The Amazing Race - Central Europe

Zaczęty przez Luxis, Pn, 08 Sie 2005, 16:50:55

Luxis

jak nie chcą kupić, skoro są powiązani chyba z CBS i mają wgląd w np. TAR czy CSI...
poza tym AXN faktycznie jest tv trochę rozczarowującą, mają coraz więcej reklam i na każdej promują swoje takie same progamy... az sie nudzi, ile razy mozna tą samą reklame oglądać, w ciagu jednego programu... ehh
a ja spróbuję się dowiedzieć od nich, może mi odpiszą...

Pudelek

I co odpisali? Z praktyki wiem, że jak chcą odpisać to robią to w ciagu dwóch dni.

Luxis

jeszcze nie...
a może każdy wysle po kilka maili i wkońcu na jakis odpiszą?? jak będą mieli ze 20 maili od nas, to chyba na jeden choć odpiszą :/ ...

Pudelek

To już raczej Tobie nie odpiszą.
Twój pomysł nie jest dobry, od razu wywęszą spisek  :los: .
Ja pod koniec sierpnia do nich napiszę z pytaniem czy chociaż planują emisję kolejnych ameryknskich emisji w jesiennej ramówce. Chociaż znając AXN to jakby mieli cos emitować to raczej nie czekaliby na jesień (tak jak z pierwszą emisją TAR7 którą emitowali w wakacje).

joker

Łaaa odpisali :buzz:
Ale niestety nic nowego się nie dowiedziałem, tylko tyle że raczej zrezygnują z TARu
CytatWitamy,
na razie projekt europejskiego TAR został odsunięty w czasie, na bliżej nie okreslony termin. Jesli prace nad tą produkcją zostaną wznowione na pewno będziemy o tym informować na naszej stronie internetowej.

Dziękujemy za wiadomosć
Zespół AXN

podmark

To po co się brali za cos, na co nie mają pieniędzy i zapału... Zrobili trochę szumu i to wszystko. A może po prostu szefowie AXn wpadli na pomysł, żeby zadać trochę pracy swoim pracownikom i kazali im czytać nadesłane listy :D

joker

Nawet zrobienie szumu im za bardzo nie wyszło, bo kilkanascie par na castingu to raczej nie sukces

Pudelek

Ten szum sie przeniósł raczej do USA. Tam fani programu równie chętnie oglądają zagraniczne edycje.

Luxis

Cytat: PikachuJa pod koniec sierpnia do nich napiszę z pytaniem czy chociaż planują emisję kolejnych ameryknskich emisji w jesiennej ramówce. Chociaż znając AXN to jakby mieli cos emitować to raczej nie czekaliby na jesień (tak jak z pierwszą emisją TAR7 którą emitowali w wakacje).
Jesli będziesz wysyłał tego maila to spytaj się ich jeszcze, czy chcą wyemitować TAR Asia, ok?

Showmag

Europejska edycja "The Amazing Race" anulowana
Telewizja AXN anulowała produkcję europejskiej edycji reality show, w którym dwuosobowe zespoły scigają się dookoła swiata.

W europejskiej edycji reality show miało wziąć udział 11 dwuosobowych zespołów, pochodzących z szesciu państw Europy Srodkowej, gdzie AXN nadaje swój sygnał: z Polski, Bułgarii, Czech, Rumunii, Słowacji i Węgier. Zwycięska drużyna miała otrzymać 100 tysięcy dolarów.

Telewizja AXN poinformowała o produkcji europejskiej wersji programu w dniu 8 sierpnia 2005. Natychmiast rozpoczęto casting, który w wyniku nikłego zainteresowania, został przedłużony. Jednoczesnie, bardzo szybko ucichły wszelkie wiadomosci na temat dalszych prac nad europejską edycją "Niesamowitego Wyscigu". Po ponad roku, widowisko nie tylko nie pojawiło się na antenie AXN, ale nawet nie zostało wyprodukowane. W końcu poinformowano o przesunięcie prac nad programem na rok 2007.

Jak się jednak okazuje, realizacja reality show została zawieszona i nie zanosi się na jej wznowienie. Najprawdopodobniej "The Amazing Race - Central Europe" okazał się dla AXN zbyt drogim programem i dlatego jego produkcja została anulowana.

Pomimo licznych prób, serwisowi Reality-TV.pl nie udało się uzyskać informacji, jakie były przyczyny zawieszenia produkcji formatu i czy AXN zamierza w przyszłosci powrócić do pomysłu realizacji europejskiej wersji widowiska. Każda próba uzyskania informacji spotkała się z pełną ignorancją AXN.

Pudelek

Nie odpisują bo sami nie wiedzą co napisać. Nie wierzę żeby zupełnie zrezygnowali z programu. Odłożyli to pewnie w czasie. I czekają kiedy będzie wyższa oglądalnosć i większy zasięg. Ale jak dla mnie będą sobie tak na to czekać aż prędzej zupełnie wygryzą ich stację.

Tak się zastanawiam czy nie mogliby tego zrobić na spółę z jakimis większymi stacjami w poszczególnych krajach. Jak na przykład w przypadku "The Trip" nadawanego przez MTV i TVNSiedem.

Luxis

Pudelek, wiesz że to dobry pomysł na spółkę dwóch stacji, może by tak podesłać im to rozwiązanie mailem?? ;)

Pudelek

TVN ostatnio zachęcałem do tego by w zainteresowali sie programem Amazing Race. Ale oni to olali jak zreszta wszystkie inne moje maile w sprawach reality shows (Agenta, Survivor'a).

Reality Omega

bo do TVN to tak jak bys do sciany mówił. Oni stanowczo skreslili wszystkie reality, uparcie twierdzą że ta formuła w Polsce się wypaliła i nie będą nic takiego robić:/ Jak TV4 odniesie sukces Big Brotherem to im głupio będzie.

Bowie

Przepraszam, że tak pisze w nieaktualnym trochę temacie :D

Ale!

Ruszyło się coś z tym? :D
Myślałem, że od 2007 to do 2009 coś ruszy.
A tu nic. Albo przynajmniej ja nie jestem o niczym poinformowany. :D

Ktoś pisał do AXN? :)