Gladiatorzy

Zaczęty przez Showmag, Pt, 29 Kwi 2005, 22:06:36

Sandra

Czy Dominika wkońcu ,,wchodzi'' do BB4?poniewaz na jednym  zportali ukazała sie taka wiadomosć

podmark

Jeżeli Pudelek jest dla Ciebie wiarygodnym źródłem informacji, to wierz, że wejdzie. Na tym forum sama Donia napisała, że nie zobaczymy jej w tym programie.

Sandra

nie chodziło mi o Pudelka...choc masz racje-tam rowniez pojawiła sie taka informacja! zapytalam poniewaz przesledzilam wypowiedzi Dominiki tu na forum gdzie pisala ze niezobaczymy jej jednek gdy pzreczytalm na innych serwisach ze bedzie postanowilam sie upewnic :hmm:

donia

Jestem,jestem......obserwuje:)Ale pudelek przegina....to jest niesmaczne...Coraz bardziej rozumie Frytke...Pozdrawiam kochani:)

podmark

Taki już jest Pudelek. Choć ostatnio przeglądając komentarze zauważam, że nawet wierni czytelnicy mają już dosć taniej sensacji. Po prostu - co za dużo to nie zdrowo.

A Ty się Dominiko nie przejmuj - są ludzie i taborety, zdarzają się też parapety :D

Luxis

Zapytajcie Pudelka co o tym mysli, te serwisy to jego specjalnosć :] wg. mnie też coraz bardziej przeginają i niektóre bzdury są dosłownie wyssane z palca..  :sciana:

donia

Moze szukaja drugiej Frytki...i chyba jestem ich kandydatka.:)

Pudelek

Mam prosbę. Jak piszecie o serwisie plotkarskim to piszcie z małej litery, a jak o mnie to z dużej bo potem nie wiem kto przegina :los:

A tak wogóle to ja się brechtam z tego co tam piszą. Kogo normalnego interesuje łupież Małaszyńskiego lub zakupy Kozidrak w Tesco?
Czytam to dla poprawy humoru i rzadko w to wierzę. Zresztą sami autorzy udają tylko takie dewoty i traktują to co piszą z przymrużonym okiem. Wystarczy przeczytać ich komentarze.

Sandra

Doniu nie martw sie mysle ze jednel pudelek pozostanie przy najezdzaniu na Dode i Frytke-to ich ulubienice.owszem przeginaja..ale w koncu czego tu wymagac od portali plotkarskich?? :P z drugiej strony ciekawe czemu akurat poruszyli ten temat...?

Pudelek

Dokładnie pudelek najeżdza na wszystkich znanych więc nie ma się czym martwić. Szkoda tylko, że w artykule pojawia się skojarzenie z frytką.

donia

Zdjecie z wakacji...dla Was moi kochani....

Luxis

Fajne, dziekujemy :] a gdzie to jest zrobione, jakie miejsce?
P.S.Bardzo się zżyłas z tym forum co, hehe ;) pozdrawiam również

donia

tak....pokochalam Was wszystkich....czasami zaluje...ze nie jestem w domu Wielkiego Brata....chetnie bym zamieszala:)Zdjecie zrobione w Nowym Saczu.

chatiflatt

Doniu, może zbyt konkretne to będzie z mojej strony, ale czy producenci za proponowali Ci udział w programie a Ty odmówiłas [z wiadomych względów] ?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

A już miałem nadzieję, że Donia i BB 4.1 to zamknięty temat ...........  :gwizd: