MasterChef

Zaczęty przez Showmag, Nd, 01 Kwi 2012, 00:41:38

Damian

Niezły wynik, myślę że kolejny dobije do 4 milionów. Program dosyć fajny, zobaczymy jak to wszystko się dalej rozwinie.

Toni

Może nie do czterech ale sądzę, że około 3,5 a później ponad powinno być.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

Wyniki oglądalności premierowych odcinków "Mam Talent! 5", "MasterChef" i "Tylko Muzyka 4"
https://showmag.info/2012/09/05/wyniki-ogladalnosci-premierowych-odcinkow-mam-talent-5-masterchef-i-tylko-muzyka-4/

Showmag

Patrząc przypadkowo na ten i inne programy talent-search show odnoszę wrażenie, że zamiast "na talent", kandydaci chcą przedostać się dalej co najwyżej na łzy, litość, desperację i psią, usłużną postawę.

Czy ci ludzie nie mają za grosz godności, by tak łzami szmacić się w zamian za jakiś tam fartuch albo by tylko posmyrać Gesslerową po kiecce?

Ja rozumiem, ze histeria się sprzedaje, że TVN tak chce, że uczestnicy pograć muszą, by producent i dyrektor programowy byli zadowoleni.

Ale do licha, dla fartucha takie cyrki?
Jak ten naród chce zarabiać więcej niż 6 zł na godzinę, jeśli sam z własnej nieprzymuszonej woli jest gotów rzucić studia/pracę i pójść zeszmacić się na oczach bliskich dla jakiegoś fartucha?
I to tak całkowicie za frajer.

Toni

Drugi odcinek "Masterchef" w kategorii 4+ obejrzało 3,065 miliona widzów. [Media2]
Myślałem, że będzie z pół miliona więcej. :) A tu poleciało w dół.

Ediss

Program jest póki co nudny i to dziwne, że nadal utrzymuje się powyżej 3MLN.

Damian

Ediss, to dopiero były castingi, teraz wszystko się rozwinie.

chatiflatt

"Litości, pani Magdo, litości!!! Buuuu!!"
:ubaw:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Program bardzo mi się podoba, z odcinka na odcinek jest coraz ciekawiej. Dzisiaj odpadła Monika Goździalska z "Big Brother Vip".

Toni

Bardzo zadowalający wzrost oglądalności ostatniego odcinka "MasterChef".
Obejrzało go 3,7 miliona widzów w kategorii 4+.
[Wirtualne media]

Damian

Bardzo się z cieszę z tego wzrostu, program naprawdę bardzo dobry, przyjemnie się go ogląda.

Damian

Już się cieszyłem że Mikołaj wyleciał, aż tu w zapowiedzi kolejnego odcinka powraca!  :sciana:

Toni

Piąty odcinek obejrzało 3,423 miliona widzów w kategorii 4+. To około trzysta tysięcy widzów mniej w porównaniu do poprzedniego odcinka.
[Wirtualne media]