Przystanek laska

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Wt, 22 Cze 2010, 08:47:28

Damian

Dzisiaj był finał programu " Przystanek Laska". Wygrała Bujna. Co dziwne w programie tv jutro również jest odcinek , tylko po co skoro już dziś był finał?

brotherfan

Jadą pewnie od pierwszego odcinka, żeby zarobić więcej przy tak małej oglądalności :P.

Damian

Dzisiaj się okaże czy będą powtórki , no bo co mają dać skoro już wczoraj Bujna wygrała...  :los:

podmark

Na pewno nie wyemitowali wszystkich odcinków (z zaplanowanych 30). Albo po prostu wczoraj poszedł do emisji odcinek finałowy przez niedopatrzenie ludzi z Polsat Play - to też jest możliwe  :ubaw:

chatiflatt

A tu niespodzianka, to był konkurs o immunitet i Bujna od teraz zostaje Wielkim Bratem (Siostrą) :ubaw:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Podmark - chyba jednak wyemintowali 30 odcinków. Nawet na IPLI jest 30-ostatni.

EDIT: A jednak są to powtórki.  Widziałem odcinek. Powtórzyli trzeci odcinek.

podmark

Cytat: Damian w Śr, 25 Sie 2010, 17:07:54
Podmark - chyba jednak wyemintowali 30 odcinków. Nawet na IPLI jest 30-ostatni.
Emisja ruszyła 5 lipca, emitowali 3 odcinki tygodniowo, więc do wczoraj wg moich obliczeń, poszły 23 odcinki. No chyba, że 7 odcinków "bez cenzury" (które w rzeczywistości były odcinkami bez gadania, a nie bez cenzury) też wliczyli w pulę epizodów, którą podawali w zapowiedziach. Powiedzmy, że zgadza się liczba  :los:. Chociaż ja uważam, że w uwagi na małą oglądalność, nie wyemitowali wszystkich odcinków, za to dali je wszystkie na Iplę (podobnie było kiedyś z serialem "Tango z Aniołem" - w Polsacie przerwali serial, a wszystkie epizody puścili dopiero przy powtórkach na Polsacie 2).

Damian

Podmark - ale te wszystkie odcinki z Ipli oglądałem na Polsacie Play , no może jeden czy dwa opuściłem ale wszystkie inne były.

chatiflatt

"Tango z Aniołem" to nie była wybitna produkcja. "Przystanek Laska" tak samo. Grupa Polsat ma ostatnio same niewypały, nie sądzicie? "Gra wstępna", "Tylko nas dwoje". Na Polsat Cafe emitowane są straszne badziewia bez pomysłu. Horodyńska i Malinowska próbują podrobić TVNowski "Magiel towarzyski". Mam wrażenie, że w kanałach Polsatu brakuje kogoś do selekcji pomysłów na programy: cokolwiek wymyślimy to produkujemy i puszczamy na wizję. A gdzie analiza, czy się to przyjmie?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

No rzeczywiście masz rację. A swoją drogą ciekawe czy powstanie druga edycja " Przystanku Laska".

Damian

Może z tego samego powodu co pierwsza? może dadzą inną nagrodę.

Damian

Dzisiaj puścili dwa odcinki PL. Od 21.30 do 22.00. Nie wiem po co oni to robią. Już lepiej było po jednym odcinku o 20.   :sciana:

Kuba 942

No kurdee...skończyło się, a akurat dzisiaj Polsaty do Cyfry + wrzucili. Liczyłem, że coś tam obejrzę :P