Jak Oni Śpiewają 2

Zaczęty przez Showmag, Śr, 09 Maj 2007, 13:18:34

voytasss

Cytat: Luxismiesiąc wczesniej wypadałoby się zacząć promować

dokladnie latwiej wtedy sie o wszystkim dowiedziec no i w sumei zainteresowanie by wzroslo :)

podmark

Koledzy chyba nie rozumieją zasad, jakie rządzą telewizją w Polsce. U nas trzyma się pełne składy uczestników w programie z gwiazdami do końca w tajemnicy. Reklama na miesiąc wczesniej spowodowałaby tylko znudzenie się tymi filmikami po pewnym czasie i zapewniam Was - więcej ludzi na pewno by tego nie zobaczyło. Zresztą, telewizje wiedzą co robią - w podjęciu decyzji odnosnie planowania kampanii reklamowej wspierają się na badaniach.

Pudelek

Wczoraj się odbyła premiera programu, a tu taka cisza :szok: !
Oglądałem program z przerwami ponieważ na całym Pomorzu (zarówno w Szczecinie jak i w Słupsku) były jakies problemy z sygnałem Polsatu.
Muszę obiektywnie przyznać, że poziom artystyczny tej edycji jest o wiele wyższy od poprzedniej.
Póki co nie mam żadnych faworytów.

ixa86

ZApewne wygra Liszowska ale ona ma doswiadczenie spiewała już itd...zapewne zaczną się dyskusje czy to jest w porządku ( podobnie jak z lady Nataszą było...) ta murzynka Patrycja ma fajny głos ale u nich to chyba wrodzone :zabek:

Pudelek

Fajny głos to ona ma (taki soulowy) ale wczoraj trochę bełkotała. Za szybka piosenka jak dla niej.

Goku

Ja trzymam kciuki za Kasię Sowińską :)... Wydaje mi się, że jako pierwsza odpadnie Katarzyna Zielińska, bo jakos niezbyt podobał mi się jej spiew, a do tego jest mało znana... Mógłby też odpasć Dariusz Jakubowski, bo jakos niezbyt nadaje się na piosenkarza :P...

Tkk_Bolly

To wypadu to jest Piotr Skarga i Kasia Sowińska jak dla mnie .
Najlepiej Kasia Zielińska , Joasia Liszowska ,Mikołaj Krawczyk , Patrycja Kazadi

Exile

A mnie JOS rozczarował... wprawdzie jest gwiazdeczka z mojego regionu, ale jaka tam z niej aktorka... parę epizodów bodaj w Klanie... i tak jest jeszcze z kilkoma innymi osobami... słaby dobór gwiazd...

Showmag

Wystartował show "Jak Oni Spiewają 2"
Telewizja Polsat ruszyła z drugą edycją widowiska "Jak Oni Spiewają". Show zadebiutował w sobotę o godzinie 20:00.

W programie biorą udział: Joanna Trzepiecińska ("Rodzina zastępcza"), Joanna Liszowska ("Na dobre i na złe"), Katarzyna Zielińska ("Klan"), Aleksandra Woźniak ("13 Posterunek", "Złotopolscy"), Patricia Kazadi ("Egzamin z życia"), Małgorzata Teodorska ("Plebania"), Piotr Skarga ("Mamuski"), Dariusz Jakubowski ("Na dobre i na złe"), Jakub Tolak ("Klan"), Piotr Polk ("Samo Życie"), Jakub Przebindowski ("Na Wspólnej"), Mikołaj Krawczyk ("Pierwsza miłosć") oraz Kasia Sowińska ("Tylko miłosć").

Program prowadzą Krzysztof Ibisz i Katarzyna Cichopek, zas w jury ponownie zasiadają Edyta Górniak, Elżbieta Zapendowska i Rudi Szubert. Producentem formatu jest Rochstar. Medialne wsparcie "Jak ONI spiewają" zapewniają Radio ZET oraz Wirtualna Polska.

Rosa

To jednak nie jest to. :nie!:
Lokomotywą napędową pierwszej edycji byla rywalizacja praktycznie od pierwszego odcinka Włodarczyk z Urbańską. Teraz podobno Liszowska jest najlepsza ALE mialem okazję porównać  jej wczorajsze wykonanie "Simply The Best" z wykonaniem Flinty z pierwszego programu finalowego Idola i niestety ale Flinta zdecydowanie w tym porownaniu wygrywa. Skoro nie ma nikogo dobrego to ja dziękuję ale nast. odcinkow już nie będę ogladał.  :bye:  :bye:

Exile

Również dobór gwiazd jest słaby... w 1 edycji tylko Urbańska nie była rozpoznawalna, teraz takich osób jest więcej. Również dziękuję JOS. Wolę Nianię, a potem imprezkę :D

Pudelek

Historia się powtarza...

Co ukrywa Patrycja Kazadi?

W czasie trwania poprzedniej edycji Jak ONI śpiewają głośno było o uprzywilejowanej pozycji Nataszy Urbańskiej. Aktorka od lat bowiem śpiewa na scenie. Dlaczego dziś nie krytykuje się udziału Patrycji Kazadi - pod tym względem jeszcze bardziej "podejrzanej"?

Kazadi jest zawodową wokalistką, ma za sobą gościnne występy na scenie hip-hopowej pod pseudonimem Trish i występy u Janusza Józefowicza. Ma nawet własny zespół i gotowy materiał na płytę!

Podczas poprzedniej edycji nie cichły nieprzychylne komentarze na temat Urbańskiej. Broniono jej jednak mówiąc, że faktycznie - śpiewała dosyć często na scenie, ale jest przede wszystkim aktorką. Co jednak powiedzieć o Patrycji, która jest przede wszystkim wokalistką, do tego zawodową (zarabiała na swoim śpiewaniu pieniądze)? Jej udział w programie legitymizuje na dobrą sprawę tylko rola w jednym serialu. To trochę mało...
pudelek.pl

Jak donosi medialink.pl trzy pierwsze wydania show w soboty o godz. 20.00 gromadziły przed telewizorami 3,76 mln widzów (27,15 proc. udziałów w rynku). Pierwsze odcinki pierwszej edycji programu ,,Jak oni śpiewają", miały 5,16 mln widzów (32,22 proc. udziałów w rynku)...

Goku

O boże... Przecież później okazało się, że Włodarczyk też była zawodową wokalistką i też śpiewała w teatrze Buffo tak jak Natasza, więc nie dziwi mnie ta informacja o Kazadi...

A tak w ogóle słyszeliście pierwszy singiel Agi W.?? https://wrzuta.pl/audio/stIVAzPvIW/agnieszka_wlodarczyk_-_zawsze_bylam Moim zdaniem porażka na całej linii. Jeśli taka będzie cała płyta to nie chcę słyszeć następnych piosenek... Mam nadzieję, że Natasza choć nie wygrała też nagra swoją płytę.

chatiflatt

czemu nie było JOŚ w ten weekend? zdjęto z anteny?
:hmm:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Tydzień temu mówili, że następny odcinek dopiero za dwa tygodnie ;)... Pewnie Polsat bał się konkurować z meczem Polska - Kazachstan na TVP2 xP