Jak Oni Śpiewają

Zaczęty przez podmark, Nd, 07 Mar 2007, 10:57:51

podmark

Na YouTube trza szukać :D
https://youtube.com/watch?v=vHL6ydSVbMc - "Glamour"
https://youtube.com/watch?v=1upikpgp50U - to drugie :)

Fergie zbytnio nie pomogła "JOS" :/ - widownia z odcinka na odcinek spada (mało, ale jednak :/). Sobotni odcinek oglądało prawie 4,9 miliona.

Pudelek

Górniak kontra Doda

Piosenkarki skoczyły sobie do gardła.

W ostatnim odcinku Jak ONI spiewają Edyta Górniak skrytykowała manierę z jaką spiewa Doda oraz wartosć jej piosenek.

Zapytana o ocenę występu Dominiki Figurskiej, która wykonywała Szansę zespołu Virgin powiedziała Jakaż to jest durna piosenka. Ale dobrze, że zaspiewałas ją po swojemu, a nie z tą manierą, z jaką spiewa Doda. Publika zamarła. Gwiazdy starają się unikać wzajemnej krytyki, ale Górniak tej zasady najwidoczniej nie uznaje.

Doda odpowiedziała na ten atak na swojej stronie internetowej Jesli chodzi o wypowied Edzi, to wydaje mi się, że kobieta po trzydziestce powinna trzymać na wodzy swoje frustracje, zawisć i zazdrosć w stosunku do młodszych koleżanek z branży. Rozumiem, że może do tej pory być zła, że nie udało jej się wygrać ze mną w konkursie premier w Opolu i ,,durna szansa" pozostawiła ją daleko, daleko w tyle. Ale zanim zaczęła ją krytykować powinna zastanowić się nad tym, że obraża – nie mnie, ale ludzi, dla których ,,Szansa" wiele znaczy i wiele zmieniła w ich życiu. Piosenkarka poradziła także koleżance po fachu skupić się na kolejnej płycie oraz nauce hymnu polskiego(Auć!). Nie omieszkała wypomnieć divie, że jej płyty słabo się sprzedają, a sama nie napisała ani jednej piosenki.

Wojna między gwiazdami nabrała rumieńców. Ciekawe, czy Górniak nie pozwie Rabczewskiej do sądu, w końcu to jej ulubiony sposób na rozwiązywanie problemów.

Kozaczek.pl

Rosa

Dzisiejszy występ Włodarczyk naprawdę mi się podobał. Poprzednio było OK ale dzisiaj dopiero pokazala że jednak potrafi spiewać.  :bravo:

podmark

A ja po wczorajszym odcinku jestem bardzo zawiedzionym. Zagrożone są dwie osoby, które zaspiewały dobrze. Ja nie wiem, jak ludziom mogło się bardziej podobać kwiczenie Moskwy, czy sapanie tego księdza... Jury tez mnie niemiło zaskoczyło. No jak można Roberta Moskwę ocenić tak samo, jak Marzenę Sztukę ?? (To samo zresztą tyczy się Nejmana). Wczorajszy odcinek miał lekko zmieniony format i już mi się nie pdoobało. Po jaką cholerę dawali te smsy dopingujące gwiazdy ?? Przecież to ewidentna komercja... Poza tym styl prowadzenia tez był jakis inny. Cichopkowa mnie denerwowała tak, że myslałem, że głupszej idiotki z niej zrobic nie mogli...

Showmag

"Jak Oni spiewają" tracą widzów / 20.03.2007
Program "Jak Oni spiewają" aż o połowę podniósł oglądalnosć sobotniego wieczornego Polsatu i dał stacji pozycję lidera. Jednak widownia show systematycznie maleje.

Trzy pierwsze wydania "Jak Oni spiewają" obejrzało srednio 5,18 mln widzów, a udziały wyniosły 32,34% - wynika z danych AGB Nielsen Media Research. Jednak oglądalnosć programu spada. Pierwszy epizod, nadany 3 marca, przyciągnął przed ekrany prawie 5,7 mln widzów, ale wydanie z 17 marca obejrzało już 4,87 mln widzów. W grupie widzów w wieku 16-49 lat show ogląda srednio 2,32 mln osób, a udziały są nieco niższe, niż u ogółu telewidzów i wynoszą 31,52%. Mimo spadającej oglądalnosci, Polsat z "Jak Oni spiewają" wygrywa sobotnią walkę o widza, będąc liderem wieczornego pasma zarówno w grupie wszystkich widzów, jak i w komercyjnej grupie docelowej. Kolejne miejsca zajmują Jedynka, TVN i Dwójka.

Największym osiągnięciem spiewanego show jest jednak prawie dwukrotne podwyższenie oglądalnosci stacji Solorza w sobotnim pasmie 20:00-22:05. Rok temu programy emitowane przez Polsat w tych własnie godzinach przyciągałby bowiem raptem 2,69 mln widzów (udziały 17,02%), a w grupie 16-49 lat - 1,44 mln osób (udziały 19,67%).

[Wirtualne Media]

Pudelek

Shakira wystąpi w programie 28 kwietnia ! ! ! Ten program naprawdę zwyżkuje w moich oczach. To fragment artykułu z Kozaczka:

Pierwotnie jej pobyt miał być związany z otwarciem amfiteatru w Płocku. Niestety jak wyjasnił wiceprezydent miasta Piotr Kubera Impreza była przygotowana, mielismy sponsora, a nawet umowę z telewizją. Niestety, budowlańcy zawiedli: Prace są jeszcze nieskończone i nie zdążymy na zaplanowany termin.

Telewizja Polsat nie zamierza jednak zrezygnować z wizyty tak wielkiej gwiazdy. Kolumbijka jako druga zagraniczna piosenkarka po Fergie wystąpi w rozspiewanym programie.

Rosa

Przecież to była bajka z tą Shakirą związana z 1 kwietnia.

Pudelek

No nie wiem. News ten został podany 10 kwietnia. Zresztą Ibisz dzis też cos o Shakirze wspominał.
A tak to największą gwiazdą odcinka była Edyta Herbus  :P .

Rosa

Najlepiej spiewa oczywiscie Urbańska i wiem że powinna zachwycać no ale co zrobić jak mnie nie zachwyca? Jakos nie przekonuje mnie jej styl   :los:  W związku z tym oczywiscie uważam że wygrać powinna Włodarczyk  :zabek:

A co do samego programu, cieszę się że E Górniak się nieco rozkręciła natomiast strasznie, okropnie wkurzają mnie prowadzący i ich dowcipy  :sciana:  :sciana:

Pudelek

Prowadzący są równie żałosni co Hubert Urbański. Ale on przynajmniej jest pierwowzorem.
Zgadzam się, że to Agnieszka Włodarska powinna wygrać. Urbańska pokazała swój kiczowaty styl na eliminacjach do Eurowizji. Moją sympatię wzbudza jeszcze Marzena Sztuka. No i lubię jeszcze popatrzeć na to fałszujace dziewcze :los: .

Exile

Ibisz z odcinka na odcinek coraz bardziej żałosny... próbuje jakis nieudolnych sztuczek (np. niedopuszczając Eli do głosu, powiedział wtedy za nią ocenę - to było chyba przy Robercie Moskwie) albo kładąc się do łóżka z Urbańską... A Kasia Cichopek miała piękną sukieneczkę...co z tego, skoro ona nie umie takiego show poprowadzić.
Ciekawi mnie, kto z zagrożonych odpadnie, chyba jednak widzowie dalej przepchną skrzeczącą Herbus (ta to dopiero jest gwiazdeczka...) i odpadnie Matuszak.... osobiscie wolę dalej oglądać księdza proboszcza niż tą tancereczke...

podmark

Łee tam - własnie to, jak podał ocenę za Elę było bardzo smieszne. Scena "łóżkowa" z Nataszą również. Ludzie - to nie on za bardzo decyduje, czy ma wejsć do tego łóżka, czy nie - wszystko jest ustalone przez reżysera i jemu muszą być posłuszni prowadzący.
Ale rzeczywiscie - "Jak Oni spiewają" mają słabych prowadzących. Ibisz był dobry w pierwszych trzech "Barach", Cichopkowa udająca słodką idiotkę też kiepska. No, ale chociaż Polacy mają swój pomysł na prowadzenie (nieudolna ta idea, ale zawsze), w przeciwieństwie do "Tańca z Gwiazdami", gdzie na potrzeby show Urbański i Skrzynecka muszą się dostosować do twardych wytycznych formatu.

Ale wczoraj wpadkę zaliczyli... Osoba obsługująca magnetowidy już chyba się pożegnała z pracą  :gwizd:

Exile

No, każdy to może inaczej odbierać dla mnie wczorajsze numery Ibisza były słabe...
Podobało wam się wykonanie mojej ulubionej niegdys piosenki "Joe Le Taxi" przez Edytę Herbus?

Rosa

Edyta za grosz nie ma talentu do spiewania ale mozna ją pooglądać :)
Myslę że teraz jednak już nadszedł czas na jej odpadnięcie.