Amazonki

Zaczęty przez podmark, Śr, 29 Cze 2005, 10:08:00

Pudelek

Skoro nie oglądałeś to skąd wiesz?! Z tych skrawków zobaczonych na you tube?!

Phil

Program prawdopodobnie (a właściwie emisja powtórkowa) wystartuje za tydzień, ponieważ ATM musi "przygotować materiał do emisji".

Ediss

Wolę program za tydzień w prawdziwym 4:3, niż dzisiaj w pillaboxie.

Toni

Nie oglądałem w sensie codziennie a tylko pierwsze odcinki ale pamiętam, że oba programy wówczas realizowane były badziewiarsko.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Ediss

"Amazonki" codziennie od poniedziałku 2 kwietnia od 21:30 do 23:30 (łącznie trzy odcinki).

Damian

Trochę za dużo, nie będę aż tyle czasu na nie poświęcał. Poza tym teraz nie wiem co wybrać, "Amazonki" czy BBV.

Ediss

Podobno mają być także nocne powtórki. Przedstawiciel ATM Rozrywka od razu mówił, że chce by stacja emitowała wszystkie wydania programu, a skoro póki co to jest jedyna pozycja spoza pętli to można poświęcić jej dwie godziny ; D.

Damian

Mogliby po południu dać powtórki, zamiast np. "Łazienki", bo i tak codziennie lecą te same odcinki.

Damian

Już po pierwszym odcinku. Program tak średnio mi się spodobał, myślałem że był wykonany lepiej. Ze zmian po "Dwóch Światach" spodobał mi się wygląd ogrodu, w domku trochę kiepsko. Uczestniczki chyba przez chwilę myślały że są właśnie w "Dwóch Światach", jedna miała nawet koszulkę z logo, tym jabłkiem. Świetnym pomysłem była opcja z piwem. Mocne fulle z "Kiepskich". :D Początek z filmikami uczestniczek strasznie tandetny.

chatiflatt

Czy ktoś nagrywa i wrzuca do netu?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Ediss

Po wczorajszym kiepskim odcinku dzisiaj pokazano elementy normalnego życia, zadanie dla rekrutów i normalne, spokojne (a nie takie jak podczas wczorajszej imprezy) rozmowy chłopaków z dziewczynami.

Jeden z rekrutów, Wiktor, ostatnio był głównym bohaterem historii w "Pamiętnikach z Wakacji".

Damian

Jakościowo jest okropnie, ale wiadomo to były inne czasy. Wkurzający jest co chwilę pojawiający się napis: "dom rekrutów", "dom amazonek". Wystarczyłoby napisać raz, na samym początku odcinka. Starannie ukryli zabudowania gospodarcze dla zwierząt z "Dwóch Światów", zakryli je płachtą w moro. :D Od początku dziewczyny i rekruci wiedzieli że nie mogę przekroczyć czerwonej linii obok stawu, jeśli to zrobią złamią regulamin. Podeszli więc jak najbliżej linii, nie przekraczając jej i rozmawiali swobodnie z dziewczynami. Haha. W ogóle ten program był robiony na szybkiego, wszystko jakby na żywca robili. Mogli troszkę bardziej dopracować format i puścić program od września 01'.

podmark

Cytat: Damian w Śr, 04 Kwi 2012, 09:03:06
W ogóle ten program był robiony na szybkiego, wszystko jakby na żywca robili. Mogli troszkę bardziej dopracować format i puścić program od września 01'.
Widać, żeś młody i nie pamiętasz tamtych czasów :). "Amazonki" to jedna z pierwszych produkcji reality w tym kraju. "Big Brother" to też nie był jakościowy majstersztyk. Ale ludziom to wystarczało, bo to było coś nowego. Emisja po 11 latach tylko pokazuje, jak bardzo rozwinął się ATM i jak bardzo podniósł się poziom realizowanych przez tę firmę programów.
A co do robienia na szybko - wtedy wszystko było spontaniczne. O ile dobrze pamiętam, "Amazonki" wystartowały tydzień po finale "Dwóch Światów", 2 tygodnie po "Amazonkach", na antenie byli już "Gladiatorzy", po których już po 7 dniach byli "Łysi i Blondynki" - wtedy podziwiałem ich, jak szybko potrafią przerobić scenografię w tym obiekcie ;).

Cytat: Damian w Śr, 04 Kwi 2012, 09:03:06
Starannie ukryli zabudowania gospodarcze dla zwierząt z "Dwóch Światów", zakryli je płachtą w moro. :D
Obiekt ten był zakryty tylko w pierwszym tygodniu. Później już było wiadomo, że oborę przerobili na bar, w którym odbywały się podsumowania tygodni.

Damian

No właśnie, do dziś ciekawi mnie w jakim oni musieli tempie przerabiać te domy!
Ale pewnie przez wszystkie trzy programy (Amazonki, Gladiatorzy, Łysi i Blondynki) meble się nie zmieniały, więc dużo roboty nie mięli. :D