Jak Oni Śpiewają 3

Zaczęty przez Pudelek, Pt, 26 Paź 2007, 09:47:11

Pudelek

Nabór do kolejnej edycji "Jak Oni śpiewają?" rozpoczęty

Nina Terentiew w rozmowie z Faktem potwierdziła informacje, które od jakiegoś czasu pojawiały się wśród żądnych sławy serialowych aktorów:

,,Dlaczego nie mamy pociągnąć dalej tego show, skoro widzowie tego chcą?"

Po tym, jak TVN już niemal oficjalnie potwierdził 7. edycję ,,Tańca z gwiazdami", to samo musiał zrobić Polsat ze swoim programem. Za chwilę TVP ogłosi, że niedługo zaczną się przygotowania do ,,Tańca na lodzie 2".

Telewizje nie za bardzo wiedzą, czym zastąpić show, które gwarantują dużą oglądalność. A jeden odcinek ,,TzG", ,,JoŚ" czy ,,TnL" jest tańszy od kupienia jakiegoś hitowego filmu.
ukaraj.pl

Exile

Z takimi gwiazdami, jak w 2. edycji to serdecznie podziękuję! W 1. edycji kojarzyłem wszystkie gwiazdy prócz Urbańskiej, w 2. edycji odwrotnie - kojarzę 4, no góra 5 osób, a reszta to pierwsze słyszę i widzę. W 3. edycji będzie pewno jeszcze gorzej

Luxis

gorzej być nie może, czyli już gorszych i mniej znanych gwiazd nie będzie :devil: dla mnie może być następna edcyja albo i nie, i tak jej nie będę oglądał, tak jak drugiej nie oglądam :)

Tkk_Bolly

Trochę się wam dzwie .W pierwszej edycji brano uczestników według tego czy są znani... i wyszły tylko dwie gwiazdy które umią spięwać Natasza i Agnieszka.
Aw w drugiej brali część gwiazd i część mniej znanych osób ,które poprostu umieją śpiewać
I teraz mamy Trzepiecińską Liszowską Polka Kazadi .Dlatego ta edycja jest dla mnie atrakcyjniejsza.Ale znowu bez przesady nie narzekajcie na gwiazdy , ja znałem wszystkich oprócz Kazadi bo nie oglądam Egzaminu z Życia i oprócz Sowińskiej i Zielińskiej bo są z seriali ,które debiutowały po premierze JOŚ2

chatiflatt

a ja proponuję zabawę - typowanie kto wystąpi w 3. edycji ;P
Ale tak na poważnie.

Ja typuję Joannę Jeżewską, grającą dr Olgę Frączak w 'Samym Życiu'.
Aktorka sympatyczna i do tego umiejąca śpiewać.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Ja chciałbym zobaczyć Dominkę Kurdziel. Grała ona wiele epizodów w "Świecie według Kiepskich" To ta duuużża :los:. Kilka lat temu wygrała festival debiutów w Opolu. (Pokonała wtedy Katarzynę Cerekwicką. Potem nagrała piosenkę z Pawłem Kukizem, którą również wykonali na festivalu w Opolu. A teraz wspiera swoim głosem Piaska. Płyta solowa by się jej przydała.

Rosa

Dobrą obsadę miala pierwsza edycja, druga to już marne popłuczyny i uważam że nie ma sensu tego programu dalej ciągnąć. Wolalbym obejrzeć nową wersję Idola. Od poprzedniej edycji minelo już troche czasu , podrosło parę osob które kiedyć mialy po 14 czy 15 lat i byłaby szansa że usłyszymy kogoś nowego i dobrego.

chatiflatt

ale 3. edycja to fakt. więc sypcie propozycję, może się zasugerują ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tkk_Bolly

Monika Jarosińska -Jolka w Samym Życiu . Niby niedługo ma wydać płytę ale jak wiemy taki program jej pomoze sie wypromować.Pozatym w Samym Życiu stawia pierwsze kroki jako piosenkarka

chatiflatt

zasugerowali się naszą krytyką i naprawdę się postarali ;)
Cytat: Lansik.plPolsat jako pierwszy skompletował gwiazdy do kolejnej edycji swojego show Jak oni śpiewają. TVN oraz TVP nadal walczą o sławne osoby, które mają do wyboru taniec na parkiecie lub na lodzie.

Super Express podaje, że o brylantowy mikrofon będą walczyły narzeczone uczestników drugiej edycji - Aneta Zając z serialu Pierwsza miłość i Anna Janocha z M jak miłość. Joanna Kurowska schudła 20 kilo, by dobrze prezentować się na scenie. Jej konkurentką będzie Olga Bończyk z Na dobre i na złe, która śpiewa w teatrach muzycznych. Poza tym Kaja Paschalska z Klanu, która ma już na koncie wygraną w Debiutach opolskich. Panów będą reprezentowali Kacper Kuszewski i Przemysław Cypryański z M jak miłość, Wojciech Medyński z serialu Samo życie i Dariusz Kordek, który pojawia się w wielu serialach.
MjakMiłość i PierwszaMiłość mają ogromną oglądalność [ta druga u babć, ale ma] więc program z przystojnym Markiem Mostowiakiem [moja mama mówi że jest podobny do owcy :hahaha:] i z Kubą z Łowickiej, do tego świętą Marysią z Wrocławia i przemiłą panią anestezjolog z LeśnejGóry - może osiągnąć sukces ;)
Barbara Weston

Pudelek

Kaja Paschalska przecież ma na swoim koncie już chyba dwie płyty. O tym, ze straciła kontrakt nigdzie nie pisano. A gdyby się tak wydarzyło to ludzie przeczytaliby o tym z satysfakcją. A jeśli nie ma kontraktu to czemu ma dostać kolejną szansę? Dla takich jak ona wkrótce pewnie powstanie program "Come back" dający szansę na ponowną karierę.
Niech zaśpiewa tylko swoją "Małą chinkę Chikulinkę"...

chatiflatt

ośmiesza sie dziewczyna. Pudelki i inne plotki przestały się nią ostatnio interesować, a to źle. Teraz znowu zaczną i będzie na językach.
Barbara Weston

Jason

a to jak ktos wydal plyte to moze w ogole brac udzial w tym programie? ja myslalem, ze to dla aktorow jest ale amatorow w spiewaniu. W koncu program sie nazywa 'jak oni spiewaja' a przeciez jak spiewa Paschalska to kazdy wie.

Pudelek

Nie dość, że mało amatorów to jeszcze mało (prawdziwych) aktorów. I tak jest od pierwszej edycji. Chociaż Paschalska to już przegięcie na całej linii.

chatiflatt

pamiętajmy, że do marca jest jeszcze kupa czasu, a te rewelacja opisał tabloid i powtórzył je portal plotkarski. W drugiej edycji miał przeciez wg tabloidów śpiewać Poniedziałek.
Barbara Weston