The Amazing Race - Central Europe

Zaczęty przez Luxis, Pn, 08 Sie 2005, 16:50:55

Pudelek

Wypatruje wiadomosci na skrzynce mailowej, ale jak do tej pory cisza :( ...
Jeszcze mam nadzieję, ale już coraz mniejszą  :(  :(  :( /

podmark

Może jeszcze się odezwą. Chociaż rzeczywiscie już pwinny być kolejne etapy castingu. Ciekawe, kiedy mają zaplanowaną realizację tego programu, o ile stacja ta nie wycofa się z produkcji...

Luxis

na ich oficjalnej stronie jest kominukat, że zaprzestali już zgłoszenia kandydatów, teraz sprubują do końca roku wybrać pary i sie telefoniecznie zgłoszą i zaproszą na kolejne castingi, poczytajcie sami: https://axn.pl/extra/Amazing_Race/POL/

Pudelek

To mam jeszcze jakies szanse  :buzz:  :yeah: !
Dobija mnie ten komunikat, że zgłosiło się wiele drużyn. Akurat.
Mnie bardzo zaciekawiła podstronka z Najczęsciej zadawanymi pytaniami odnosnie programu.
https://axn.pl/extra/Amazing_Race/POL/FAQ.pdf :
Dowiedzieć się z niej można m.in. że uczestnicy wracają do domu dopiero po zakończeniu programu. A do tego czasu o ile wypadli wczesniej to pewnie mogą sobie pozwiedzać bez żadnych utrudnień.

Rosa

Kurcze, miesiąc darmowych wakacji :)
Ale ci co odpadli aby nie podwyższać kosztow pewnie siedza w jakims domu tak jak to sie dzieje w Survivors. Zamykają ich w jakims osrodku wypoczynkowym gdzies na uboczu i musza tam siedzieć az do zakończenia programu.

Ale wolalbym szwendac się po nocy po róznych lotniskach i byc w grze niz sobie gdzies tam wypoczywać   :yeah:

podmark

A mnie się wydaje, że po prostu wszyscy po eliminacji lecą na miejsce finału i tam czekają na te 3 ostatnie drużyny. Kto wie - może -a wręcz na pewno- mieszkają w jakims osrodku...

Rosa

Cytat: podmarkA mnie się wydaje, że po prostu wszyscy po eliminacji lecą na miejsce finału i tam czekają na te 3 ostatnie drużyny. Kto wie - może -a wręcz na pewno- mieszkają w jakims osrodku...
Raczej nie moga być na miejscu finalu bo przeważnie to jakies duże miasto  i ciężko tam ukryc a przede wszystkim odizolowac ekipę.

podmark

Cytat: tv newsPonad 2,5 tys. zespołów zgłosiło się do udziału w srodkowoeuropejskiej edycji serialu reality The Amazing Race - Central Europe, który jest zapisem najbardziej niezwykłego wyscigu swiata. Producenci programu rozpoczęli selekcję kandydatów, która potrwa kilka miesięcy i obejmie szereg etapów castingu.

W programie wystartuje 11 dwuosobowych zespołów, które będą walczyć o główną nagrodę w wysokosci 100 tys. dolarów.

Zawodnicy srodkowoeuropejskiej edycji programu będą rekrutować się z szesciu państw tego regionu, w którym AXN nadaje swój program - Polski, Czech, Słowacji, Węgier, Rumunii oraz Bułgarii. Dwuosobowe zespoły, w skład których mogą wchodzić małżonkowie, przyjaciele, rodzice i dzieci lub partnerzy odwiedzą wiele zakątków Europy, aby na miejscu stawić czoła wyczerpującym psychicznie i fizycznie zadaniom. Podczas całego wyscigu, będą towarzyszyć im kamery. W trakcie rywalizacji najsłabsze ekipy będą odpadały z konkursu, a pozostałe będą wytrwale walczyć o zwycięstwo.

Wyscig The Amazing Race - Central Europe będzie realizowany na bazie oryginalnego formatu, który jest realizowany w Stanach Zjednoczonych. Amerykańska edycja programu zdobyła trzy nagrody Emmy dla najlepszego programu reality i jest jedyną produkcją tego typu w USA, która konsekwentnie zdobywa coraz większą oglądalnosć.

Bardzo cieszymy się z rozpoczęcia produkcji programu 'The Amazing Race - Central Europe'. Wersja srodkowoeuropejska wniesie nowe elementy do amerykańskiego formatu, ponieważ o nagrodę rywalizować będą nie tylko odmienne osobowosci, ale także ludzie reprezentujący różne państwa" - powiedział Tom Davidson, Dyrektor Generalny AXN w Europie Srodkowej.

Program zostanie wyemitowany na antenie AXN we wrzesniu 2006 roku.

Ciekawe ile drużyn zgłosiło się z Polski ?? :hmm: I jeżeli emisja będzie dopiero jesienią to się pytam wszem i wobec: ile oni będą tą selekcję przeprowadzać ?? Pół roku ??  :plask:
Ja liczyłem na to, że ten reality znajdzie się w wiosennej ramówce AXN-u...

Luxis

No, też jestem ciekawy...
A wie ktos dlaczego jakos dziwnym trafem na kilku serwisach medialnych jest DOKŁADNIE to samo napisane w newsach, bo to samo dzisaij dodały WirtualneMedia, więc niewiem kto od kogo zgapia, ale wydaje misie, że WirtualneMedia są największe i najrzetelniejsze, ale niewiem...
P.S.Podmark, od początku mówili, że realizacja będzie dopiero na wiosnę, a szkoda ... ;P

podmark

Cytat: ŁukiP.S.Podmark, od początku mówili, że realizacja będzie dopiero na wiosnę, a szkoda ... ;P

Jakos nie słyszałem, by tak mówili :P A poza tym Admin na stronie w dziale *Program TV* zamiescił, że emisja odbędzie się wpierwszym kwartale 2006 roku...

Pudelek

NIE UWIERZYCIE ! ! !
WŁASNIE PRZED CHWIL? DZWONIŁA DO MNIE PANI Z AXNu I POWIEDZIAŁA, ŻE ZE ZNAJOM? ZAKWALIFIKOWALISMY SIę DO DRUGIEGO ETAPU! ! !
TERAZ DO 10 STYCZNIA MAMY ZMONTOWAć 3 MINUTOWY FILM O SOBIE I IM WYSŁAć.
(Specjalnie napisałem ten post dużymi literami, żeby podkreslić swoje emocje ! ! !)

Luxis

Oooo!!! BraVo :bravo: osoby na naszym forum, stają sie popularne!!
Pikachu, gratuluję!!! i bardzo się ciesze. 3maj się ;)

Rosa

Jak zakwalfikujesz sie do finalu to zorganizujemy dla Ciebie szybki kurs przetrwania w TAR :)
Z Adminem ogladalismy juz wszystkie 8 edycji to bedziemy mogli slużyć dobra radą :pa:

alexander

Pikachu gartuluje!!!!!!!!!!!!!!!

ryba

Tak sie wlasnie sklada, ze ja z moja kochana dziewczyna, takze sie zakwalifikowalismy sie dalej :P
Takze..bedzie walka ;)
A wiec jest nas wiecej :D
Sluchaj slowa tej babki z telefonu, bylem lekko w szoku...no ale oczywscie szczesliwy, ze sie udalo przejsc dalej :)