The Trip

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:32:22

podmark

Możecie mi powiedzieć jak była nagroda w tym programie, czy wcale nie było nagród ?? Nie oglądałem finałowego odcinka i dlatego nie wiem.

Showmag

nagrodą był... sam udział w programie

podmark

No i koniec polskiej ery "The Trip". Czy zawsze, kiedy jest już jakis ciekawy format muszą zrobić tylko jedną edycję ?? Ciekawe wg. mnie były: "Kawaler", "Robinson" i własnie "The Trip". Przecież na ten rs w przeciwieństwie do dwóch pozostałych idą naprawdę grosze - dać im po 100 euro, dwie kamery, kilka kaset i się robi. Montaż w tym wszystkim był chyba najdroższy, ale i tym razem oglądalnosć nie spełniła oczekiwań....

Luxis

Cytat: podmarkale i tym razem oglądalnosć nie spełniła oczekiwań....
dokładnie, a szkoda, wogóle polski naród jest jakis dziwnie zacofany (niewszyscy)... nielubia odjazdowych programów tylko niewiem juz jakie, no wszyscy kiedys za BB 1 szaleli, ale to juz było daaaaawno...   :kreci:    :plask:    :nie!:

Pudelek

Ale ten program rzeczywiscie był słaby. Wogóle dowiedziałem się o nim przy któryms odcinku, ale kiedy go obejrzałem to wcale tego nie żałowałem. Pomysł fajny, ale cięzko się to ogląda i trzeba mieć cierpliwosć.

podmark

O ile się nie mylę, to odcinki "The Trip" trwały tylko pół godziny i było ich tylko 5 ??

Showmag

kazdy odcinek trwal jakies 20 minut, a bylo ich tylko 4

Luxis

nie, było więcej odcinków, bo oglądałem czasem, jakies 10 odcinków ponad było polskiego The Trip - jestem pewny

podmark

Odcinków było 5 - tak uważam, a nie - jak napisał Admin - 4, albo Pikachu - 10. Każdy 23-minutowy epizod pokazywał 2 dni z życia bohaterów.

Showmag

tak się składa, ze wszystkie odcinki polskiej wersji THE TRIP mam nagrane i bylo ich doladnie 4 (wystarczy zajrzec na pierwszą stronę tego tematu i przeczytać OPISY). i owszem, epizody trwaly po ok. 23 minuty