The Amazing Race - Central Europe

Zaczęty przez Luxis, Pn, 08 Sie 2005, 16:50:55

mahuska

hej Rybcia
Ja jestem na 90% pewna ze ten film ma być w całosci a nie montowany.Haha połowa odpadnie bo le ponagrywamy:) Jaki Ty masz numerek Rybcia??

ryba

numerek już wczesniej podałem - 037/NI
ja nie pamiętam żeby cos mówiła że nie może być montowany
trza to wyjasnić

Pudelek

Czesć. Własnie dzwonili do mnie drugi raz z AXNu. Okazało się, że z siostrą również zakwalifikowalismy się do kolejnego etapu castingu! (Chyba wszystkich przyjmują!).
Mają oddzwonić i podać numer bo akurat nie miałem gdzie go zapisać.
Jak zadzwonią drugi raz to spytam się, czy film może być montowany.

alexander

:buzz:  :buzz:  :buzz:  :buzz:  :buzz:  :buzz:  :buzz: PRZYJELI CIę BRAVOOOOO!!!!!!!!!!!!!! SUPER juz się ciesze :] Sława czeka hehe :buzz:  :buzz:  :buzz:  :buzz:  :buzz:

Pudelek

Ale miałem dzis szalony dzień! Umówiłem się z moją drugą połową pierwszej pary -koleżanką Dorotą i osobą która nakręci z nami ten film. Na przystanku, własnie podjeżdzał mój autobus kiedy telefon zadzwonił i pani oznajmiła, że dostałem się do kolejnego etapu castingu do programu "TAR -Central Europe" z moją siostrą. Nie miałem gdzie zapisać numeru naszej pary, więc umówiłem się z Tą babką żeby zadzwoniła za 5 minut. W tym czasie wróciłem do domu. Kobieta znowu zadzwoniła. A ja do niej; żeby darowała sobie te wszystkie szczegóły bo już wszystko raz słyszałem i wystarczy podać numer naszej pary (mój i mojej siostry). W między czasie szybko napisałem o tym na forum przy czym pomyliłem tematy  :plask:  i szybko pobiegłem na kolejny autobus by się nie spónić na spotkanie. Na spotkaniu omówilismy jak będzie wyglądał film. (Szczegółów na razie nie zdradzę  :devil: ). Po czym umówilismy się na kręcenie tej "Prostej historii" w przyszłą srodę. Własnie wróciłem z tego spotkania i zastanawiam się nad pomysłem drugiego filmu z udziałem moim i siostry. Tak więc ten program zabiera mi trochę czasu. Dobrze, że są dwa tygodnie wolnego to postaram się to wszystko teraz załatwić.
Wogóle żeby nakręcić film z moją siostrą muszę udać się do Warszawy gdzie moja siostra aktualnie pracuje. A nasz numer to PL/166/PO. Tak więc konkurencja liczy sobie teraz co najmniej 165 par!

Pudelek

:prosi:
Filmy nakręcone :yeah: . Jutro będę wysyłał poleconym. Ogólnie jestem niezadowolony :plask: . Wyszło inaczej niż planowałem. Z moją siostrą kręcilismy raz bez przygotowania po czym się pokłócilismy! A ze znajomą nakręcilismy parę wersji, ale za każdym razem było coraz gorzej. Ogólnie wyszła nam komedia, a nie prezentacja. Ale chyba każdy oglądając siebie ma jakies zastrzeżenia i chciałby pokazać się lepiej.
Ryba, Mahuska a jak Wam wyszło kręcenie?

Rosa

Cytat: Pikachu:prosi:
Z moją siostrą kręcilismy raz bez przygotowania po czym się pokłócilismy!
No to macie zapewniony start w programie bo takich tam potrzebują  :devil:

ryba

Raczej nalezolaby powiedziec : "jak nam pojdzie" :)
Generalnie mielismy bardzo duze plany, ale jakos sie wszystko tak zlozylo, ze nic z nich nie wyszlo :/. Jutro zabieramy sie za krecenie naszej prezentacji :). Moze tez sie pod kamerke poklocimy ... ;)
W kazdym razie zycze wszystkim powodzenia ;).
I do zobaczenia w WaWie :)

zogo

Słyszłem ze w programie ma wziac udział adrian z 1 baru.... male szanse dla rezszty ale trza próbowac

Rosa

Cytat: zogoSłyszłem ze w programie ma wziac udział adrian z 1 baru.... male szanse dla rezszty ale trza próbowac
Gdyby zrobili to co TVN z Robinsonem i zamiast normalnych osob wzieli jakies "celebrity" to ja bym serdecznie podziękowal i czegos takigo bym nie ogladał.

ryba

A my juz swoja krociutka prezenaje wyslalismy :).
W pelni wykorzystane 3 minutki :D
Teraz tylko czekamy na telefon i do jedziemy do WaWy :P

Powodzenia wszystkim startujacym i do zobaczenia na castingu :)

podmark

100 tysięcy dolarów... Hmmm - ta nagroda nie jest jakąs oszałamiającą kwotą-  co innego, gdyby dali po 100 tys dla jednej osoby, więc w sumie 200 000 $ :). No cóż - nagroda wielka nie jest, ale za to fajny jest program - podróże, fajne zadania itd.

Pewnie, jak Pikachu zdobędzie tą małą fortunę (w końcu 150 tys. złotych to już cos) to już zapomni o swoich kompanach z tego forum...  :bye:

Rosa

Nagroda może nie jest wielka ale zakladając że nie wyslą ich w podróz po krajach "central europe" ale gdzies w swiat to naprawde warto się starać o zakwalifikowanie do programu.
Duzo lepsza i ciekawsza jest taka podróż z przygodami niż codzienne chlanie i nalewanie browarków w barze.(a tam nagrody też raczej nie byly większe)

Luxis

to fakt, ale przecież także czasami dawali jakies gratisy w tym wyscigu, np. jakas para wygrała bonus czyli m.in. wycieczke do ciepłych krajów...
P.S.>Ostatnio oglądałem niemiecki AXN i ma gorsze programy... :P ale na czeskim, bułgarskim, słowackim, węgierskim, słoweńskim i oczywiscie polskim jest już prawie to samo, tylko czasami inne poru nadawania i czasami się różnią różne pozycje programowe i u nas sa różne konkursy na www, a na ich stronach i tv nie ma.. :P