zwycięzcę :P
Okazuje się, że tego dnia TVP2 ma zamiar wyemitować cały, dwugodzinny finał!!
Wreszcie nie będzie tak, jak zdarzyło się z sezonem 2,3,4 czy 5 na TVP2, gdzie w najlepszym momencie przerywali finał i kontynuowali go tydzień później.

Brawa dla TVP2  :bravo:  :bravo:  :bravo:

A więc zostało nam jeszcze:
30 listopad, godzina 13:50 - Ryzykanci S06 odcinek 13 (trwa do 14:45)
7 grudzień, godzina 14:05 - Ryzykanci S06 odcinek 14a i 14b, czyli finał  :zabek:
:zabek:  :zabek:  :zabek:  :zabek:  :zabek:  :zabek:  :bravo:  :bravo: , który trwać będzie do....... 15:45 :terefere:
14 grudzień, godzina 13:50 - Ryzykanci S06, Spotkanie

Swoją drogą.......... nie wie ktoś przypadkiem, czy TVP2 nie zamierza wyemitować w najbliższym czasie sezonu 7, czyli Wysp Perłowych??

Exile

Czyżby wysoka oglądalność?
Może będzie powrót widowiska o bardziej "ludzkiej" porze, a nie kiedy wszyscy są w pracy bądź szkole...

Tom Kruz

Przypadkowo trafiłem dziś na odcinek S6 na TVP 2. Lektor dużo gorszy niż na AXN. Pora emisji - kupa śmiechu. Dobra tylko dla emerytów, bezrobotnych oraz przebywających na zwolnieniu lekarskim lub urlopie (ewentualnie na wagarach).
Marzę o tym, aby AXN powtórzył sezony 1-4.

survivor__china

ja niestety jestem skazany na TVP2 :plask:
nie mam AXN, całe szczęście, że jest jeszcze INTERNET (tylko czemu nikt nie robi napisów do tego programu??)

- jeśli chodzi o lektora: właściwie nie mam nic do niego, gdyby nie to, że..... oprócz niego nic nie słychać: ani głosów uczestników, ani muzyki, po prostu wszystko jest maksymalnie wyciszone...
- godzina emisji to rzeczywiście kpina....całe szczęście że o 14 jestem już w domu
- jakość obrazu jest........ taka sobie
- stacja jest strasznie zacofana w emisji tego programu... w innych krajach, które kupiły tę produkcje, emitowane są (w większości) sezony 10-13 - u nas zacofanie sięga 4 lat  :szok:

Mimo tego cieszę się, że TVP2 nie zaprzestaje nadawania tego programu

Tom Kruz

Cytat: survivor__china.... oprócz niego nic nie słychać: ani głosów uczestników, ani muzyki, po prostu wszystko jest maksymalnie wyciszone...
- jakość obrazu jest........ taka sobie

100 % racji. Mimo, że S6 w zgodnej opinii zaliczany jest do najlepszych sezonów (także w moim rankingu) to z uwagi na beznadziejną jakość obrazu i dźwięku w ogóle nie miałem ochoty dziś tego oglądać. Na AXN jakość jest zdecydowanie lepsza. Na szczęście mam ten kanał w mojej kablówce.
Nawet Jenna w TVP 2 gorzej wyglądała niż na AXN ;).

Thorvald

Na AXN już chyba survivora więcej nie będzie :(

Goku

Rob wyleciał :/ Moim zdaniem to on powinien wygrać... Druga część finału jednak dopiero za tydzień :/... Mam nadzieję, że wygrała Jenna, bo Matt'a nie znoszę!!!

survivor__china

Ojoj... bez komentarza co do TVP2 :vomit:

jak można przerwać finał w kulminacyjnym momencie :plask:  :plask:  :plask:  :plask:
jakby nie mogli przedłużyć tego odcinka o te 3 minuty

NIENAWIDZĘ telewizji polskiej

slawek

Tzn. jak to było pokazane w AXN?
Za tydzień miało byś spotkanie już po programie...

Jenna 3mam kciuki za Ciebie odkąd odpadła Christy!
Sławek

survivor__china

SEZON SIĘ ZAKOŃCZYŁ. Wygrała Jenna :bravo:

Czas teraz na moje małe podsumowanie sezonu (nie mogłem tego zrobić wcześniej, gdyż popsułbym wielu z Was zabawę):

PLUSY
- ewidentnie bardzo udany sezon, szczególnie po takim sobie Survivor:Markizy i fatalnym Survivor:Tajlandia
- ciekawe miejsce (Amazonia)
- podział plemion na męski i żeński
- wprowadzenie do programu głuchej uczestniczki, Christy Smith
- ciekawe konkurencje
- całkowicie nieprzewidywalny sezon
- zaskakujący finał
- ciekawi uczestnicy
- i oczywiście piękne dziewczyny :P  :P

MINUSY:
- hmmm...
- hmmm...
- hmmm...
NIE MOGĘ WYMYŚLIĆ (może ktoś pomoże?)

Lubiłem:
Jenna, Rob, Heidi, Alex, Deena, Dave, Shawna

NEUTRALNI:
Matthew, Christy, Jeanne

NIE LUBIŁEM:
Roger, Butch

slawek

Wiedziałem że Jenna wygra  :bravo:

A za tydzień o 14 już zupełnie co innego. Późno w nocy powtórki sezonu szóstego.
Może to tak przed świętami aby, a potem nadają sezon 7...

Jak dla mnie był to najlepszy sezon bo szczerze mówiąc żadnego nie oglądałem z takim zainteresowaniem i kilka odcinków opuszczałem, ale nie skłamię jeśli powiem że chciałbym zobaczyć od sezonu pierwszego do czwartego.

Christy to jednak była moja faworytka, no ale cóż, bywa.
Sławek