The Amazing Race - Central Europe

Zaczęty przez Luxis, Pn, 08 Sie 2005, 16:50:55

joker

no bravo chlopaki!! niele by było jak byscie oboje się zakwalifikowali do tej "imprezy"

mahuska

hej

Mam na imię Olka i do mnie i mojej koleżanki też dzwonili. Chyba dużo osób przeszło dalej... ciekawe ile drużyn..... emocje i jesio raz emocje.... my mamy chyba nr 12 a Wy??

alexander

Forumowicze wielkie gratulacje 3mam za was kciuki ale i tak największe za Pikachu jednak jego znam lepiej :] Uważam ,że ktos z was się zakwalifikuje zczuje to ,że ktos kto odiwedza nasze forum przejdzie i wezmie udzial w programie. Bylibyscie na czołówce i sława w Europie :D

mahuska

numerek to my mamy PL/087/ZO    czyli napewno 87 par przeszło dalej:D ale co to może być te ZO ?? zostawieni?? zobaczymy??;-PPP

Pudelek

Mój numer to PL/074/Z0  :zabek: .
Czyli puki co jest maksymalenie 87 par z Polski.
Do zobaczenia na castingu w Warszawie. (Miejmy nadzieję).

A jeszcze jedno. Interesuje mnie jak u Was z kondycją fizyczną?

mahuska

hehe srednio z ta kondycją. Ja jedynie tańczę ale mam 4 Huskie chyba im zobie dobrze i bede biegała;-PPP Narazie ide po wino i do kumpeli. Przyda sie jakas wena co nagrać;-))) Poczytajcie sobie  to co na AXN na stronce z AR najczęstsze pytania- to trochę pudujące. Nio i oczywiscie takze dozobaczenia w Wawce;-)))))))))))))

ryba

A my mamy numerek Pl/037/NI...
Takze chyba bedzie juz ponad 100 ekip z Polski :P
A co moze znaczyc "NI" - wydaje mi sie ze NIezwykli :P

No i oczywiscie do zobaczenia w WaWie :D

mahuska

To ja mysle że może setke wybrali dalej. Tylko żeczywiscie ciekawe co to za końcówki;-))))Ale przypomnijcie mi jedno ten filmik ma być w całosci czy może być montowany troche tu troche tam??

Pudelek

Wydaje mi się, że nie ma to znaczenia. Forma dowolna. Jedyne ograniczenie to czas: maksymalnie 3 minuty.
A co do tych końcówek to myslę, że to klasyfikacja ze względu na relacje między uczestnikami; znajomi, para, rodzic z dzieckiem, rodzeństwo itd.
Wydaje mi się, że będą chcieli mieć różnego rodzaju pary. Stąd ten podział.

mahuska

Ha no niegłupio wymysliłes:)   mnie sie jednak cały czas wydaje że ta kobieta mówiła że ten film ma być w całosci a nie montowany;((((

Showmag

Gratuluje wszystkim, którzy przeszli dalej i trzymam kciuki :D :bravo:
oczywiscie służę dobrą radą :)

mahuska

Pikachu a Ty jaki masz numerek??? Do Twojej siostry też dzwonili ???

Pudelek

Numerek już podałem.
A tak wogóle to przeszedłem z moją znajomą do kolejnego etapu.
Z moją siostrą też wysłalismy zgłoszenie ale nie przeszlismy dalej.

joker

hehe jednak opłacało się wysłać 2 zgłoszenia :D

ryba

Chcialem zapytac a propos tej prezentacji, bo z tego co pamietam, co mi ta babka w telefonie mowila, to :
- prezentacja ma byc niedluzsza niz 3 minuty
- w formacie VHS, DVD, miniDVD, i jakis tam jeszcze, ale nie zrozumialem do konca jaki ;)

i wlasnie nie wiem do konca, czy film moze byc zmontowany, czy obowiazuje jakas forma tej prezentacji...

Jakby Wam wiecej szczegolow pozostalo w pamieci,  to prosze o posta :)