The Bar

Zaczęty przez sharkan, Cz, 30 Cze 2005, 19:51:10

Showmag

To o tym mowa? https://iprima.cz/primatv/?11842e=16365&666e=957&961e=11840
Stek bzdur i propaganda marnego programu, jakim jest bar :plask:

Dobrze, ze przynajmniej u nas z tym skonczyli (póki co :znikajacy:)
:he?:

Luxis

Cytat: AdminDobrze, ze przynajmniej u nas z tym skonczyli (póki co  )
hehe, żebys się niezdziwił ;) :P

podmark

Już jesienią startuje druga edycja "Baru" w Słowenii. Tym razem będzie to "Bar nowej generacji". Do ostatniego dnia lipca przyjmowane są zgłoszenia od kandydatów, sierpień to pewnie miesiąc intensywnego castingu, a we wrzesniu start.
A ta wygląda logo nowej edycji:

podmark

Ja już normalnie nie mogę się doczekać czeskiej edycji "Baru". Szkoda, że na Cyfrowym Polsacie nie można odbierać Primy :/ , ale mam nadzieję, że będzie można w necie oglądać chociaż jakies widea z programu. Powiem jedno - "Bar" znowu wydaje mi się być fajnym programem, ale jego powrotu do Polski stanowczno nie chcę - ATM zrobił tylko pierwszą tak naprawdę fajną edycję, póniej podjudzali każdą najmniejszą sprzeczkę i robili wielką kłótnię - to nie było fajne.

A co do czeskiej edycji - oto najważniejsze miejsca - bar i dom:
wewnątrz baru (ten kontener w oddali to przygotowywane mieszkanie uczestników)

A oto już zrobiony kontener: na piętrze będą żyć uczestnicy (na dole jest chyba reżyserka i zaplecze techniczne):

Przy budowie domu, to twórcom chyba przyswiecało hasło Belgów z tegorocznej edycji BB - "Zero prywatnosci". W czeskim "Barze" uczestnicy nawet łazienkę mają przeszkloną i osoby siedzące w lokalu będą mogły centralnie patrzeć na kąpiące się osoby :)

Luxis

Cytat: podmarkW czeskim "Barze" uczestnicy nawet łazienkę mają przeszkloną i osoby siedzące w lokalu będą mogły centralnie patrzeć na kąpiące się osoby  
hehe, serio? dobre :P
ktos sie może ze mną wybierze na drinka do tego Baru ;) heh

Cytat: podmarkSzkoda, że na Cyfrowym Polsacie nie można odbierać Primy
też żałuje, bo też mam Polsat Cyfrowy, ale już we wrzesniu sobie zmienie na nową ITI platforme ze standardem HD :)
Ale wiesz, na Cyforwym jest taki kanał Nova Promo na 585 i tam są urywki programu Novej i innych programów tej grupy, ale niestety jest tam jakas Prima tv, ale włoska, czeskiej brak :/

podmark

Cytat: Łukiwe wrzesniu sobie zmienie na nową ITI platforme ze standardem HD :)

We wrzesniu raczej nie - w padzierniku ma wystartować ta platforma - tak podali w "Co za tydzień". A poza tym HDTV będzie można odbierać tylko na specjalnych telewizorach - na normalnym będzie taki zwyczajny obraz niestety ...

CytatAle wiesz, na Cyforwym jest taki kanał Nova Promo na 585 i tam są urywki programu Novej i innych programów tej grupy, ale niestety jest tam jakas Prima tv, ale włoska, czeskiej brak :/

A mój Cyfrowy Polsat nie ma tego kanału - u mnie dojeżdża tylko do 390 kanału - gdzie jest test HD Polsat. A może Ty Łuki masz ustawione na Astre, albo cus :) - ja mam na Hotbird i się ten kanał nie pojawił :) [/quote]

Pudelek

Cytat: podmarkPrzy budowie domu, to twórcom chyba przyswiecało hasło Belgów z tegorocznej edycji BB - "Zero prywatnosci". W czeskim "Barze" uczestnicy nawet łazienkę mają przeszkloną i osoby siedzące w lokalu będą mogły centralnie patrzeć na kąpiące się osoby :)

To ma być jakis Bar gogo  :los: ?

sharkan

hmmm budynek wydaje się interesujący.....

a co do słow podmarka to ja jeszcze dorzucam 2 edycje wtedy tez sie skupiano na faktycznej fabule programu , jaką jest prowadzenie tytułowego baru ;)

Luxis

Cytat: podmarkA mój Cyfrowy Polsat nie ma tego kanału - u mnie dojeżdża tylko do 390 kanału - gdzie jest test HD Polsat. A może Ty Łuki masz ustawione na Astre, albo cus  - ja mam na Hotbird i się ten kanał nie pojawił  
Bo trzeba wejsć w Menu Główne -> Instalacja -> i teraz próbujesz wszystkie opcje: 2 - Instalacja kanałów, 3 - Ręczne wyszukiwanie i 4 - Automatyczne wyszukiwanie. Po tym zainstalują się nowe kanały (bynajmnie tak ja robiłem). I powiedz czy doszedłes do tego. W razie cós - daj znać na PM.

mis111

Uwaga!!!!
Bar trafi w przyszłym roku do..... Kambodży!!!!!

alexander

Skąd taka informacja!!
Gdzie ten Bar się tam wybiera!

sharkan

a macie cos do Kambodży ? :> Widać że kraj się rozwija w takim wypadku :D i 'Bar' nawet będą mieć . Ciekawe czy tam się bardziej spodoba ten format niż chociażby w Europie gdzie cieszył się wględnym zainteresowaniem w Skandynawii. Litwie i Estonii no i Polsce :D.

podmark

Cytat: mis111Bar trafi w przyszłym roku do..... Kambodży!!!!!

jakos Ci nie wierzę... Ciekawe, skąd masz takie informacje, skoro nawet ich nie opublikowano na stronie Strixa  :plask:  - a jest to jak na razie jedyne ródło informacji o sprzedaży licencji na ten format.

A dzisiaj w nocy rozpoczęły się zmagania 12 uczestników czeskiego "Baru" - zawodnicy w pięknym swietle pochodni płynęli przez rzekę, by w końcu zatrzymać się przy mieszkaniu. Dzisiaj sobie pewnie popracowali trochę - przygotowywali lokal do oficjalnego otwarcia :)

sharkan

Cytat: podmarkjakos Ci nie wierzę... Ciekawe, skąd masz takie informacje, skoro nawet ich nie opublikowano na stronie Strixa :plask: - a jest to jak na razie jedyne ródło informacji o sprzedaży licencji na ten format.

A dzisiaj w nocy rozpoczęły się zmagania 12 uczestników czeskiego "Baru" - zawodnicy w pięknym swietle pochodni płynęli przez rzekę, by w końcu zatrzymać się przy mieszkaniu. Dzisiaj sobie pewnie popracowali trochę - przygotowywali lokal do oficjalnego otwarcia :)

Strix rzadko aktualizuje swoją strone to raz

a dwa czy mozna prosic o link do czeskiego 'Baru' ?

podmark

Cytat: sharkanStrix rzadko aktualizuje swoją strone to raz

a dwa czy mozna prosic o link do czeskiego 'Baru' ?

Ostatni news na stronie Strixa pojawił się 29 czerwca, więc niedawno, a aktualizację miałes na mysli opis formatu i podpisane na dole, w jakim kraju była emisja - tam dają te państwa, gdzie programy odniosły względny sukces i w jakich już była emisja - a nie sprzedali licecnję.

A w słowa misia111 nie wierzę - żeby dotrzećdo takich informacji musiałby mieć niezłe znajomosci w szwedzkiej siedzibie firmy, lub mieć Roberta Aschberga za wujka :)

Link do czeskiego "Baru" - www.bar.centrum.cz - tylko jak na razie tam nic nie ma oprócz fajnego rysunku - witryna pojawi się jutro :). A tak w ogóle to ten link jest od kilkunastu dni w dziale "Baren na swiecie" - w serwisie BB Show ! - https://showmag.info/index.php?id=17