Való Világ / VyVoleni

Zaczęty przez Showmag, Wt, 30 Sie 2005, 22:55:28

Damian

Oj tak, teraz to jakby zupełnie inny program. Jeszcze ich interesują takie programy? zazdroszczę, u nas mogliby spróbować...

Pudelek

Nie tylko ich. Od kilku dni z rozkoszą przyglądam się konfliktowi ostatnich dwóch blondynek pozostających w programie. Kinga wydaje się sympatyczniejsza natomiast Seherazade to chodzący plastik, wciąż się krzywiąca i dogadująca/obgadująca.
Pozostałe dwie uczestniczki(Eszter i Vera) też chodza wciąż nafuczone.

Damian

Pudelek- Ty masz ten kanał? Czy w necie można znaleźć odcinki?

Pudelek

Pisałem już gdzieś w tym temacie, że spędzam urlop na Węgrzech (jak za starych czasów bywało w modzie :D).

Toni

VyVoleni na Węgrzech cieszy się nadal zainteresowaniem stąd emitują co jakiś czas kolejne edycje (fajnie, że np nie rok w rok albo częściej). Orgie seksualne (te które były także na Słowacji i w Czechach) byłyby już nudne. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

A w necie nie ma? (żeby po 24h usunąć z dysku po zapoznaniu się z treścią)?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Wróciłem do polskiej rzeczywistości i bardzo żałuję, że nie mogę śledzić tego programu bo bardzo mnie wciągnął.
Na you tube znalazłem czołówkę tej edycji:
www.youtube.com/watch?v=InD3laVRg7Y

Z tego co wiem Eszter wybrała do pojedynku Verę. Niby się trzymały razem. Eszter nie jest głupia i dobrze wyczuwa z kim ma szanse wygrać.

Damian

Jak myślicie, czy ten program ma szansę kiedyś zawitać do Polski?

Pudelek

Dla tych, którzy chcą poczytać po angielsku  (i zobaczyć fotorelacje) z tego co dzieje się w programie polecam: https://forum.worldofbigbrother.com/index.php?topic=1093.0
To niestety najlepszy dostępny sposób na śledzenie programu...

Z tego co wyczytałem Feco wziął ślub podczas trwania programu.

Damian

Pudelek, zawsze można obejrzeć filmiki z ich strony oficjalnej.

Pudelek

Dla tych, którzy chcą zobaczyć jak wygląda pojedynek i eliminacja (w studio obok domu):
https://valovilag.hu/video/156785

Wyeliminowano Eszter, która była podobno faworytką programu. Najlepsze jej momenty w domu: https://valovilag.hu/video/156791

Damian

A czyli trochę inaczej jest niż w BB. Nominowani wychodzą do studia i tam ogłaszają wyniki, zaczyna mnie coraz bardziej interesować, taka przerwa od BB. :)
PS: Dalej zadania do wykonania dostają w takiej skrzyneczce?

Pudelek

Tego nie zauważyłem.
Ostatnio był pojedynek dwóch ostatnich blondynek w programie. Nominowana została Seherazade, która do pojedynku wybrała Kingę. I niestety Kinga odpadła. Kinga wydawała się o wiele sympatyczniejsza. Chociaż ciężko stwierdzić jak jest na prawdę skoro oglądałem program tylko tydzień i widziałem jeszcze jakieś urywki z neta.
Faktem jest, że w programie jest jeszcze pięciu uczestników: dwie (dość drętwe) kobiety i trzech mężczyzn.

Pudelek

W niedziele odbył się finał piątej edycji węgierskiej. Wygrał Atilla, który pokonał Csabe i Seherezade. W sumie się cieszę z takiego obrotu sprawy w finale.
Atilla wygrał mieszkanie, samochód, egzotyczne wakacje i roczną pensję w wysokości 3500 euro! To są nagrody!