Gadżety z reality shows

Zaczęty przez alexander, Pt, 09 Gru 2005, 18:43:16

igiko

Odswieże temat:
Ja mam kasete BB-zobacz więcej, dwa numery BB gaszty (jeden z płytą), miałem kiedys koszulkę BB i to chyba wszystko
The Amazing Race fan

podmark

No, a ja mam tylko 2 numery gazety "Big Brother Bitwa". Moja kumpela ma plecak z pierwszej edycji BB (kupowała telefon w Idei, a wtedy wszystkim klientom tej sieci dawali gadżety). Żałuję, że nie mam koszulki z "9 niezwykłych tygodni" - pamiętam, że kiedys można było wygrać w SE.

kuba234567

Ja ostatnio jeszcze kupiłem na aukcji nową płytę, składanke Big Brother.
Co dziwne, że jeszcze znalazłem nową. :)

alexander

Ja mam:

Płytkę BigBrother vol.1
Wszystkie numery BigBrother (ok, nie mam 1 numeru)
kasetę BB
3 kasety VHS z finałami każdej edycji BB
czapkę BB

Miałem:
koszulkę BB
Wielki plakat Agenta :)

kuba234567

A ja na allegro kupiłem pare miesięcy temu skladanke Big Brother w foli nowa i się bardzo ucieszyłem jak znalazłem na aukcji jeszcze nową :)

Goku

Ktos gdzies tu napisał że szkoda że nie ma gry Big Brother...A takowa gra jest w dodatku polska(z bohaterami II edycji) i Freeware!!!Niestety gra jest dosyć prymitywna i szybko się nudzi(na dodatek nie wiadomo na czym polegają wygrane w finale :plask:)...Gra polega na tym aby utrzymać swoją popularnosć na jak najwyższym poziomie(chociaż w finale to nie ma znaczenia :sciana:) wykonując różne niezbyt skomplikowane zadania i odpowiadając na najczęsciej banalne pytania...Grę można pobrać z https://idg.pl/ftp/gry_1733/BigBrother.Symulator.v..1.1.html :)

joker

podmark

Ludzie to mają pomysły... Wątpię, by to był pierscionek Moniki Sewioło. Taką kartkę mogę też napisać i każdemu z Was wysłać  :ubaw:

Pudelek

Ta karteczka jest przesadzona! Wygląda jakby ktos Monikę zmuszał do napisania tego oswiadczenia siłą  :devil: .

Luxis

bez przesady, może pisała w pospiechu

Showmag

oj.. przeciez musiala napisac takie oswiadczenie - tego zażądali od niej ludzie z bb, chcąc sprzedac na aukcji jej pierscionek...
taka aukcja z przedmiotami uczestnikow do wylicytowania faktycznie miala miejsce

joker

Mnie taka karteczka nie przekonuje, szczególnie że nie mam do czego porównać jej podpisu.

Luxis

I aukcja się zakończyła.. pusta... bo nie było chętnych ;) hehe, nie dziwię się z jednej strony :')

NC94

Ma ktos na sprzedarz drugą serię survivor (the australian outback) z polskim lektorem lub polskimi napisami??

joker