MasterChef

Zaczęty przez Showmag, Nd, 01 Kwi 2012, 00:41:38

Damian

Ola wycofała się z programu ze względów zdrowotnych, powrócił Mikołaj który również w tym odcinku był zagrożony, jednak pozostał w programie.

Toni

Szósty odcinek w kategorii 4+ obejrzało 3,707 miliona widzów.
[Wirtualne media]
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Program z odcinka na odcinek coraz bardziej mnie wciąga! Nareszcie Mikołaj odpadł. To już jego drugie odejście. :P

Toni

Nie wszystkich wciąga gdyż od kilku odcinków oglądalność programu spada.
Ostatni odcinek obejrzało 3,060 miliona widzów.
W porównaniu do poprzedniego odcinka to spadek o 648 tysiecy widzów.
Program przegrał z show Polsatu Tylko muzyka.[Media2]

Damian

Dzisiaj z programu odpadł Idir. Nie przepadałem za nim. Odcinek jeszcze lepszy niż poprzednie, to zdecydowanie mój ulubiony program. Toni, oglądalność i tak jest świetna - program jest tani w produkcji, taka oglądalność jest świetna.

Toni

Gdzie napisałem, że oglądalność jest zła?? Zacytuj. Ja (i nie tylko) już się przejadłem Gesslerową.

Damian

Toni, naprawdę nie wiem ile Ty masz lat ale czasem mam wrażenie że pięć. :( Napisałeś że spada, chodziło mi o to że mimo spadku oglądalność jest na ekstra poziomie. Poza tym Ty nie masz tu oglądać Gesslerowej tylko uczestników i ich popisy w programie. Co do znudzenia się nią - no cóż, mimo Twojego znudzenia jej programy i sama Ona przyciągają uwagę milionów Widzów. Sądzę że tvn będzie właśnie takie programy produkował niż drogi i tandetny "X Factor" który prawdopodobnie nie doczeka się 3 edycji z czego się cieszę.

Toni

To, że spada nie znaczy że jest zła!! To ty tak to sobie zinterpretowałeś bo ja nie miałem tego na myśli. Uczestnicy uczestnikami. Ktoś kto ma jej dosyć nie będzie oglądał tego programu gdyż tak jak uczestnicy są ważni w tym programie ona także. Mam zasłaniać oczy, zatykać uszy żeby jej nie widzieć, nie słyszeć?

Damian

Jest to na pewno lepszy program od tych wszystkich przestarzałych programików muzycznych. Ileż można słuchać jak Ktoś śpiewa, na szczęście tvn zawsze wprowadza nowe formaty na rynek.

Nayma

Chłopacy nie kłóćcie się.

Ediss

Muzyka jest od zawsze i zawsze będzie - także w telewizji, w mniejszym lub większym stopniu. Masterchef to znakomity program, ale nie można go porównać do Must be the Music czy Mam Talent, bo jest po prostu inny. Dla kogoś ciekawszy, dla kogoś nudniejszy. W programach muzycznych co edycję występują inne osoby, które inaczej ciekawią i inaczej zaskakują, dlatego te programy niektórym bardzo długo się jeszcze nie znudzą.

Damian

Ediss, zgadzam się. W tym tygodniu "Masterchef" z dużym wzrostem, wygrał z "Must Be The Music". Super!

Toni

Oglądalność ostatniego odcinka to 3,48 miliona widzów w kategorii 4+.
[Wirtualne media]

Showmag