Jak Oni Śpiewają

Zaczęty przez podmark, Nd, 07 Mar 2007, 10:57:51

Pudelek

Pijana Halinka Kiepska wyproszona z samolotu
Marzena Kipiel-Sztuka, gwiazda serialu "Swiat według Kiepskich", była rano tak pijana, że nie wpuszczono jej do samolotu na lotnisku w Szczecinie - podaje gazeta.pl
Najpierw była krótka wymiana zdań z kapitanem, potem przyjechała policja. Halinka Kiepska miała prawie 3,5 promila.

Przed południem aktorka chciała szybko dostać się do Warszawy. Niestety, wchodząc do samolotu na lotnisku Szczecin-Goleniów, trafiła na kapitana z zasadami. Pilot zabronił jej wejscia na pokład, bo bał się ewentualnych problemów w czasie lotu. Aktorka przekonywała, że nie wypiła dzis wiele. Ale biorąc pod uwagę, że była 9 rano, pani Marzena musiała więc wypić "trochę więcej" wczoraj. Kapitan postanowił wezwać policję. Ta ustaliła, że aktorka ma aż 3,37 promila alkoholu w wydychanym powietrzu.

Policja nie zatrzymała gwiazdy, bo nie było takiej potrzeby - aktorka nie kłóciła się mundurowymi. Przekazano ją ochronie lotniska.

Onet.pl

podmark

O jej problemie z alkoholem słyszałem już wczesniej, ale poprzednie jej ciągi były spowodowane rozstaniami z kolejnymi partnerami. Teraz ma męża i wydawało mi się, że jest szczęsliwa. No chyba, że miała dzień wczesniej jakąs solidną imprezkę... Ale ta kobieta ma głowę do picia  :yeah:

Pudelek

Oj napewno dzień wczesniej była pożądna libacja ! ! !
Jutro sie podpytam znajomego, który pracuje na lotnisku czy widział całe zajscie. Lotnisko w Goleniowie jest malutkie wiec tam wszyscy wszystko wiedzą.
Ciekawe czy Marzenka sobie podspiewywała  :devil: .

Exile

Wczoraj był kolejny odcinek...
Kto nie oglądał niech nie czyta :D
Czemuż Herbus nie wypadła? Było już tak blisko, a teraz nie jest nawet zagrożona... Chociaż piosenka z "Na dobre i na złe" wyszła jej całkiem niele... Czemu wczoraj Edytka tak surowo oceniała? Ela dawała 5 i 6 a Edytka 2 dała nawet Nataszy(!)... Został już tylko jeden facet - to niedobrze...

podmark

A mi się bardzo podobało, jak Edyta oceniła Nataszę :). Pojechała ją po całej bandzie... "Dla mnie to była parodia i kabaret, brak własnej interpretacji. DWA !!" - hehe.

Afera z pijaną Marzenką chyba jej zaszkodziła, ale mam nadzieję, że zostanie. Moskwa z piosenką Elthona wypadł blado, nawet bardzo. Podobało mi sie jednak jego wykonanie "Czterdziestolatka".

Ogólnie rzecz biorąc, to program na finiszu stacje się bardzo ekscytujący, ale można bardzo łatwo zgadnąć, kto zwycięży - Agnieszka pokazała, że jest nie do pobicia.

Pudelek

A ja uważam, że Edyta Herbus zaspiewałą naprawdę przyzwoicie jak na swoje warunki. Zdecydowanie zasłużyła na wygraną z Włodkiem.
Występy Nataszy i Roberta mi sie nie podobały. Nie dali rady oryginałom.

Luxis

Agnieszka wygra, a program ogólnie mi sie podoba, tylko punkty od jury nie podobają mi się, bo tylko Ela jest obiektywna i teraz Edyta jakos w tych punktach miesza...
Prowadzący ... hmm... nielubie Cichopek, a Ibisz jest mi obojętny...

Showmag

Agnieszka Włodarczyk wygrywa "Jak Oni Spiewają"
Dzis w Polsacie zakończyła się pierwsza edycja programu "Jak Oni Spiewają". O zwycięstwo walczyły Agnieszka Włodarzyk i Natasza Urbańska.

Pierwsza edycja "Jak Oni Spiewają" rozpoczęła się w sobotę, 3 marca i wzięli w niej udział następujący aktorzy serialowi:
- Weronika Potoczny z "Plebanii" (Agnieszka Włodarczyk)
- Grażynka z "Klanu" (Małgorzata Ostrowska-Królikowska)
- Ksiądz Antoni Wojtowicz z "Plebanii" (Włodzimierz Matuszak)
- Waldek ze "Złotopolskich" (Andrzej Nejman)
- Halinka Kiepska ze "Swiata według Kiepskich" (Marzena Kipiel-Sztuka)
- Artur Kulczycki z "Pierwszej miłosci" (Łukasz Płoszajski)
- Patrycja Cwał-Wisniewska z "Sąsiadów" (Małgorzata Lewińska)
- Doktor Artur Rogowski z "M jak Miłosć" (Robert Moskwa)
- Ewa Nowicka z "M jak Miłosć" (Dominika Figurska)
- Poseł Władysław Biernacki ze "Złotopolskich" (Marek Siudym)
- Silene Arbekajte-Nawrocka z "Fali zbrodni" (Natasza Urbańska)
- Tomek Gabriel ze "Złotopolskich" (Piotr Szwedes)
- Ula z "Na Wspólnej" (Edyta Herbus)

Co tydzień wszyscy zawodnicy walczyli o głosy widzów. Ich występy oceniało jury w składzie: Edyta Górniak, Elżbieta Zapendowska, a także Rudi Schuberth.

Dzis o godzinie 22:55, w programie na żywo ogłoszono wyniki 13-tygodniowej rywalizacji. Brylantowy Mikrofon otrzymała Agnieszka Włodarczyk. Nagrodę stanowi też szansa nagrania solowej płyty.

Przypomnijmy, że "Jak Oni Spiewają" to polska wersja brytyjskiego formatu "Soapstar Superstar". Już jesienią w Polsacie oglądać będzie można drugą edycję widowiska.

* * *
przypadkiem natrafilem dzis na ten program - widzialem go pierwszy raz na oczy i nie moglem patrzec na tą marną Cichopkową. jej predyspozycje do prowadzenia jakiegokolwiek programu są zerowe... mialem wrazenie, ze widzow tego widowiska traktuje się jak debili - ciągłe: "już za chwilkę, już za momencik", wieczne powtarzanie tych samych haseł, a i jeszcze numer z "aż trzynastoma odcinkami", "aż 13 spotkan"... czyzby komus brakowało słownika w gębie?
nie zabraklo wpadek technicznych, a Krzysiu - niczym urodzony mitoman - jak zwykle wyskoczył na początku z "najpopularniejszym widowiskiem" - tradycyjny wyswiechtany slogan w jego ustach... widać jego zdaniem dane mu jest prowadzić wszystkie najpopularniejsze widowiska w Polsce :zabek:
Ciekawe, czy chociaż wyniki poprawnie dzisiaj odczytał? :devil:

podmark

Wygrała zasłużenie, jednak miałem dzis pewne obawy, że może nie zdobyć głównej nagrody. Powodem zwątpienia były lepsze występy Nataszy, ale "Małymi tęsknotami" Agnieszka po raz kolejny udowodniła, że umie spiewać :)

Exile

Cały program ogólnie bardzo mi się podobał, może dlatego, że Taniec z gwiazdami mi się przejadł... Zmienić prowadzących i będzie naprawdę gites :D Kibicowałem jednak Robkowi Moskwie, szkoda że nie wszedł do finału, ale to pewnie dlatego, że podpadł publicznosci w M jak Miłosć, gdzie aktualnie gra nielubianą postać...

Pudelek

A ja kibicowałem . . . Edycie Herbus  :los: .
Dzięki niej ten program był barwny i cos się w nim działo. Poza tym miło było pooglądać te wszystkie jej próby (no i przy okazji wpadki  :P ).
OK. Spiewala słabo. Ale w jej wykonaniach było więcej emocji niż u Agnieszki Wlodarczyk, która jednak wygrała zasłużenie.

Po za prowadzącymi irytowali mnie jeszcze:rodzinka Nataszy i mama Agnieszki. Brat Agnieszki z nerwów tylko intensywnie przeżuwał gume. To wszystko rzeczywiscie było w stylu: wies spiewa i tańczy.

joker

CytatSukces "Jak Oni Spiewają"
Napisał Admin dnia 2007/6/8 19:30:00 (1 odsłon)
Jak Oni Spiewają

W ubiegłym tygodniu Polsat zakończył emisję pierwszej edycji show "Jak Oni Spiewają". Program był hitem wiosennej ramówki kanału, uzyskując lepsze wyniki, niż TVN-owski "Taniec z Gwiazdami 5".

Finałowe emocje muzycznego show oglądało w ubiegłą sobotę prawie 5 mln widzów, to ponad 200 tysięcy więcej, niż finałowy odcinek "Tańca z Gwiazdami". Srednia oglądalnosć wszystkich odcinków "Jak Oni Spiewają" wyniosła 4,5 mln widzów, a udziały wyniosły 31,19%.

Widowisko przyciągnęło przed telewizory głównie kobiety, które stanowiły 61,7% widowni. Widownia była w wieku 30-34 i powyżej 40 roku życia, pochodziła ze wsi, ale także z srednich i dużych miast. W profilu widowni dominują widzowie o wykształceniu podstawowym.

Program uzyskał duże wpływy z reklam i plansz sponsorskich. Według danych cennikowych nie uwzględniających rabatów, Polsat zarobił 32,4 mln zł. To więcej, niż wyniosły reklamowe wpływy piątej edycji "Tańca z Gwiazdami" - 24 mln zł (przy sredniej widowni 4,9 mln osób). "Największymi reklamodawcami byli: Nivea, która wydała 1,3 mln zł oraz Plus GSM - 0,98 mln zł.

[AGB Nielsen Media Research]
Oho! Chyba mamy nowy hit polsatu na miarę baru - kolejne 4 edycje murowane, a jak się znudzi to przeniosą do TV4 :los:

Exile

I w piątej edycji zobaczymy pewnie jakąs miss polonia z lat 80. lub statystki z Plebani :D

voytasss

Exile ale żes pojechal po nich osttre ;p

szczerze to bym nie chcial tam ogladac babci z Plebanii :(

joker

CytatOsrodek Badawczy Pentor na zlecenie Życia Warszawy zapytał Polaków o to, kogo zatrudniliby w swojej firmie. Ankietowani mogli wybierać między politykami, dziennikarzami, piosenkarzami i aktorami.
(...)
Ponad 60 proc. osób pytanych przez Pentor widziałoby w swojej firmie znany z telewizyjnego ekranu duet - aktorkę Kasię Cichopek i prezentera Krzysztofa Ibisza (od niedawna wspólnie prowadzą program rozrywkowy "Jak oni spiewająń).

link do całego artykułu: https://praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,4199816.html
:?!:  :plask: