Jakość programów TV w Polsce

Zaczęty przez Rosa, Nd, 08 Maj 2005, 18:58:37

Luxis

taa, trip był niezły... a co do twojej całej wypowiedzi, to przecież prawie wszystko co produkuje POLSAT jest polskie... niewiesz? seriale wogóle... ale np. Dwa Swiaty, 9NT, teleturnieje, Gladiatorzy, itd. to polskie reality, nawet prawie sprzedali licencje DS na Ukrainę, ale niestety sie nieudało... ;( wogóle polscy filmowcy, czy realizatorzy za mało się za granica promują... Dwa Swiaty na pewno by ktos kupił, jestm pewny i chce tego reality show, bo był INNy colll ;&

/ps/

uważam, że Polsat ma niezłe programy.

podmark

Luki! Program "Dwa Swiaty" był polskim pomysłem, ale opierał się w głównej mierze na "The Farm", ale żeby nie było plagiatu postawili drugi domek i tak powstały swiaty : wiejski i luksusowy. "9 niezwykłych tygodni" to niby też polski pomysł, ale nawet w tym serwise jest o takiej grze, której uczestnicy są wkręcani w różne nioespotykane sytuacje, a więc można powiedzieć, że polskich programów nie ma. A "DS" były emitowane w Rosji. Para uczestników poszła na całosć w luksusowej łazience.

[ Dodano: Sob 14 Maj, 2005 23:51 ]
No niestety ale nie zgodzę się ze swoim przedmówcą. POLSAT produkuje programy na bardzo niskim poziomie. A jeżeli jest już cos fajnego to produkują 5 edycji pod rząd (jedynym wyjątkiem jest emitowany po "Barze 2" program "9nt") tak, że się widzom ten program znudzi. Co innego TVN. produkują dobrą rozrywkę, emitują swietne filmy. Wszystkim polecam TVN

Luxis

no dobra, może są oparte na innych formatach, ale jednak maja w sobie cos innego i sa polskie, tak samo np.  big brother i bar, też podobne, bo reality show, a jednak inne...

Kasia^^

Jedno co łączy POLSAT I TVN. Otóż w POLSACIE wszędzie musi się wepchać Ibisz a w TVN Hubercik :P

Livia

polsat stworzyl swoj wlasny rs...

ale byla tylko jedna edycja a szkoda...
teraz po paru latach doswiadczen moglby
ruszyc z produkcja

Kattie

No nie gdzie Polsat a gdzie TVN

TVN zszedl na psy jesli chodzi o tematykę i tresć produkcji, ale jakosć ma niezaprzeczalnie doskonałą.
Zas Polsat to szmelc w każdym calu - i tresć i prowadzenie (Ibisz) i jakosć produkcji.

Jest to dla mnie swoisty fenomen, bo zdaje się żę agencja Freemantle robi i dla jednej i dla drugiej stacji o ile się nie mylę.

BB wróć!

Livia

kiedys wiadzialo sie znaczna roznice miedzy tymi kanalami...

teraz sie zaciera...
TVN schodzi na psy... a Polsat trza przyznac sie poprawia... :hmm:

Polsat to nie tylko Ibisz  :wlosy:

btw. lubie ibisza :gwizd:

Mateusz Sobecki

Livio co ty porównujesz? Polsat to beznadziejna stacja telewizyjna! Udany jest tylko program "Kuby Wojewódzkiego" !!!

Rosa

Polsat JEST marny ale caly problem w tym że TVN zszedł już do polsatowskiego poziomu i stara się stamtąd nie wychylać.

Livia

Mateuszu...  :szczery:

bardzo lubie program Kuby... jeden z najlepszych w calej kompozycji
wszystkich polskich kanalow...  :peace:

i to tylko wyjatkowemu talentowi Kuby, ktorego uwielbiam za ten 'czarny humor'
.... moja krew :dziad:

jednak utrzymuje, ze polsat sie polepszyl a tvn pogorszyl  :ice:

Kryla

No sotatnio ciezko z tymi programami;p nie wiem juz ludzie nie maja pomyslow za 25 lat juz nikt prawie nie bedzie ogladal telewiczji juz lata tluste sie skonczyly

alexander

Jakosć taka sobie jest! nie najgorsza mysle, fajne mmamy te animacje np. baru bo BB niepodobalo mi sie fuuuj TVNie! wstydz się hehe

lukasz900

Jaka Ulga ze juz nie ma Baru 6:D:D:D

grzybowski11

Prawdopodobnie Bar 6 będzie od wrzesnia lub padziernika i jest to chyba dobra wiadomosć.