Gladiatorzy

Zaczęty przez Showmag, Pt, 29 Kwi 2005, 22:06:36

donia

Moj zawod sprawia ,ze znam wiele osob z pierwszych stron gazet i nie tylko z programu Gladiatorzy:)Mam swietny kontakt z Patrycja i Markiem Pituchem.Z Magda przez Marka,ktory opiekuje sie czasami Jej coreczka Mia.Pozdrawiam

fryz22

Ah ta Magda Modra :gwizd:  Juz jest mezatka i ma coreczke :hmm: , a ja juz kombinowalem jej numer telefonu( zapozno) :P

donia

jedna ciekawostka....moim szwagrem o malo co nie zostal Sebastian z Lysych i Blondynek:)pozdrawiam.

podmark

Dominiko - jedno pytanko :) - czy Polsat nie proponował Ci udziału w kolejnym programie reality ?? A jesli tak, to w jakim :) ?? Z góry dzięki za odpowied.

donia

Polsat mnie olal....z gory na dol...Wiecej utrudnial...niz pomagal....Ha,ha.Stracilam przez niego wiele ciekawych propozycjii...ale...moze tak mialo byc:)

podmark

Kilka ciekawych propozycji ?? Jedną z nich było zaproszenie do "BB Bitwa", a kolejne ?? Czyżby TVN miał ochotę Cię widzieć też w innych programach ??

donia

Wystapilam w kilku:Ja tylko pytam,Raport specjalny,Rozmowy w toku,Swiat kobiet.Oraz w teledysku zespolu Kindla i reklamie tv gazety Fakt.Cyklicznie wystepuje rowniez w programie W dobrym stylu dla tv3...jako ekspert od stylizacji ,wizazu i dobrego wizerunku.pozdrawiam.

Luxis

Startuje w TVN Turbo nowy program w porach wieczornych: 100 % Testosteronu. A prowadzącymi bedą: Magda Modra uczestniczka kilku reality shows i piosenkarka oraz żona Przemka Salety, modelka a także Joanna Drozdowska - Miss Polonia 2001, uczestniczka Kawalera do Wzięcia. Wszystkie będą razem prowadziły nowy program stacji.  
:bravo:  :terefere:  :P  :devil: widziałem ich fajną fotkę, razem tych trzech pań, ale teraz nie moge jej znaleć ;P była gdzies na Interii ale nie moge znaleć...  :sciana:

Pudelek

To Magda już nie wróci do programu "DJ Party" na Polsat 2? Ciekawe co w takim razie z jej "karierą" muzyczną. No i czyżby już na stałe oddała prowadzenie "DJ Party" Iwonie Sz. z Baru 3 ...

podmark

Za 5 minut TVN przypomni odcinek "Rozmów w toku", w którym wzięła udział nasza forumowa koleżanka i gwiazda "Gladiatorów" - Dominika.

Showmag

Magda Modra w Extreme Sports Channel
Czwartek, 24.08.2006, 14:30

Na antenie Extreme Sports Channel pojawiło się nowe pasmo "100% Testosteronu", w ramach którego emitowane są programy adresowane głównie do męskiej częsci widowni. Pasmo prowadzą trzy kobiety: Magdalena Modra, Joanna Drozdowska i Ewa Saleta. Magda Modra, która niedawno nagrała płytę Ready To Fly, dała się poznać jako uczestniczka dwóch popularnych reality shows: "Gladiatorów" i "Baru". Joannę Drozdowską, Miss Polonię 2001, która reprezentowała nasz kraj na największych międzynarodowych konkursach pięknosci: Miss World 2001 i Miss Universe, można było oglądać w programie "Kawaler do wzięcia". Z kolei Ewa Saleta - topmodelka, brała udział w sesjach zdjęciowych dla miesięczników CKM i Playboy. Nowe pasmo programowe stacji Extreme Sports Channel będzie prezentowane jedynie w polskim przekazie, codziennie o godzinie 22:00.

[Wirtualne Media]

Luxis

no i się pomyliłem, 100 % testosteronu jest jednak w Extreme Sports :D

Pudelek

W styczniowym numerze CKMu (który już teraz można kupić) jest kolejna sesja zdjęciowa Magdy Modrej. Na razie widziałem tylko okładkę więc trudno mi napisać cos więcej  :P .

podmark

W dzisiejszym "Popołudniu z gwiazdami" na SuperStacji gosciła Magda Modra i Wojtek z 2. edycji "Big Brothera". Opowiadali, co teraz robią i jak wspominają udział w reality.

Magda Modra wspominała, że wszyscy uczestnicy "Gladiatorów" nie wierzyli w to, co im pokazano, że 11 wrzesnia nic się nie stało i było to zmontowane przez ekipę. Poza tym miała kontakt ze swiatem zewnętrznym - gdy wychodziła na papierosa, jeden z operatorów otwierał lustro weneckie i podawał jej komórkę, by napisała smsa do rodziny. Magda planuje teraz nagranie drugiej płyty i ma już ponoć mega hicior na lato.

Wojtek mówił, że w "BB" widział tylko mieszkańców - gdy ekipa techniczna musiała wejsć do srodka, uczestnicy byli zamykani przez ochronę w jednym pokoju i tam musieli czekać. Teraz pracuje w jakims sklepie odzieżowym, w którym swoje ubrania ma 50 polskich projektanów. Dostał on tę propozycję od jakiegos holenderskiego milionera i teraz planuje otwierać butiki z polskimi ciuchami w innych zakątkach swiata.

donia

I co...mowilam,ze bedzie BB4:)