Amazonki

Zaczęty przez podmark, Śr, 29 Cze 2005, 10:08:00

podmark

Meble się zmieniały co 2 programy - w "Gladiatorach" w domu "rzymskim" była dziwna sofa z kształcie kwadratu.

No i przy tym programie czekał spory remont w domku wiejskim - w pierwszym tygodniu zamieszkały w nim kobiety, które nie mogły mieć tak spartańskich warunków jak rekruci.

Pudelek

Z przyjemnością oglądam powtórki. Za dużo polskich reality nie było więc każdy ma u mnie plusa.
Dziwnie się ogląda, pamiętając co najważniejszego się wydarzy (wkrótce) w tym programie.
Wtedy nie oglądałem programu od deski do deski. Zobaczę czy dalej będę odbierał uczestników tak jak wtedy. Przyjrzę się dokładnie Gabryśce bo z wyglądu i zachowania przypomina moją pierwszą prawdziwą miłość (dokładnie z tamtych czasów. Dlatego wtedy tak mnie zachwycała). :D

chatiflatt

A co takiego się wydarzy? Ja też nie oglądałem dokładnie, bo to były chyba wakacje :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Tak, to były wakacje 2001. Też jestem ciekaw. Pudelek, co takiego się wydarzy? :D

podmark

A ja ubolewam nad tym, że nie mogę oglądać powtórek - w Cyfrowym Polsacie kanał niby jest, ale puścili przez transponder HD, choć nadają w systemie SD. Dekoder świruje i twierdzi, że nie odbiera sygnału z anteny...

Co się wydarzy ? Wycieczka do Paryżą, mnóstwo konkurencji, sporo zaskoczeń (w tym jedna wymiana partnerów ! :D), no i moja Gabi - duże dziecko ;)

Damian

Twoja Gabi? :P
Śmiać mi się chce jak oni biegną przez ten mostek, wszystko się trzęsie. :D

Pudelek

Cytat: podmark w Śr, 04 Kwi 2012, 22:16:45

Co się wydarzy ? Wycieczka do Paryżą, mnóstwo konkurencji, sporo zaskoczeń (w tym jedna wymiana partnerów ! :D), no i moja Gabi - duże dziecko ;)

Wycieczka do Paryża była zaskakująca! :D
Tych wymian partnerów było więcej. Niestety zwykle kończyło się tak, że te nowo utworzone  pary były eliminowane przez widzów.
Były też różne spięcia między uczestnikami.
Gabi ma coś w sobie :D  To ona ciągnęła swoją parę do przodu.

chatiflatt

I Wy to wszystko pamiętacie - niesamowite :)

Już w pierwszym odcinku widać, że Dawid i Wiktor wyróżniają się spośród reszty rekrutów. Niektóre teksty Dawida były strasznie naciągane. Nie sądzę, żeby sam wpadł na pomysł buntu, Ozdoba to jednak prosty człowiek. Producenci na samym początku musieli wytypować finałową dwójkę.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

A no tak, Paryż który w rzeczywistości okazuje się trochę mniej ciekawym miejscem. :D

teofil

Ja mam takie pytanie - czy amazonki można obejrzeć gdzieś w sieci? To znaczy czy są gdzieś jakieś odcinki lub czy można to ATM rozrywka oglądać jakoś w internecie? Bardzo zależy mi na tym show, niestety chyba za bardzo nie mam dostępu do ATM rozrywka ( lub po prostu nie znam się na tyle, żeby wiedzieć, że mam). Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc

podmark

Cytat: Pudelek w Cz, 05 Kwi 2012, 00:13:12
Tych wymian partnerów było więcej. Niestety zwykle kończyło się tak, że te nowo utworzone  pary były eliminowane przez widzów.

Mi zapadła najbardziej w pamięci wymiana partnerów między Martą i Agnieszką (albo Justyną ?). W każdym bądź razie ta wymiana była najbardziej zaskakująca dla widzów ;D.

Damian

teofil, to sprawdź wszystkie kanały, może masz. Jeśli masz Cyfrowy Polsat, to na pewno masz.
Czy mi się dobrze wydaje że ta Pani która jest lektorem, to ta sama Pani która pełniła taką samą funkcję w "Polowaniu na Singla"?

teofil

Mam cyfrowy polsat i jest tam ten kanał - niestety nie mogę go oglądać - wyskakuje komunikat, że nie mam dekodera HD czy coś w tym stylu

Damian

To już druga osoba która ma z tym kanałem problem, wcześniej pisał Podmark. Ja też mam ten kanał dzięki platformie Cyfrowego Polsatu i działa. Mam dekoder HD.

Ediss

Bo na razie ATM Rozrywka nadaje testowo i kanał, który nadawany jest w SD odbierany może być na razie tylko na dekoderach HD.