Mam Talent!

Zaczęty przez podmark, Pt, 01 Lut 2008, 17:59:02

pawell

Potwierdzenie jest na stronie "MAM TALENT!", Premiera 1 odcinka 6 września. :)

"W ciągu 75 min będziemy zaskakiwać, wzruszać, śmieszyć, przerażać."

Kuba 942

No to już wiadomo,że w sobotę.Jeżeli po Niani to tak koło 20:35.
Weekendy zapowiadają się bogate w reality

Kuba 942

Na https://mamtalent.plejada.pl/wideo.html można zobaczyć parę filmików z castingów do programu Mam Talent.Znajdują się tam między innymi gra na policzkach,gra na pile i na liściach,mistrz wycinanek czy cyrkowiec.Jest też dużo zdjęć z castingów

DJ Ice

No prawie zgadłeś Kuba - przejechałeś o 5 minut - Mam Talent w każdą sobotę o 20:30 w TVN. :D

Showmag

"Mam Talent!" zadebiutuje 13 września
Wiadomo już, że "Mam Talent!" - nowy program telewizji TVN, emitowany będzie w soboty, począwszy od 13 września.

Więcej: https://showmag.info/?p=3645

DJ Ice

matlewq

Showmag

01x01
WOW! Świetny program, z pewnością będę śledził każdy odcinek.
Nie spodziewałem się, że będzie aż tak dobrze.

Myślę, że Fort Boyard jest juz martwy.

DJ Ice

01x01
Świetna produkcja. Cieszę się, że polski oddział Fremantle nie spartolił bardzo dobrego formatu tak jak to było w przypadku ''Show!Time''.  :los:
Rozbroiła mnie Klaudia Kulawik. Niesamowity głos - ta dziewczynka ma niesamowity talent i wrodzoną skromność. Niesamowite, ona ma zadatki na prawdziwą gwiazdę polskiej muzyki.
Szczerze powiem, że nawet Wojewódzki w JURY nie denerwował mnie tak jak w ''Idolu'' i nie odebrał mi przyjemności oglądania tego programu.
Chwilowo wiało nudą, ale to zależało od uczestników prezentujących swój talent. Miałem tylko wrażenie, że Prokop nie dawał dojść do słowa Szymkowi. Jeżeli już coś Hołownia mówił ciekawego to Prokop się wcinał niepotrzebnie w niektórych momentach.

Pod względem realizacyjnym nie mam żadnych zastrzeżeń - wszystko PERFECT. :cwaniak: Czekam na kolejne odcinki. :)

Co do ''martwości'' Fort Boyard - ja jestem tego pewien. :D Jak już w pierwszym tygodniu osiągnął tak niską oglądalność, to nie sądzę, aby później było dobrze. Myślę, że pierwsze miejsce w sobotnim prime-time zajmie TVN ze swoim ''Mam Talent!'', ''Jak Oni Śpiewają'' Polsatu zajmie miejsce drugie, zaś trzecie Dwójka ze swoją produkcją ''Fort Boyard''. :devil: Oczywiście to tylko moje przypuszczenia, ale jednak mimo wszystko - realne.

chatiflatt

01x01
Ten program jest po prostu świetny! Cytując Chylińską - jest zajebisty !
Wyciąga z widza ogromne emocje - śmiech, strach, wzruszenie. Jurorzy oceniając uczestników bawią się razem z nimi, nie są znudzeni, ale wręcz zafascynowani. I to jest fajne. Jedno ale - prowadzący nie powinni moim zdaniem okazywać swojego zażenowania występami kandydatów. Ale ogólnie jestem jak najbardziej na TAK !
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

01x01

Mi się także podobało. Ta dziewczyna Kulawik ma naprawdę dobry głos, ale mi się najbardziej podobał występ akrobatyki przez dwóch chłopaków którzy są chyba w Kanadzie. Niektóre rzeczy śmieszne, tak jak ci co na początku wydawali dźwięki samochodu, potem był śpiew, w tym duecie była śmiesznie ubrana pani. Albo koleś wjechał na motorze i teraz nikt nie wiedział co będzie a tu wyskakuje z odgłosami ptaków. Tylko to co pokazał było chyba trochę za mało. Jury w porządku, nie mam zastrzeżeń. Realizacja programu bardzo dobra. Jednak jak TVN się za coś bierze do tego z reguły nie spartoli, choć wiem, że TVN przecież sam tego nie realizował.

Goku

"Mam Talent!" było świetne! Szczególnie ta dziewczynka, która śpiewała "Dziwny jest ten świat". :prosi: Nie mogę doczekać się następnych odcinków!

Kuba 942

Oglądalność pierwszego odcinka Mam Talent wg. TNS OBOP: 3 050,93 a powtórkę oglądało 1 860,35. Najlepiej oglądany program TVN (Taniec z Gwiazdami )oglądało 3 419,95.

pawell

Śpieszę z wynikami AGB:

Jak wynika z danych firmy AGB Nielsen Media Research, nadany 13 września o godz. 20.35 pierwszy odcinek "Mam talent" obejrzało 4,18 mln widzów co stanowi 29,59 proc. udziału w rynku oglądalności.

:)