The Amazing Race - Central Europe

Zaczęty przez Luxis, Pn, 08 Sie 2005, 16:50:55

Luxis

The Amazing Race w Europie
Telewizja akcji AXN wyprodukuje wielki przebój telewizyjny - przygodowy serial reality: The Amazing Race - Central Europe. Po raz pierwszy w historii, The Amazing Race zostanie zrealizowany poza Stanami Zjednoczonymi. Tom Davidson, Dyrektor Generalny AXN Central Europe, ogłosił dzisiaj, że stacja rozpoczęła przyjmowanie zgłoszeń od kandydatów, którzy chcą wystąpić w najbardziej niezwykłym przygodowym programie reality na swiecie.

------
jestem pewny, że to będzie hit na swiecie (mam nadzieje, że wygra drużyna z Polski ;)) i AXN podskoczy ogladalnosc i to bardzo!!! Cieszę sie, że mam AXN na Cyfrowym Polscie!!  :aniolek:  :szok:  :buzz:  :prosi:  :gwizd:

podmark

No, no, no - całkiem nieżle. Ciekawe, czemu nie napisali, że nie mogą się zgłaszć bracia, ale to pewnie przez przypadek. Mój braciszku - szykuj się na przygodę !!!  :ubaw:  Nie wiem - może się zgłoszę. To najlepsza wiadomosć ostatniego tygodnia.

joker

o kurcze!! musze dokładnie przejrzeć kanały na mojej satelicie bo zapewne nie mam tej stacji, a na pewno nie w polskim wydaniu  :bye:

Showmag

"The Amazing Race- Central Europe"
Poniedziałek, 08.08.2005, 16:45

Telewizja AXN wyprodukuje wielki przebój telewizyjny- przygodowy reality show "The Amazing Race- Central Europe". Tom Davidson- Dyrektor Generalny AXN Central Europe, ogłosił dzisiaj, że stacja rozpoczęła przyjmowanie zgłoszeń od kandydatów, którzy chcą wystąpić w programie. Dwuosobowe zespoły mogą zgłaszać swój udział do 20 wrzesnia. Odpowiednie formularze dostępne są na stronie www.axn.pl. Kandydaci muszą być pełnoletni i posiadać ważne paszporty. W przypadku przyjęcia zgłoszenia, obaj członkowie drużyny będą zobowiązani dojechać na własny koszt na miejsce castingu w Warszawie.

W reality show wemie udział 11 dwuosobowych zespołów pochodzących z szesciu państw Europy Srodkowej, gdzie AXN nadaje swój sygnał: z Polski, Bułgarii, Czech, Rumunii, Słowacji i Węgier. W skład drużyn mogą wchodzić małżonkowie, rodzic i dziecko, rodzeństwo, partnerzy lub przyjaciele. Zespoły odwiedzą wiele krajów i stawią czoła wyczerpującej fizycznie i psychicznie rywalizacji. Zawodnicy wykonywać będą niekiedy bardzo trudne zadania i pokonywać wyznaczoną trasę. W każdym odcinku odpadną ci, którzy jako ostatni dotrą do punktu eliminacyjnego. Zawodnikom nieustannie będą towarzyszyć kamery. Zwycięska drużyna otrzyma 100 tysięcy dolarów.

"AXN zawsze wychodzi na przeciw potrzebom widzów w poszczególnych państwach. Cieszymy się bardzo, że mamy okazję stworzyć wspaniały program dopasowany do gustów naszej widowni. 'The Amazing Race- Central Europe' nie będzie dosłownym powieleniem amerykańskiego formatu. W edycji europejskiej, rywalizować ze sobą będą nie tylko odmienne osobowosci, ale także drużyny z różnych państw"- powiedział Davidson. Telewizja AXN wchodzi w skład satelitarnej i kablowej sieci koncernu Sony Pictures Television International's.

[showmag.info na podst. axn.pl i mediafm.net]

Showmag

Formularz zgłoszeniowy można znaleć tutaj: https://axn.pl/extra/Amazing_Race/POL/Application_form.pdf

Rozbawiło mnie kilka pytań, które w przypadku udzielenia niewłasciwej odpowiedzi są drogą do dyskwalifikacji kandydata :D to ostatnie jest najlepsze :ubaw:

-Czy mówisz w innych językach? Jesli tak, to w których? Jak oceniłbys swój poziom?
-Czy cierpisz na chorobę morską lub lokomocyjną? Jesli tak, proszę okreslić rodzaj dolegliwosci
-Czy w ciągu ubiegłych 10 lat byłes leczony z powodu chorób fizycznych lub psychicznych?
-Czy kiedykolwiek byłes aresztowany?
-Czy znasz kogos, kto bierze udział w produkcji THE AMAZING RACE EUROPE?

podmark

U mnie jest jakis błąd WordPata i nie dało się otworzyć. Niezłe pytania, ale o karalnosć pytają przy castingu do "Baru" już w momencie rozmowy telefonicznej. Ja się chyba zgłosić nie mogę, bo i tak mnie nie wqezmą - przecież ostatnie 3 lata spędziłem w zakładzie zamkniętym dla obłąkanych - mogę stanowić zagrożenie dla otoczenia  :ubaw:  :ubaw:  :hahaha:

Luxis

w każdym bąd razie, jest to super wiadomosć, ciekawe gdzie ta edycja bedzie puszczana w TV, ciekawe czy tylko w tych krajach, gdzie mieszkaja uczestinicy czy wszędzie tam, gdzie jest AXN... myslę, że wszędzie tam gdzie jest AXN
i to sie nazywa dobra, rozwijajaca sie stacja tv  :yeah:

Showmag

mam nadzieje ze program odniesie sukces i na tym się nie skonczy, dzieki czemu AXN stworzy takze miedzynarodową edycje Survivor :D

Showmag

Adres do oficjalnej polskiej wersji strony The Amazing Race - Central Europe: https://axn.pl/extra/Amazing_Race/POL/

sharkan

Dlaczego ja nie mam satelity :(. Dlaczego i jak ja to obejrze ??

Showmag

wystarczy mieć dobrą kablówkę..

podmark

A mi się wydaje, że aby nie faworyzować którys krajó w wyscigu wystartuje nie 11, a 12 par zawodników - z każdego kraju po 4 osoby. I tak będzie najsprawiedliwiej.

Rosa

Tak czy inaczej Polska jako duży kraj (a co za tym idzie rynek :)  ) bedzie miala pewnie 2 a może nawet 3 pary.

podmark

Moim zdaniem tu nie chodzi o wielkosć kraju. Oni będą się starać wyrównać szanse i wystartuje tam pewnie 12 ekip. Polski rynek jest duży, udziały AXN też sporawe, ale nie wiadomo, jak jest za granicą, bo jakby było żle, to nie robiliby edycji międzynarodowej.

alexander

A może któras telewizja stworzy Polską wersje "The Amazing Race". Czyli byłoby "Niezwykły wyscig" Może ktos pomysli nad tym hallo telwwizjo