Wyprawa Robinson 2004 - muzyka

Zaczęty przez limak86, Wt, 26 Paź 2004, 22:32:05

Showmag

i sciągnąć też się da ;)
tylko potem trzeba mieć odpowiedniego playera..

limak86

A to tego nie wiedziałem  :szok: :)

A tak w ogóle to fajnie by było, jakby wydano z tego jakis soundtrack / score. Szkoda, że na stronie zamiescili dwa takie same piosenki, a jedna jest urwana w połowie :/

grzybowski11

można pobrać za pomocą p2p jest troche tych plików bo sam kilka udostępniam

szymoncz

Muzykę z Robinsona wykonało studio SPOT, tylko i wyłącznie ich musimy się pytać, czy dadzą płytkę z tą superancką muzyczką.

Luxis

no tak, prawie wszystko dla TVNu wykonuje SPOT (jedna z najlepszych grup produkujących muzykę do programów w Polsce). Tylko, że nie wiem jak się z nimi skontaktować... Bo szukałem już w internecie cos, tak samo w wyszukiwarkach i nic nie mogę znaleć o nich...  :gwizd:

Luxis

dzięki  :los:  wpisywałem do wyszukiwarek SPOT, ale mi nic niewyskakiwało o tej stronce...

szymoncz

Już do nich napisałem maila, czy mogliby udotępnić więcej tych muzyczek, a nie tylko tyle co jest na stronie...Jak przyjdzie odpowied napewno was poinformuje ;-)

Showmag

myslisz, ze skoro od czasu zakonczenia programu nie zaktualizowalno oficjalnej strony (wciaz nie ma ostatnich wynikow glosowan), to dodanie zostanie jeszcze jakas muzyka?
na inne sciezki nie ma co liczyć chociazby z tego powodu, ze SPOT udostepnilo tylko swoją własną muzykę, a do pozostalych melodii (wykorzystywanych w naszej edycji, jak i w edycjach na calym swiecie) nie ma zadnych praw

szymoncz

Ale nie musieliby udostepniac tej muzyczki na tej stronie, tylko poprostu kto chce, przesylali by mu, Aha, dostalem o dnich maila, ze niestety nie moga rozprzestrzeniac innej muzyczki z robinsona niz tej co jest na stronie...Ale napisali, że to jest ich muzyczka, i nie chca jej na razie nokomu trzeciemu jej dawac.

Rosa

Cytat: szymonczAle nie musieliby udostepniac tej muzyczki na tej stronie, tylko poprostu kto chce, przesylali by mu, Aha, dostalem o dnich maila, ze niestety nie moga rozprzestrzeniac innej muzyczki z robinsona niz tej co jest na stronie...Ale napisali, że to jest ich muzyczka, i nie chca jej na razie nokomu trzeciemu jej dawac.
To ciekawe, ich muzyczka ktora byla kilka lat wczesniej w Survivor UK :)

szymoncz

No nie wiem...a jakiego w jakim surviovor byla jeszcze ??

alexander

ta piosenka z survivora jest leps\za niz  nasza!

szymoncz

Cytat: Admini sciągnąć też się da ;)
tylko potem trzeba mieć odpowiedniego playera..

Jak sie nazywa ten player?