Przystanek laska

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Wt, 22 Cze 2010, 08:47:28

chatiflatt

Przygotowywać jedzenie?
Przecież one wszystkie są pewnie na diecie, a zresztą one mają doprowadzać widzów do ekstazy, a nie zajmować się gotowaniem :ubaw:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

No chyba do końca trwania programu muszą coś zjeść. Nawet kiełki  :devil:

podmark

Z tego co wyczytałem w napisach końcowych, zatrudniono catering - podejrzewam, że nie tylko dla ekipy, a i dla uczestniczek. Sprawa obiadów jest więc załatwiona. Śniadania pewnie sobie będą przygotowywać same - w barze :D.

Jeśli chodzi o toaletę to zapewne "laski z przystanku" korzystały z łazienki BB - tyle, że tamta część pewnie nic się nie zmieniła od czasu J&J (w myśl zasady: widzowie nie widzą, więc po co wydawać pieniądze). Myślę, że uczestniczki nie miały problemu z wychodzeniem do toalety, kontaktowały się przecież z ekipą na każdym kroku, kilka razy dziennie musiały udzielać wywiadu (bluebox pewnie w sypialni umieścili :D).

Ciekawe, ile czasu trwała realizacja tego programu. Obstawiam, że nie więcej niż 2 tygodnie.

Damian

No chyba że im zrobili WC za tymi drzwiami za sklepem , od strony ringu kamerowego. Ale pewnie jest tak jak mówisz.

joker

Pierwszy odcinek już dostępny na ipla, zaraz zobaczę co to jest :)

brotherfan

Właśnie obejrzałem dwa odcinki na ipla. Czołówka mi się nie podoba, więc co za tym idzie tło na którym wypowiadają się uczestniczki również. Ale sam program nie jest zły. Jest ciekawie, ale widać że producenci stawiają na "widoki", a nie na formułę BB. Chociaż może w kolejnych odcinkach będzie więcej rozmów między uczestniczkami. Powinni wydłużyć czas trwania odcinków, albo w weekendy dawać godzinne odcinki w których będą właśnie ciekawe chwile i rozmowy.
Kibicuję Veronice.

Damian

Dokładnie , jest strasznie mało rozmów między " laskami ". Odcinki albo powinny być wydłużone , o pół godziny , albo jak powiedział kolega wyżej powinny być specjalne odcinki z rozmowami. Bo teraz to jest tak że jest zadanie, kilka minut rozmów , prysznic i koniec. We wczorajszym odcinku nawet nie było rozmów pod koniec , tylko pokazali na samym początku jak dziewczyny złapały ćmę , i pokazywały ją do kamery. Mam nadzieję iż to się rozwinie.

wb1

"Przystanek laska" ogląda średnio 6 757 osób. Co daje Polsatowi Play udział w rynku na poziomie 0,06%. Najchętniej oglądany był pierwszy odcinek, którzy zgromadził 8 475 widzów.

Dane: Nielsen
Źródło:wirtualnemedia

brotherfan

Właśnie też miałem napisać wyniki oglądalności. Totalna klapa... - udziały Polsat Play podczas emisji są poniżej średniej. Czemu ludzie już nie chcą oglądać RS? Faktem jest też, że nie było chyba żadnej większej reklamy niż kilka artykułów w necie i gazetach.

Damian

Na IPLI jest już również dostępny 3 odcinek Przystanku Laska.

joker

leżałem ze śmiechu podczas oglądania tego "tańca erotycznego" :ubaw:
Popieram także wasze opinie, że nic się nie dzieje poza relacją z zadania... szkoda  :bye:

Damian

I to bardzo szkoda. Fajnie jakby dawali jakieś rozmowy , więcej scen z życia dziewczyn w domu. Mam nadzieję że to się zmieni...

Tom Kruz

Również obejrzałem wczoraj w nocy 3 pierwsze odcinki. Bez szału, ale da się wytrzymać (zwłaszcza po 2 piwkach). Na ogólny Polsat w dobrym paśmie to jednak by się nie nadawało.

Uroda dziwczyn faktycznie różnorodna, część kompletnie nie w moim guście (Mongołka, czy Ania brunetka, ale nie tylko). Zdecydowanie wyróżnia się Veronica. Piękna twarz. Odnoszę wrażenie, że nie będzie zbyt lubiana przez resztę. Swoich fanów mieć będzie zapewne również kręcony blond aniołek.

Co do oceniania, trochę obawiam się, żeby nie przekształciło sie to w klimaty rodem z Eurowizji, gdzie sąsiedzi przyznają sobie punkty niezależnie od poziomu wykonania. Tu też mogą być regułą sytuacje, gdzie koleżanki będą dawać sobie nawzajem (i stało sie już kilka razy do tej pory) limonki z uwagi na sympatie i bliskość w programie a nie np. umiejętność wykonania tańca czy innego zadania.

Dziewczyny chyba będą rozczarowane, że oglądająca je ''cala Polska'') takie określenie już padło w programie) to raptem ok. 7000 sztuk hehe. No chyba, że kilka razy więcej osób ogląda program na Ipla, jak większość z nas ;)

joker

Czy te dziewczyny będą w jakiś sposób eliminowane? bo jeśli nie to szczerze mówiąc nudny ten program! 2-3 odcinki mogą być, przynajmniej się pośmiać można ale jak one cały miesiąc tam mają być to mi się już nie chce tego oglądać :P

Damian

Nie , one mają się eliminować między sobą. Nie wiem jak one to zrobią , jak one dla siebie cały czas takie milutkie.  :terefere: