My Big Fat Obnoxious Boss

Zaczęty przez Showmag, Cz, 08 Wrz 2005, 17:23:30

podmark

No ta polska nazwa jest beznadziejna... Ale programik sam w sobie bardzo fajny. Nie oglądałem ostatniego odcinka i nie wiem, kto odpadł. Może ktos z Was mi powie ?? Jeżeli nie pamiętacie imienia, to chociaż, czy był to facet, czy babka. Proszę,  :prosi:

joker

to była babka, taka brzydka, ruda. A niele zaszalały kobitki - szefowa powiedziała że zostawia własnię tą która odpadła i tą, która została tydzien temu, bo wie ze ją napewno zostawi i chciała by żeby była następną szefową :D

alexander

Nie oglądam tego myslicie ,że dużo tracę????? Hehe nie wiem nie zdązyłem na 2 premierowe episody i tak teraz nie moge się wkrecic za to chetnie ogladam Dom nie do poznania :) A nacja korporacja hmmm no  nie wiem cos mnie nie przycuiągło....

Pudelek

Trochę się obawiałem, że ten program bardzo szybko mi się znudzi jak reszta reality shows zakupionych przez TV4. Ale jest odwrotnie; z odcinka na odcinka coraz bardziej go lubię.
Tylko zastanawia mnie jakie są kryteria odrzucania uczestników.

Rosa

Fantastyczny program  :prosi:  :ubaw:  :ubaw:
Dzisiejsze wystepy dwóch pań przed szefem były po prostu przecudowne :bravo:  :bravo:  :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:

Kotelet

Ten odcinek byl genialny xD Zwlaszcza ta klotnia xDDD Powiem jedno czekam na nastepny odcinek i reklame operacji dla zmarlych xDDDD

podmark

No rzeczywiscie dzisiejszy odcinek pobił wszystkie. Ta kłótnia była zaje... - jeszcze jak Mr. Todd wskazywał palcem, która ma mówić, a te się mieszały. No szalony programik  :yeah: ale niestety za tydzień go nie ma - Swięto Niepodległosci :(

Pudelek

Taaak. Ten program jest swietny. Smieszy mnie jak to wszyscy energicznie przytakują panu Todd'owi, gdy ten mówi te swoje bzdury. Tylko znów mnie zdziwiła eliminacja, tym razem Whitney. Ona była równie perfidna co pan Todd. Ale się zdziwiła gdy odpadła, nie wiedziało co powiedzieć i zaczęła dziękować  :wstydnis:  :los: .

Rosa

Nie wytrzymalem i spojrzalem w spojlery aby zobaczyć na jakiej zasadzie odbywają się eliminacje i ze zdumieniem zobaczyłem że na antenie w Stanach wyemitowano zaledwie 5 odcinków po czym przerwano emisję i reszta była do obejrzenia jedynie online na stronce FOXa.

podmark

Cytat: RosaNie wytrzymalem i spojrzalem w spojlery aby zobaczyć na jakiej zasadzie odbywają się eliminacje i ze zdumieniem zobaczyłem że na antenie w Stanach wyemitowano zaledwie 5 odcinków po czym przerwano emisję i reszta była do obejrzenia jedynie online na stronce FOXa.

5 odcinków ?? No niele, tylko ciekawe, czemu przerwali nadawanie w telewizji ??  :hmm: Wyniki oglądalnosci pewnie były mizerne  :obrazony:

Showmag

...własnie przed chwilką poznałem od Rosy wielką tajemnicę programu i teraz każdy może dowiedzieć się, kim jest ten wielki, gruby, oblesny szef :)
Aby nie spoilerować, odpowied na to pytanie została umieszczona w ramce... wystarczy tylko zaznaczyć znajdujący się w niej tekst i wszystkim ukaże się odpowied :)

Oczywiscie wszyscy, którzy się na to zdecydują, proszeni są, aby nie ujawniać pozostałym kim jest szef.. zawsze można odpowiednio skomentować ten fakt, ale w taki sposob, aby nie psuć innym zabawy :P

Zostaliscie ostrzeżeni. :devil:
A więc przechodzimy do rzeczy...

UWAGA! SPOILER!

CytatWielkim, Grubym, Oblesnym Szefem jest:
!SPOILER!---MAŁPA---
Powtarzam: MAŁPA - losująca, kto ma odpasć
!SPOILER!

joker

:szok: przyznaję że w życiu bym na to nie wpadł, a czkolwiek pomysł na szefa godny zainteresowania :D

Pudelek

To już wiem dlaczego uczestnicy byli eliminowani w tak dziwnej kolejnosci ...
A to złosliwa .....  :los: .

podmark

A już myslałem, że to jakies dziecko, albo sprzątaczka, a to ...  :buzz:  :ubaw:  :hahaha:

podmark

No i dzisiaj wielki finał zmagań uczestników. Ciekawe, jaka będzie ich reakcja na wiadomosć, że to wszystko bujda ?? Pewnie będzie się  z czego posmiać... No i szefa też sobie dokładnie obejrzę  :devil:  :zabek: