The Bar

Zaczęty przez sharkan, Cz, 30 Cze 2005, 19:51:10

Luxis

no z przyjemnoscią musze powiedziec, że najbardziej sposród wszystkich edycji baru na swiecie podoba mi sie ... polska edycja, pod względem graficznym (logo, oprawa, krzesłą, tło) i nie tylko, chyba pod wszystkimi wzgledami, bo wszędzie jest to samo logo, tylko u nas chyba inne, muza niewiem, tło u nas inne, lepsze - nowsze krzesła, kompa mamy, a oni tam jakis dzwonke, o gólnie jestem zadowolony, że Polska jes tnowoczesniejsza sposród innych krajów ;) ;;bravo; ;P ;)

podmark

Już jutro o 20:45 startuje w Słowenii pierwsza edycja programu "Bar". W programie wemie udział 12 uczestników, a cała gra potrwa 12 tygodni, więc możemy się spodziewać finału tamtej wersji pokrywającego się z finałem polskiego "Baru Europa".

joker

ooo ciekawy zbieg okolicznosci... jestem przekonany ze jutro jesli nie będzie łączenia to chociaż o tym wspomną...

podmark

Wystartował "Bar" na Słowenii

W momencie, gdy w Polsce Krzysztof Ibisz witał widzów w szóstym "Barze", rozpoczynał się słoweński "Bar". Widowisko przez 12 tygodni będzie emitowane na antenie stacji POP TV. Grę rozpoczęło 12 różnych osobowaosci, których pierwszych zadaniem jest posprzątanie i przygotowanie lokalu do wielkiego otwarcia następującego w czwartek, 29 wrzesnia.

sharkan

https://24ur.com/bin/bar_front.php oto strona słoweńskiego baru :)  A własnie ide spr co tam w chorwackim barze :]

podmark

Cytat: sharkanhttps://24ur.com/bin/bar_front.php oto strona słoweńskiego baru :)  A własnie ide spr co tam w chorwackim barze :]

Sharkan !! Ale sobie życie utrudniasz :) Krótszy adres - www.24ur.com/bar . A w tym chorwackim to się za dużo nie dzieję - już niedługo chyba finał (za jakies 2-3 tygodnie :) )

alexander

LOGO TO MY MAMY LEPSZE TAKA ZWYKLA LITERKA B NA ZOLTYM  TLE  BEEEEE A MY PROSZE JAKIE EUROPA MA NIEBIESKIE Z GWIAZDECZKAMI, WCZESNIEJ ZIELONE ŁADNE PODTEKSTY JAK ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH VIP NO MUSIECIE SIE ZGODZIć :)

Showmag

w niedzielę w chorwacji zakonczyla sie pierwsza edycja Baru. w finale o zwyciestwo walczyly cztery osoby, a glowna nagroda przypadla 25-letniemu Damirowi, który uzyskał 67% poparcie widzów.
strona oficjalna: www.bar.novatv.hr

alexander

67% na 4 osoby to jest łoooo dużo ciekawe ile mieli pozostali :| Damir musiałbyć naprawde wiel;kim ulubieńcem ,że prawie 3/4 osób na niego głosowało.

Pudelek

Dokładniej 2/3.  :devil:  (Sorry za zboczenie zawodowe).
Zastanawia mnie tylko jak siedzieli. Są przecież 2 krzesła. Chyba że ktos siedział komus na kolanach :obrazony: :devil:  .

podmark

Cytat: PikachuZastanawia mnie tylko jak siedzieli. Są przecież 2 krzesła. Chyba że ktos siedział komus na kolanach :obrazony: :devil:  .

Może dostawili dwa krzesła ?? Poza tym w Chorwacji wyniki ogłaszali na scenie, a nie siedząc na Gorących Krzesłach. A tak w ogóle, to progarm miał trwać 12 tygodni, a trwał tylko 9 - może oglądalnosć zawiodła i zwinęli interes, bo się nie opłacało jej ciągnąć...

sharkan

Cytat: alexanderLOGO TO MY MAMY LEPSZE TAKA ZWYKLA LITERKA B NA ZOLTYM  TLE  BEEEEE A MY PROSZE JAKIE EUROPA MA NIEBIESKIE Z GWIAZDECZKAMI, WCZESNIEJ ZIELONE ŁADNE PODTEKSTY JAK ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH VIP NO MUSIECIE SIE ZGODZIć :)

Wcale nie !!!! Literka "b" na czerwonym tle jest najlepsza a gdyby tak literka "b" była na częsci logoo z eurowizji 2002 to by bylo piknie.

alexander

A gdyby Bar trafił do USA czy zrobiłby wielkie zamieszanie.? NIEEEE przeciez oni mają tyle dobrych i mnostwo ciekawych programow ,że ale mysle ,że Bar nie jest taki głupi nawet fajny pomysl podglądać ludzi pracujacych :)

podmark

Cytat: alexanderA gdyby Bar trafił do USA czy zrobiłby wielkie zamieszanie.? NIEEEE przeciez oni mają tyle dobrych i mnostwo ciekawych programow ,że ale mysle ,że Bar nie jest taki głupi nawet fajny pomysl podglądać ludzi pracujacych :)

Strix sprzedał licencję formatu "The Bar" do USA, ale nie wiem, czy był tam zrealizowany ten program. Sądzę, że tam też ten program mógłby odniesć sukces. U nas też było dobrze, ale tak do trzeciej edycji. Póniej to już się po prostu znudził. Gdyby teraz dopiero robili czwartą edycję, to może to byłby sukces, ale tak, to cienko.

alexander

Raczej nie było w USA baru bo nawet na oficjalnej stronie nie ma nic wspomniane a pozatym chyba bysmy wiedzieli :) Nasze 3 edycje były fajne ale 4,5,6 może nie jest najgorzej bo pomyly nadal maja fajne All Stars, VIP i Europa więc pomysły spoko ale non stop co nowa ramowka bar... choc np. marzec-czerwiec BAR... wrzesien-grudzien Dwa Swiaty i znowu marzec-czerwiec BAR... wrzesien-grudzien Dwa Swiaty ;-) Aleeee niestety Polsacik zdecydował inaczej