Tylko Muzyka: Kids

Zaczęty przez Showmag, Pt, 18 Maj 2012, 12:07:51

Damian

Średnio mi się ten pomysł podoba. Wydaje mi się że program nie odniósłby sukcesu, tym bardziej z innym jury bo jak wiadomo jurorzy MBTM to mocna strona programu.

Ediss

Kolejna głupia plotka, chociaż bardziej sensowna niż "Taniec z Gwiazdami" w Polsacie <lol2>

Toni

Edycja Kids była już w Holandii jako The Voice, obecnie w Niemczech Idol - Kids.
O ile w Niemczech program nie cieszy się jakoś specjalnym zainteresowaniem o tyle w Holandii producenci zadowoleni i będzie kolejna edycja.
U nas chętnie bym zobaczył chociaż jedną taką edycję. Jeśli miałby to być MBTM to oczywiście z innym jury.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Muzyczne programy z dziećmi jakoś nigdy u nas nie osiągały sukcesu, wątpię by inaczej miałoby być tym razem. Tak jak wspominałem, jury w MBTM to mocna strona programu, więc nowe jury w wersji z dziećmi mogłoby już całkiem położyć program.

Toni

Jakie u nas to były programy typu music talent z udziałem dzieci? "Od przedszkola do Opola" ???
Nie rozumiem co masz na myśli twierdząc, że nowe jury w wersji z dziećmi mogłoby już CAŁKIEM położyć program.
Za nami 3. edycja MBTM. Od trzech edycji oglądalność jest na niemal stałym, bardzo dobrym poziomie.
Gdyby z edycji na edycję spadałoby zainteresowanie co innego ale tak nie jest więc o co Ci chodzi? :)

Damian

Toni, czasem mam wrażenie że Ty niczego nie rozumiesz. :(
Były programy takie jak: "Mini Szansa" potem był program dla śpiewających dzieci w polsacie, coś jeszcze tam było i nie były to jakieś hity, szybko zniknęły. O jury mówię że w tym programie "Kids" mogłoby się nie sprawdzić i mogłoby nie być już tak mocne jak to które dobrano do "MBTM".

Ediss

Powstanie takiej edycji to absurd, bo jedna z kluczowych zasad programu to dowolność wieku. Poza tym taki program nigdzie nie powstał, a sam program przez Shine International nie jest już rozwijany i producent nie ma w ofercie takiej odmiennej wersji show.

Za to podobno możliwa jest realizacja w Polsce The Voice Kids :).

Damian

I bardzo dobrze że nie powstanie. Myślę że byłoby słabo oglądane.

Toni

Czy "Mini szansa" i jakieś inne wymienione przez Ciebie programy to jest to samo co uzdolnione śpiewające dzieci (Klaudia Kulawik, Agata Wietrzycka, Magda Welc) jak w programie MBTM czy Mam talent? Nie. Dziecko w Mini szansie siedzące na kolanach Dody i coś tam brzdąkające? :) Proszę Cię.
A co do oglądalności. Nie byłoby wzięcia to nie było kolejnej edycji i tyle. Z powodu edycji Kids edycja normalna nie straciłaby na tym.

Phil

Cytat: Ediss w Pt, 18 Maj 2012, 20:54:07Za to podobno możliwa jest realizacja w Polsce The Voice Kids :).
Nikt nie wie, a wszyscy wiedzą :D Ah, te domysły :)