Jak Oni Śpiewają 4

Zaczęty przez Pudelek, Pn, 12 Maj 2008, 13:36:52

pawell

Drugi odcinek także nie przekroczył bariery 3 mln widzów. Wynik z ubiegłej soboty: 2,91 mln widzów przy 23,12 proc. udziale w rynku.

Czyżby VI edycja była ostatnią? :)

Kuba 942

Spada widownia programu Jak oni Śpiewają. Według AGB NMR program ten od 27 września do 12 października oglądało średnio 3,03 mln widzów i zapewniły stacji 20,97 proc. udziału w rynku. Polsat w tym paśmie wyprzedza TVN i Jedynka. Poprzednią edycję programu oglądało średnio 3,77 mln widzów, a udział w rynku wynosił 26,57 proc.
A według TNS OBOP ostatni odcinek JoŚ oglądało 2 223,06.
Czyżby to ostatnia edycja? Oby tak.

DJ Ice

CytatCzyżby to ostatnia edycja?

Chyba nie. :) 3 mln to jak na taką konkurencję nie jest słabo, szczerze myślałem, że będzie znacznie gorzej.  :devil: Program ma wyrobioną markę w Polsacie więc swoich widzów przyciąga - wątpię, aby zakończono JOŚ i zastąpiono go nowym programem, który mógłby być jeszcze słabszy. :)
Ale tutaj z miłą chęcią chciałbym poznać zdania Podmarka odnośnie kolejnej edycji no i jak może to niech wypowie się w temacie ''FG". :)

chatiflatt

Ale gwiazdy powoli się kończą.. ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Cytat: chatiflatt w Pn, 20 Paź 2008, 23:57:38
Ale gwiazdy powoli się kończą.. ;)
Oni chyba zawsze znajdą gwiazdki pojedynczych seriali, albo ostatnio popularne jakiś sportowców. Tak jak w TzG gdzie prawie połowy nie znałem.

podmark

Cytat: DJ Ice w Pn, 20 Paź 2008, 21:13:59Ale tutaj z miłą chęcią chciałbym poznać zdania Podmarka odnośnie kolejnej edycji
Moje zdanie nic w tej kwestii nie zmieni. Polsat się mnie (na razie) nie słucha  :devil:
Niemniej jednak uważam, że na wiosnę będzie kolejna edycja JOŚ, bo mimo spadku widowni program nadal jest jednym z najpopularniejszych propozycji Polsatu i trzeba to trzymać w ramówce, bo nie wiadomo, jak się przyjmą wiosenne nowości, a zawsze może być gorzej niż jesienią :D

chatiflatt

nie wypuszcza się z rąk kaczki znoszącej zlote jajka, czyż nie tak? :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Macie racje. Ten program pomimo tego, że wyniki oglądalności spadają i tak jest jedną z najbardziej oglądanych propozycji Polsat u w tą kiepską jesień dla słoneczkowej telewizji. W zeszłym tygodniu trzecie miejsce wśród TOP 15 Polsatu z 2 539,48 według TNS OBOP

Kuba 942

Jutro w JoŚ normalnie szaleją, widziałem w reklamie, że Anna Mucha zaśpiewa z... Jerzym Urbanem   :ubaw:
Artur Chamski czy jak on tam ma z Violettą Villas  :plask:  :ubaw:
Coś dużo jej znów ostatnio w polskiej TV. Ostatnio u Majewskiego teraz w JoŚ.
Cóż za pomysł z tymi duetami...

podmark

Cytat: Kuba 942 w Pt, 07 Lis 2008, 16:24:11Cóż za pomysł z tymi duetami...
Duety były w każdej edycji, więc nic dziwnego, że są i teraz.

Showmag

Finał "Jak Oni Śpiewają 4"
Wczoraj wieczorem w Polsacie zakończyła się emisja czwartej edycji programu "Jak Oni Śpiewają".

Więcej: https://showmag.info/2008/12/07/final-jak-oni-spiewaja-4/

Kuba 942

Wczoraj zajrzałem do finału JoŚ bo w TV nic ciekawego nie leciało.
Ibisz to jednak mistrz przeciągania. W Mam Talent poszło nawet szybko, a tu się pytał widowni kto ma wygrać czy chcecie wiedzieć i.t.p  :plask:
W Barze w finale także lubił przeciągać.
Gwiazdy naprawdę im się kończą, bo Artura Chamskiego ani Karoliny Nowakowskiej nie znam. Zresztą było parę osób których w ogóle nie znam (pewnie jacyś aktorzy z polskich serialików)
Ten Seat (główna nagroda) przeciętny. Ta Alfa Mito z FG dużo lepsza.

Niestety Ibisz z Cichopkową zaprosili nas na piata edycję JoŚ która już wiosną  :plask: :vomit:

DJ Ice

CytatNiestety Ibisz z Cichopkową zaprosili nas na piata edycję JoŚ która już wiosną   

Nie rozumiem Cię. Skoro nie lubisz tego programu to wcale go nie musisz oglądać. Są przecież inne kanały telewizyjne.
Mnie - decyzja o przygotowaniu kolejnej edycji - nie dziwi. I tak ''Mam Talent2'' na wiosnę nie będzie, więc jest większe prawdopodobieństwo, że nadchodząca edycja odniesie większy sukces. Zresztą ta edycja i tak nawet nieźle się wybroniła przy ''Mam Talent''. A gwiazdy wszędzie się kończą - nawet w ''TzG''. A zasada ''śpiewający aktorzy'' została zachowana - każdy z uczestników czwartej edycji ''Jak Oni Śpiewają'' gra lub grał w serialu, a nawet w teatrach.

Kuba 942

Cytat: DJ Ice w Nd, 07 Gru 2008, 13:33:11
CytatNiestety Ibisz z Cichopkową zaprosili nas na piata edycję JoŚ która już wiosną   
Nie rozumiem Cię. Skoro nie lubisz tego programu to wcale go nie musisz oglądać. Są przecież inne kanały telewizyjne.

Bo ja bym chciał zobaczy jakiś inny reality. A nie do znudzenia to samo. Wiosna-jesień, wiosna-jesień i.t.d
Nie zdziwię się jak będą chcieli tak samo jak TzG dobić do dziesiątki.
Jak na porę (taka sama jak MT tylko pół godziny wcześniej) to wyniki mieli dobre, ponad 2 miliony zawsze się uzbierały. Pewnie wyniki  oglądalności finału skoczyły w górę.

DJ Ice

CytatBo ja bym chciał zobaczy jakiś inny reality. A nie do znudzenia to samo. Wiosna-jesień, wiosna-jesień i.t.d

Mimo, że nie przepadam z JOŚ, to i tak się z Tobą nie zgodzę. Jest przecież jeszcze inna widownia, która lubi oglądać ten program, na co wskazują wyniki oglądalności.
Tak poza tym nowe reality mogło już by nie odnieść takiego ''sukcesu'' jak JOŚ. A przykładów chyba nie muszę podawać. Pewnie je znasz. :]