The Amazing Race - Central Europe

Zaczęty przez Luxis, Pn, 08 Sie 2005, 16:50:55

Pudelek

Ale może AXN ma większę udziały w pozostałych krajach Srodkowej Europy . . .

Luxis

Nawet jakby miał gdzie indziej wiekszą oglądalnosć, to wtedy ominie Polskę w następnej edycji :( dlatego u nas oglądalnosć musi być równa ze srednią z innych krajów ;)
P.S.Ale przecież ten program musiał być kręcony m.in. w Warszawie, więc jakas gazeta czy cos, jakies media powinny o tym cos wspomnieć, a jest cicho... więc może jeszcze nie było kręcenia w Polsce?? :hmm:

podmark

Łuki - co Ci przyszło do głowy, że ten program miał być nagrywany w Warszawie ?? Ja myslę, że nie będzie nagrywany w krajach uczestników biorących udział w widowisku.

Luxis

nie?? hehe, ;) a gdzies cztałem czy cos, że własnie raczej będzie kręcony w danych krajach uczestników... ale skoro nie to mnie uspokoiłes :P
Ale co z tego, a ja tak chciałem, żeby wkońcu o Polske zachaczyli i np. było zadanie wejsć kto pierwszy na szczyt Pałacu Kultury i Nauki i wypatrzeć na jakims innym 200 metrowym biurowcu flage amazing race i jak najszybciej pobiec na ten punkt tego wieżowca, na którym była mapa/flaga. :( Albo jakies podobne zadanie ;) Było cos takiego chyba w Chinach czy gdzies, jak był AR...

Femek

"Do finału rywalizacji przejdą z Polski tylko 2 pary smiałków, którzy stawią czoła niezwykłej przygodzie. Finalistów wyłoni naadrenalinowane jury podczas listopadowego AXN Adrenalina Party."

więc nie liczcie na The Amazing Race - Central Europe  we Wrzesniu ...

podmark

Jesli to prawda, to coraz bardziej wydaje mi się, że ten program może w ogóle nie powstać... Na reality trzeba mieć pieniądze, a nie tylko ogłaszać europejską wersję, co robią już od roku, lecz też ja zrobić... Jeżeli uczestnicy mają zostać wybrani dopiero w listopadzie, to możliwe, że jeżeli program w ogóle zobaczymy, to będzie to we wrzesniu 2007, a to niezbyt optymistycznie brzmi... :plask:

Pudelek

Femek Twój news to jakas lipa!
Dwie pary z każdego kraju zostały wybrane i ogłoszone przed swiętami wielkanocnymi!
Jestem pewien, bo niby w castingu do czego uczestniczyłem ?!
Inforamcja dokładnie wtedy brzmiała, że z ostatnich 50 par zostaną wyłonione 2 które wezmą udział w programie. To był ostatni etap castingu. (Upewniałem się dwa razy bo początkowo słyszałem jeszcze o obozie kondycyjnym.)

Może chodzi o inny program na AXN...

Showmag

Femek wziął to info z tej strony: https://sportbiznes.pl/nowosci_content/id/1242
Nie spojrzał tylko na datę - news jest z wrzesnia 2005 :lol:

Luxis

:hmm: hmm, cos mi tu brzydko pachnie... :/ :hmm:

Pudelek

Cytat: Femek"Finalistów wyłoni naadrenalinowane jury podczas listopadowego AXN Adrenalina Party."

Łeeee. Ominęła mnie jakas impreza ?!  :los:
Naadrenalinowanego jury też nie widziałem  :plask: .
Może trafiłem przez pomyłke na castingi dla emerytów chcących się nauczyć  tańczyć w nowym programie Mandaryny ?! (Może stąd te ostatnie castingowe zadanie aby cos zatańczyć  :aniolek: ).

Femek

PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

[ Komentarz dodany przez: Admin: Wto 25 Lip, 2006 00:38 ]
Przepraszaj. A następnym razem zwroc uwagę na to co piszesz, bo za więcej niż jedno przepraszam, powtórzenia znaków i za post nie zawierający nic sensownego, mozesz byc pewien, ze otrzymasz punkt(y) karny(e).

zielona

Witajcie, tydzień temu napisałam do axn e-maila z zapytaniem,kiedy będzie emisja TAR-CE i dostałam odpowied :"Na dzień dzisiejszy,nie znamy daty emisji tego programu" !!! :nie!:

Pudelek

Ale numer! ! !
Znajomy który zgłaszał się też do programu przekazał mi informację, że edycja Central Europe wogóle nie została nakręcona! Taką informację dostał od kogos kto pracuje w AXNie.
Ja w to wierzę. Przecież nie zwleka się tak długo z programem który jest murowanym hitem stacji! Poza tym jak już wspomniane było, cały casting cieszył sie małym zainteresowaniem. Tak więc producenci wywnioskowali pewnie, że tak samo będzie z oglądalnoscią  :( .

Showmag

Gdyby zostala nakrecona, to juz dawno bysmy ja zobaczyli, albo mielibysmy jakiekolwiek zapowiedzi... A cisza swiadczy o jednym...

Pudelek

Wczoraj napisałem dosć długiego maila do AXNu. I oto odpowied, którą dzis otrzymałem:

Witamy,
bardzo dziękujemy za ciepłe słowa, i cieszymy się, iż serial reality The Amazing Race cieszy się takim powodzeniem.
W kwesti The Amazing Race CE nagranie i produkcja programu została przesunięta na 2007 r.
Wszystkie drużyny, które zakwalifikowały się do ostatniego etapu castingu zostały poinformowane o nowej dacie realizacji projektu
. Wszelkie nowe informacje dotyczące programu będą umieszczane na naszej stronie internetowej.
W kwesti emisji kolejnych sezonów amerykańskiej jak i azjatyckiej wersji nie mamy żadnych informacji na dzień dzisiejszy.

Dziękujemy za wiadomosć
Zespół AXN

Zastanawia mnie czy w takim razie zostały wybrane jakies pary. Bo tu pisze o ostatnim etapie castingu. Ze znajomym (którego poznałem przy okazji castingu) mamy nadzieje, że to oznacza casting drugiej szansy...  :P